kokeshi_0 28.02.12, 10:16 Niestety naiwnośc kobiet jest ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bąbel Masz rację - dowodem tego jest to że rodzą dzieci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 10:31 Bo kto jak nie najwina psychopatka sprowadza na świat pełen chorób, niebezpieczeństw, złudzeń, iluzji, obłudy, kłamstwa, chciwości, starości swoje potomstwo. Trzeba być chorym psychicznie żeby ściągać na to piekło własne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
gangut Nie ferujmy wyroków. Póki co sąd go raz 28.02.12, 10:32 uwolnił od zarzutu zabójstwa. Że niektóre kobiety są naiwne? Tak samo jak niektórzy faceci. A że naciągał kobiety na kasę? Cóż, działał w detalu, jakby robił to na dużą skalę byłby "przedsiębiorcą roku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwunastnica Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.pzu.pl 28.02.12, 10:39 Przeczytajcie sobie książkę "Psychopaci są wśród nas", wiele Wam się wyjaśni z tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ausukosti Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.sydskane.nu 28.02.12, 11:15 "Oskarżony co prawda uwodził różne kobiety, bo taki miał sposób na życie." Ha, ha. Nakłamać, okraść, zabić. I znawu nakłamać okrasc, zabić? Fajny sposób na życie. I śmierć innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arktur Oskarżony ziewa w sądzie IP: 193.105.35.* 28.02.12, 11:31 ziewa bo nie śpi w nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariatek Re: Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.centertel.pl 28.02.12, 13:57 jak ma tyle dziewczyn to nie dziwota że jest śpiący w dzień hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eternit Brawo dla mściciela IP: *.pl.netia.com.pl 28.02.12, 12:04 Przeważnie to kobiety uwodzą przeciętnych mężczyzn a później bawiąsięich cierpieniem. Dobrze, ze istiejątacy, którzy potrafią udawać księcia z bajki i uwodzićwredne babsztyle. Natomiast przeciętnym mężczyzną radzę unikaćkobiet jak ognia. Tylko żyjąc samotnie można żyć szczęśliwie i bezstresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Brawo dla mściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 13:31 Ale oprócz tej deklaracji dożywotniego trzepania konia, naucz się jeszcze pisać, dzidziuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eternit Re: Brawo dla mściciela IP: *.pl.netia.com.pl 28.02.12, 13:45 Za pisanie płacą gorzej niż za liczenie, więc wolałem się skupić na matematyce. Opłaciło się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan a co ma nie ziewac, nasi idioci z sądu dadzą rok IP: *.ip.netia.com.pl 28.02.12, 12:33 moze dwa w zawieszeniu bo to mała szkodliwosc i on taki chetny do współpracy był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buratino Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: *.centertel.pl 28.02.12, 12:54 A wiadomo na 100% że ona nie żyje? A jeśli nie żyje to w jaki sposób zginęła - a może umarła? Jak można skazać kogoś tylko na podstawie domysłów? Dobrze że ludzie w sądach myślą, czego nie można powiedzieć o ferujących wyroki dziennikarzach![/b] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.12, 13:14 Pewnie upadła i uderzyła się w głowę, a on w strachu ukrył ciało, ale nie pamięta gdzie, bo to było dawno. Powinien dostać ochronę i mieszkanie za free a nie jeszcze biedaka po sądach ciągają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssx@wi Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: *.centertel.pl 28.02.12, 13:31 tu jest chyba rozwiązanie sprawy. odnaleźć (ile jest ich 10 czy 100?) i przesłuchać pozostałe kobiety z którymi był. jesli wszystkim gadał takie głupoty a wszystkie żyją i żadnej nie uszkodził... tzn że to pajac jest a nie zabójca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.centertel.pl 28.02.12, 13:39 Należy skontaktować się z jasnowidzem Jackowskim - on z pewnością pomógłby w tej sprawie. Chociaż powiedziałby czy żyje czy nie bo to chyba najważniejsze. W/g mnie tylko on jest w miarę wiarygodny - bo trzeba uważac na oszustów wyciagających kasę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz 28.02.12, 13:56 Tak samo jak znalazł inną Wieczorek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zankus Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: 31.61.28.* 28.02.12, 19:34 Ja nie wierzę w czary i to że jasnowidz powie gdzie kto jest. Ale wierzę że Jackowski jest jedyny który potrafi powiedzieć czy ktoś żyje czy nie. To juz praktycznie fizyka i wierzę że niektórzy ludzie potrafią to wyczuć. Tak jak podobno zwierzęta np psy. Ale tak jak powiedział poprzednik, Jackowski jest sprawdzony a reszta to najczęsciej oszuści którzy mają jakieś wyimaginowane wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-miasta "...że jest wnukiem sławnego reżysera" 28.02.12, 13:47 Strzelam: Arkadiusz B. czyli Bertolucci. No i ten włoski watek rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.centertel.pl 28.02.12, 14:11 nie wiem ile tam ta sprawa trwała ale4 ja miełem miesiąc temu posiedzenie. sprawa trwała prawie 4 godziny i myślałem że tam nie wytrzymam. nawet sędzina usypiała a jeszcze okna sie tam nie otwierają. koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁAWNIK Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: *.centertel.pl 28.02.12, 14:20 W ZESZŁYM ROKU BYŁO GŁOŚNO O TEJ SPRAWIE! JEŚLI TEN GOŚĆ JEST WINNY TO JA JESTEM KRÓLOWA ŚNIEGU! DZIWNE ŻE PROKURATOR NAPISAŁ AKT OSKARŻENIA. POWINIEN BYĆ WCZEŚNIEJ UNIEWINNIONY A NIE PO TYLU LATACH. POLICJA POWINNA POSZUKIWAĆ ZAGINIONYCH A NIE ZAMYKAĆ ŚLEDZTWA I DOMNIEMYWAC OD RAZU ZABÓJSTWA. PEWNIE GDYBY GO POBILI TO BY SIĘ PRZYZNAŁ JAK TEN NIEWINNY DZIADEK Z MAZUR A POTEM UDOWADNIAŁ SWOJĄ NIEWINNOŚĆ. EH... POLICJA/MILICJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public_enemy_uk nie ma ciała nie ma zbrodni, wyjdzie na wolność IP: *.tktelekom.pl 28.02.12, 14:32 i tyle. Kobieta mogła wyjechać lub popełnić samobójstwo , prawda ? nie ma dowodów na takie działanie ? no nie ma...ale na zabójstwo tez nie ma...wiec wszystkie nie, i byc może należy zgodnie z prawem rozpatrywac na korzyść tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajka Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: 31.61.28.* 28.02.12, 19:40 Młoda kobieta zginęła czy zaginęła bo to chyba nie jest to samo... a co skarzony robił z rękami? a co z nogami? a jaka miał fryzurę? miał czyste paznokcie? ile razy mrugnął oczami? Dlaczego ten dziennikarz tego nie napisał skoro to że ktoś tam ziewnął uznał za news dnia? Zawód dziennikarza chyba wymiera i biora ludzi z łapanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kota Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 21:46 Sprawa bulwersująca o tyle, że niestety morderca się pewnie wywinie, a ofiara, nie dość że nie żyje, to jeszcze jej rodzina została z długami po niej, za które z pewnością bank zabierze jej mieszkanie i rodzina zostanie z niczym i bez córki Niestety, internet nie jest najlepszym sposobem na poznawanie ludzi, jest natomiast wyśmienitym medium dla oszustów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.60.citypartner.pl 24.01.13, 15:18 Lechu w radiu uroda już program ma? czy będzie mówił o kaszce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orto Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.13, 20:26 Rzekomy wnuk reżysera Stanisława Barei Odpowiedz Link Zgłoś