Dodaj do ulubionych

Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk...

• Gość: AndrzejD Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.eimperium.pl 18.02.12, 17:34
      ...trzeba być kompletnym idiotą żeby kupować mieszkanie w biurowcu !
      Po za tym - tam się nie da otworzyć żadnego okna !
      Ja rozumiem - jest klima.
      Tyle że: klima w domu, klima w aucie, klima w biurze, klima w centrum handlowym, klima w fitness clubie - a gdzie ŚWIEŻE POWIETRZE ???!!!
      Po kilku latach życia w tych warunkach ci ludzie zostaną inwalidami.
      • Gość: Whatever wtf IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 09:21
        świeże powietrze we warsiawie ??????
        nie rozumiem dowcipu bo tam jedna wielka stęchlizna - dosłownie i w przenośni
        WTF?
    • Gość: uff Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.b-ras2.cld.dublin.eircom.net 18.02.12, 17:58
      Pałac to czy apatrament oto jest pytanie, hindusi projektowali wnętrza?
    • Gość: Bida z nyndzom! Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.12, 18:46
      To co się w Polsce nazywa luksusem w Danii jest rzeczą normalną. Kiedy ten kraj się ocknie...
    • Gość: robwert Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.siedlce.vectranet.pl 18.02.12, 19:40
      przyznaje sie zazdroszcze czlowiekowi ktorego na to stac w dobrym slowa znaczeniu sam jestem majetny ale dlugo dlugo czegos takiego nie kupie
    • Gość: festus Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.02.12, 21:09
      Dobrze, że przeczytałem "artykuł" bo myślałem ,że oglądam fotoreportaż z prosektorium.
      • Gość: troll Re: Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają l IP: *.upc-d.chello.nl 19.02.12, 22:17
        a ja pytam czy ty umiesz czytac?
    • kirgar Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... 18.02.12, 21:33
      super niedlugo sobie kupie takie.dzieki rzadom Donalda zyje sie lepiej i mnie stac !! - Rafał Kalper
    • Gość: a bardzo ładny... IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.02.12, 23:40
      budynek!
    • Gość: dmclloyd Co z tego, że najdroższe, jak sąsziad cham?! IP: *.try.wideopenwest.com 18.02.12, 23:47
      Tym, których nie stać na te najdroższe pozostaje bez pośredników i przezwlasciciela.pl
    • Gość: wrh Sorry. Nie umiem i nie chcę umieć gotować. IP: *.cdma.centertel.pl 19.02.12, 00:22
      Mamy trójkę dzieci i taki sobie domek w Wesołej. Tzw. "Niania" gotuje dla całej rodziny, ale NIE W SALONIE. Mamy dwie kuchnie i ta prawdziwa, gdzie powstają nianiowe dania, jest dość oddalona od pomieszczeń wypoczynkowych. Choćby ze względu na wonie. Co to za "luksus" - gotowanie w salonie????
    • aerobat Drodzy terroryści islamscy ...... 19.02.12, 00:56
      Jeżeli możecie, zwróćcie uwagę na tego pseudoluksusowego,
      wziętego żywcem z wzornictwa hollywoodzkich scenarzystów
      knota.
      Architektem jest żyd - Libeskind.
      W stolicy chrześćjańskiego kraju powstaje meczet...
      To zobowiązuje.......
    • Gość: schuwald Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 01:21
      Ale ohyda. Nie zamieszkałabym tam, nie pozbywszy się przedtem całości wystroju wnętrza. Bez ogołocenia wnętrz nic nie uratuje tych mieszkań. Wolałabym jeść przy stole po babci, nakrytym obrusem z lumpeksu, niż otaczać się tak pojmowanym luksusem. Ble.
    • Gość: Lolo Za zadne skarby i w palacach IP: *.dclient.hispeed.ch 19.02.12, 02:44
      Nie chcialbym zyc w W-wie, choc stamtad pochodze ...
      • Gość: królewna pi...lina Re: Za zadne skarby i w palacach IP: *.biblpubl.waw.pl 19.02.12, 11:03
        Ja też nie. To jedyne miasto na świecie, gdzie chodniki są ziellone i śliskie od flegmy
      • Gość: .i. Re: Za zadne skarby i w palacach IP: *.ip102.fastwebnet.it 19.02.12, 11:22
        mam podobnie. urodzilem sie tam i mieszkam za granica. gdy przyjezdzam, to mi wstyd, ze stamtad pochodze.
    • Gość: matt Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.dyn.iinet.net.au 19.02.12, 05:20
      news.domain.com.au/domain/real-estate-news/hyde-park-apartment-raises-14m-20110527-1f8gb.html
      buraki obejrzyjcie sobie jak wyglada penthouse w Sydney sprzedany za 14 mln $ (ok 42 mln zlotych) nacisnijcie play na obrazku najpierw 30 sec reklama.
      • Gość: kangur LOL.... IP: *.home.aster.pl 20.02.12, 00:32
        Mebelki jak z poczekalni u stomatologa. Ależ prestiż.
        Może to i zrobi wrażenie na jakimś pozbawionym klasy nuworyszu.
    • Gość: flattered Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.dsl.lsan03.sbcglobal.net 19.02.12, 05:38
      jak w sushi barze
      • Gość: hubert Re: Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają l IP: *.bchsia.telus.net 19.02.12, 09:11
        www.youtube.com/watch?v=2GaUaNmgXKw&feature=related
        • Gość: 3dMax Fatalna ta animacja. IP: *.home.aster.pl 19.02.12, 11:48
          Nawet porządnie renderingów nie potrafili zrobić.
    • Gość: joss Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.02.12, 08:33
      idealne miejsca dla młodego japiszona do sprowadzania luksusowych (a jakże!) dziwek. Mieszkanie - trofeum na pokaz.
      • Gość: qawa45 Re: Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają l IP: *.centertel.pl 19.02.12, 23:41
        Ty pewnie wolisz byc starzejacym sie robolem lub urzedasem i sprowadzac sobie tanie dziwki, nie? pewnie nie chcialbys tam mieszkac i miec 20 letnie d , co noc po robocie. A Ferrari jest takie ciasne i nawet koza nie wejdzie do bagaznika :-)))
    • Gość: osmanthus Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.grapevine.transact.net.au 19.02.12, 08:47
      i totalnym bezgusciem...
    • oldkennzie Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... 19.02.12, 11:57
      Witam
      Luksusowość mieszkania nie zależy od jego wyposażenia, to, bowiem, jest wymienialne.
      Pozdrawiam
      • Gość: Jurek Luksus a cena i wygoda... IP: *.centertel.pl 14.05.12, 16:55
        Luksusowo nie znaczy drogo i wygodnie. A tani nie znaczy ze nie bedzie luksusowo. Np. Avalon Development Group, deweloper z Warszawy, inwestuje w Wawer i sprzedaje bardzo duże segmenty za poniżej 5 tyś zł, naprawdę osiedle robi wrażenie a cena przecież jest raczej z tych bardziej przystępnych. Nie ma reguły na luksus
    • Gość: ass Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.satfilm.net.pl 19.02.12, 12:18
      Najważniejsze że takie budynki powstają w warszawie, bo tylko w ten sposób można zrobić atrakcyjniejsze centrum miasta. Niestety jest jeszcze wiele do wybudowania w stolicy, najlepiej gdybym miał do dyspozycji 100 mld wtedy zbudowałbym super obiekty.
    • Gość: gared Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 12:35
      Ok widzę, że fala krytyki wezbrała, w takim razie może szanowni krytykanci mi pomożecie. Podobają mi się wykończenia classic oraz diamond (bardziej skłaniałbym się ku diamond), reszta oczywiście, tutaj podzielam wasze zdanie, albo za bardzo nowobogacka, kiczowata, albo zbyt ponura do mieszkania na co dzień. Szukam apartamentu w Warszawie, cena nie gra większej roli, ważne by był zlokalizowany w centrum (szkoda czasu na dojazdy, stanie w korkach itp.) czy nie sądzicie, że taki apartament byłby dla mnie całkiem dobrą opcją? Jeżeli nie, może bylibyście w stanie polecić coś innego, o "podwyższonym standardzie" w centrum Warszawy?
      • Gość: gared Re: Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają l IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 12:40
        Przepraszam, classic też zdecydowanie odpada (te żyrandole - sic!). Zatem tylko Diamond Passion wchodzi w rachubę.
      • Gość: Mr. Uprzejmy Re: Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają l IP: *.home.aster.pl 19.02.12, 18:07
        Rezydencja "Opera", rezydencja "Foksal", apartamenty Grzybowska...
        Miejsc, w których można luksusowo zamieszkać jest w Śródmieściu bez liku, zwłaszcza dla kogoś, dla kogo koszty nie są istotne, ale... to nie dotyczy ciebie, prawda?

Gdybyś rzeczywiście szukał i gdyby rzeczywiście pieniądze nie grały roli zatrudniłbyś profesjonalistę, a nie tułał się po forach internetowych.
    • Gość: gośc Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.110.c75.petrotel.pl 19.02.12, 15:18
      pięknie ! juz nie mogę się doczekać przeprowadzki, codziennie podjeżdzam zobaczyc postęp budowy :)))
    • szeregowy_agent Nieudolne wizualizacje 19.02.12, 16:56
      A można inaczej www.cassapanca.pl/
      • Gość: eshter Re: Nieudolne wizualizacje IP: *.ptr.magnet.ie 19.02.12, 17:43
        uwazasz ze te z linka sa lepsze? :D
    • papuzkapapuzka Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... 19.02.12, 17:25
      ale LUXUS

wychodzisz na ulicę i...
    • Gość: ociekacz Nie wiedzialem, ze mieszkam w ociekajacym IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.12, 19:17
      luksusem mieszkaniu. Co prawda tylko w Njujorku a nie metropolii Wsiawa, slynacej w swiecie raczej z zaciekania niz ociekania. Z tego co widze moja chata nie tylko ocieka. W porownaniu z pokazanym na zdjeciach wyzszym standardem erorynku, to moja pakamera oplywa w luksus, a to co z niej ocieknie spada chyba na Wsiawe.
      • Gość: Uważny Te, nowojorzyk! Karpet się ci zwinął. IP: *.home.aster.pl 20.02.12, 00:35
        Uważaj żebyś o korner nie faknoł na flora.
    • Gość: DyplomowanyArtysta Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.icpnet.pl 19.02.12, 19:20
      zdjęcie nr.-kostnica,
      zdj.nr.2-stołówka w bezosobowej korporacji,
      zdj.nr.3-sklep jubilerski,
      zdj.nr.4-elegancki szpital
      ....
      tak więc w czym żyjemy?
    • Gość: Pata Najdroższe mieszkania w Warszawie. Ociekają luk... IP: *.skynet.net.pl 19.02.12, 20:39
      Wszystko cool, tylko te mieszkania wyglądają bardziej jak biura niż jak dom. Ale Metropolitan może być.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka