Dodaj do ulubionych

Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie

28.02.12, 10:16
Niestety naiwnośc kobiet jest ogromna.
Obserwuj wątek
    • Gość: bąbel Masz rację - dowodem tego jest to że rodzą dzieci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 10:31
      Bo kto jak nie najwina psychopatka sprowadza na świat pełen chorób, niebezpieczeństw, złudzeń, iluzji, obłudy, kłamstwa, chciwości, starości swoje potomstwo. Trzeba być chorym psychicznie żeby ściągać na to piekło własne dziecko.
    • gangut Nie ferujmy wyroków. Póki co sąd go raz 28.02.12, 10:32
      uwolnił od zarzutu zabójstwa. Że niektóre kobiety są naiwne? Tak samo jak niektórzy faceci.
      A że naciągał kobiety na kasę? Cóż, działał w detalu, jakby robił to na dużą skalę byłby "przedsiębiorcą roku".
    • Gość: dwunastnica Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.pzu.pl 28.02.12, 10:39
      Przeczytajcie sobie książkę "Psychopaci są wśród nas", wiele Wam się wyjaśni z tej sprawy.
    • Gość: ausukosti Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.sydskane.nu 28.02.12, 11:15
      "Oskarżony co prawda uwodził różne kobiety, bo taki miał sposób na życie."

Ha, ha. Nakłamać, okraść, zabić. I znawu nakłamać okrasc, zabić? Fajny sposób na życie. I śmierć innych.
    • Gość: arktur Oskarżony ziewa w sądzie IP: 193.105.35.* 28.02.12, 11:31
      ziewa bo nie śpi w nocy :)
      • Gość: wariatek Re: Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.centertel.pl 28.02.12, 13:57
        jak ma tyle dziewczyn to nie dziwota że jest śpiący w dzień hehehehe....
    • Gość: Eternit Brawo dla mściciela IP: *.pl.netia.com.pl 28.02.12, 12:04
      Przeważnie to kobiety uwodzą przeciętnych mężczyzn a później bawiąsięich cierpieniem. Dobrze, ze istiejątacy, którzy potrafią udawać księcia z bajki i uwodzićwredne babsztyle.
      Natomiast przeciętnym mężczyzną radzę unikaćkobiet jak ognia. Tylko żyjąc samotnie można żyć szczęśliwie i bezstresowo.
      • Gość: Ania Re: Brawo dla mściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 13:31
        Ale oprócz tej deklaracji dożywotniego trzepania konia, naucz się jeszcze pisać, dzidziuś
        • Gość: Eternit Re: Brawo dla mściciela IP: *.pl.netia.com.pl 28.02.12, 13:45
          Za pisanie płacą gorzej niż za liczenie, więc wolałem się skupić na matematyce. Opłaciło się.
    • Gość: jan a co ma nie ziewac, nasi idioci z sądu dadzą rok IP: *.ip.netia.com.pl 28.02.12, 12:33
      moze dwa w zawieszeniu bo to mała szkodliwosc i on taki chetny do współpracy był
    • Gość: buratino Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: *.centertel.pl 28.02.12, 12:54
      A wiadomo na 100% że ona nie żyje? A jeśli nie żyje to w jaki sposób zginęła - a może umarła? Jak można skazać kogoś tylko na podstawie domysłów? Dobrze że ludzie w sądach myślą, czego nie można powiedzieć o ferujących wyroki dziennikarzach![/b]
      • Gość: Gość Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.12, 13:14
        Pewnie upadła i uderzyła się w głowę, a on w strachu ukrył ciało, ale nie pamięta gdzie, bo to było dawno. Powinien dostać ochronę i mieszkanie za free a nie jeszcze biedaka po sądach ciągają.
    • Gość: ssx@wi Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: *.centertel.pl 28.02.12, 13:31
      tu jest chyba rozwiązanie sprawy. odnaleźć (ile jest ich 10 czy 100?) i przesłuchać pozostałe kobiety z którymi był. jesli wszystkim gadał takie głupoty a wszystkie żyją i żadnej nie uszkodził... tzn że to pajac jest a nie zabójca.
    • Gość: anita Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.centertel.pl 28.02.12, 13:39
      Należy skontaktować się z jasnowidzem Jackowskim - on z pewnością pomógłby w tej sprawie. Chociaż powiedziałby czy żyje czy nie bo to chyba najważniejsze. W/g mnie tylko on jest w miarę wiarygodny - bo trzeba uważac na oszustów wyciagających kasę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • three-gun-max Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz 28.02.12, 13:56
        Tak samo jak znalazł inną Wieczorek ;)
        • Gość: zankus Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: 31.61.28.* 28.02.12, 19:34
          Ja nie wierzę w czary i to że jasnowidz powie gdzie kto jest. Ale wierzę że Jackowski jest jedyny który potrafi powiedzieć czy ktoś żyje czy nie. To juz praktycznie fizyka i wierzę że niektórzy ludzie potrafią to wyczuć. Tak jak podobno zwierzęta np psy. Ale tak jak powiedział poprzednik, Jackowski jest sprawdzony a reszta to najczęsciej oszuści którzy mają jakieś wyimaginowane wizje.
    • jestem-z-miasta "...że jest wnukiem sławnego reżysera" 28.02.12, 13:47
      Strzelam: Arkadiusz B. czyli Bertolucci. No i ten włoski watek rodzinny.
    • Gość: filip Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.centertel.pl 28.02.12, 14:11
      nie wiem ile tam ta sprawa trwała ale4 ja miełem miesiąc temu posiedzenie. sprawa trwała prawie 4 godziny i myślałem że tam nie wytrzymam. nawet sędzina usypiała a jeszcze okna sie tam nie otwierają. koszmar
    • Gość: ŁAWNIK Re: Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądz IP: *.centertel.pl 28.02.12, 14:20
      W ZESZŁYM ROKU BYŁO GŁOŚNO O TEJ SPRAWIE! JEŚLI TEN GOŚĆ JEST WINNY TO JA JESTEM KRÓLOWA ŚNIEGU! DZIWNE ŻE PROKURATOR NAPISAŁ AKT OSKARŻENIA. POWINIEN BYĆ WCZEŚNIEJ UNIEWINNIONY A NIE PO TYLU LATACH. POLICJA POWINNA POSZUKIWAĆ ZAGINIONYCH A NIE ZAMYKAĆ ŚLEDZTWA I DOMNIEMYWAC OD RAZU ZABÓJSTWA. PEWNIE GDYBY GO POBILI TO BY SIĘ PRZYZNAŁ JAK TEN NIEWINNY DZIADEK Z MAZUR A POTEM UDOWADNIAŁ SWOJĄ NIEWINNOŚĆ. EH... POLICJA/MILICJA
    • Gość: public_enemy_uk nie ma ciała nie ma zbrodni, wyjdzie na wolność IP: *.tktelekom.pl 28.02.12, 14:32
      i tyle. Kobieta mogła wyjechać lub popełnić samobójstwo , prawda ? nie ma dowodów na takie działanie ? no nie ma...ale na zabójstwo tez nie ma...wiec wszystkie nie, i byc może należy zgodnie z prawem rozpatrywac na korzyść tego człowieka.
    • Gość: mikołajka Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: 31.61.28.* 28.02.12, 19:40
      Młoda kobieta zginęła czy zaginęła bo to chyba nie jest to samo... a co skarzony robił z rękami? a co z nogami? a jaka miał fryzurę? miał czyste paznokcie? ile razy mrugnął oczami? Dlaczego ten dziennikarz tego nie napisał skoro to że ktoś tam ziewnął uznał za news dnia? Zawód dziennikarza chyba wymiera i biora ludzi z łapanki...
    • Gość: Kota Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 21:46
      Sprawa bulwersująca o tyle, że niestety morderca się pewnie wywinie, a ofiara, nie dość że nie żyje, to jeszcze jej rodzina została z długami po niej, za które z pewnością bank zabierze jej mieszkanie i rodzina zostanie z niczym i bez córki
      Niestety, internet nie jest najlepszym sposobem na poznawanie ludzi, jest natomiast wyśmienitym medium dla oszustów...
    • Gość: Blondi Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.60.citypartner.pl 24.01.13, 15:18
      Lechu w radiu uroda już program ma? czy będzie mówił o kaszce
    • Gość: orto Zginęła młoda kobieta. Oskarżony ziewa w sądzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.13, 20:26
      Rzekomy wnuk reżysera Stanisława Barei
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka