Dodaj do ulubionych

Wdechy 2011 rozdane! Sprawdź kto wygrał

IP: *.acn.waw.pl 10.02.12, 23:50
No to już wiadomo kto i co było najbardziej debilne w Warszawie w tym roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Wdechy 2011 rozdane! Sprawdź kto wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 00:15
      A ja z niecierpliwością czekam na wyniki konkursu dla głosujących i liczbę smsów jaką wysłano by zając poszeczgolne miejsca. Moje 125 smsow wystarczyło na miejsce ponizej 400-tnego bo "dostałam" nagrodę z kategorii "i inne" ;/
      • Gość: deep Re: Wdechy 2011 rozdane! Sprawdź kto wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 00:50
        trzeba być niewiarygodnie głupim, by wysłać na takie coś 125 smsów - kobieca głupota jest nieograniczona

swoją droga to "ufo" to największa żenada jaką widziałem, kto na to głosował?
        • krzych.korab Najśmieszniejsze, musisz głosować na nominowanych 12.02.12, 05:42
          nie wedle własnego wyboru. Nawet w komunie była możliwość dopisania ludzi z poza listy nominowanych.
    • Gość: wawik Wdechy 2011 rozdane! Sprawdź kto wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 09:32
      Wdecha dla IMKI - to jakaś kpina. Redakcjo Gazety - może podajcie cennik - ile kosztują Wasze nagrody!!! Zresztą - i tak Wdechy - już nie mają dla mieszkańców Warszawy żadnego znaczenia.
      Ale Wy bawicie się dalej w swój salonik.
    • Gość: bedziezledlaPolaka tematy zastepcze - a tutaj macie powody dlaczego IP: *.play-internet.pl 11.02.12, 09:53
      w Polsce nie ma sprawiedliwosci. wy nic nie rozumiecie, media was oslepiaja. jest zle i bedzie jeszcze gorzej. Ci ldzie trzymaja politykow za to co boli, ci ludzie trzymaja banki. wy nie rozumiecie ich mentalnosci. zrozumcie a bedziecie wiedzieli dlacgo media funkcjonuja tak jak funkcjonuja, bedziecie wiedzieli dlaczego prawo jest dla wybranych a nikt inny nie ma prawa do sprawiedliwosci. ich mentalnosc nie jest do zozumienia - ale docencie ze jak oni mysla. docencie kogo wsadzacie we wladze. bo nie wiecie co nas wszystkich czeka. bedziecie bezsilni wobec ich orgazniacji i finasowego terroru. ACTA to tylko poczatek ,wlasciwie krok dalej - tylko to jest krok dalej blizej przepasci.

www.youtube.com/watch?v=e2ULvT_ddnM
      www.youtube.com/watch?v=72Bl3TvR4CY&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=sUTiXyDBHKM&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=ZnbGEL6yEYM&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=B_rN8lR79Ys&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=X_6A4whPqvY&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=sUTiXyDBHKM&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=_5WVlNHPyR8&feature=related
      6 lat spedzialm obserwujac to z boku, i sie dobrze zastanawialam nad granicami swojej tolerancji.
      • Gość: Eternit Re: tematy zastepcze - a tutaj macie powody dlacz IP: *.acn.waw.pl 11.02.12, 13:59
        To taki izraelski odpowiednik moherowych.
        Świat powinien brać przykłąd z Chin, które wiedzą jak sobie radzić z tybetańcami.
        Mamy XXI wiek i czas nauczyć debili, że bogów nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka