Dodaj do ulubionych

Robią studniówkę jak wiejskie wesele. Ale bez b...

03.02.12, 16:26
A potem foty na www.wiocha.pl :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bemka Re: Robią studniówkę jak wiejskie wesele. Ale bez IP: *.unknown.vectranet.pl 03.02.12, 16:41
      Zazdroszczę takiej szkoły:)
    • Gość: necki gazeto IP: *.play-internet.pl 03.02.12, 17:02
      szkoda ze piszecie tylko o tej szkole jak byot jakies było odkrycie. a w mojej dawnej szkole Ogólnokształcącej Szkole Sztuk Pięknych im gersona przy Smoczej 6 w Warszawie takie studniówki to kilkudziesięcioletnia tradyjca. sami wybieralismy temat nastepnie 2 tyg buduje sie dekoracje tematyczna i w tym czasie nie mamy zajecswietny niesztampowy klimat, i niezapomniane chwile. nie to co te bankieciki i młode staruszki na "balach"pawel czar
      .
      • Gość: sjdalkjdalkjfa Re: gazeto IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 21:10
        tam też sami wybierają temat i szykują od świąt. a nie jest to szkoła sztuk pięknych. miłych bankiecików.
    • Gość: Losos Robią studniówkę jak wiejskie wesele. Ale bez b... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 20:16
      Nie przypisujcie sobie zbyt dużo zasług tylko. Tak się składa, że jestem jednym z chyba 3 zeszłorocznych pomysłodawców owego tematu. Przeprowadzone było TRZY razy w zeszłym roku glosowanie nad tematyką studniówki. TRZY słownie TRZY razy wygrało wiejskie wesele z czego byliśmy zadowoleni i chcieliśmy takowy temat wdrożyć w życie. Niestety za każdym razem kiedy wygrywało wiejskie wesele KTOŚ, a zapewne półgłówki z zespołu który "zajmował" się organizowaniem owej studniówki <mówię półgłówki bo wiem kto tam był> odrzuciły ten temat na czele z niektórymi pewnie nauczycielami którym to nie pasowało <tu już słowo półgłówek nie obowiązuję ponieważ nauczycieli z tej szkoły darzę wielkim szacunkiem za to jacy są i co dla nas zrobili ;)>. Więc to nie zeszłoroczni maturzyści odrzucili ten wspaniały pomysł tylko grupka "organizatorów" i nauczycieli odrzuciło wiejskie wesele <które przypominam wygrało TRZY razy w głosowaniu> na rzecz tematu "paryż nocą" ....
      Pozdrawiam i bardzo ubolewam nad tym w jaki sposób potraktowano zeszłorocznych maturzystów i teraz wszystkie zaszczyty przypisywane są tegorocznym.
    • jestem-z-miasta Robią studniówkę jak wiejskie wesele. Ale bez b... 06.02.12, 10:12
      Ich trud jest trochę bez sensu. 15 km od Warszawy mieliby prawdziwe wiejskie wesele + dodatkowe atrakcje: jazdę golfem II z pijanym kierowcą, okładanie się sztachetami, baraszkowanie na sianie z pijaną panną młodą no i oczywiście oczepiny z serią żenujących zabaw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka