Dodaj do ulubionych

Pub/restauracja z belgijskimi piwami

IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 12:35
Witam,

Wiecie może, gdzie w Warszawie jest jakiś pub czy restauracja mającą duży wybór międzynarodowych piw? Chodzi mi tu zwłaszcza o piwa belgijskie. Marzy mi się wieczór z testowaniem kolejnych marek, co jest popularne nie tylko w Belgii. Nawet nie marzy mi się dorównać do 2004 piw jak w Delirium Cafe w Brukseli.

zele
Obserwuj wątek
    • froasia Re: Pub/restauracja z belgijskimi piwami 16.03.12, 21:29
      Czy mogłabym spytać, dlaczego Ty chcesz pijać belgijskie piwa w Warszawie? Nie sądzisz, że belgijskie piwa to w Belgii, a w Warszawie może warto byłoby się polskimi zainteresować? W Magiel Cafe mają spory wybór regionalnych piw polskich.
      • Gość: Cazares Re: Pub/restauracja z belgijskimi piwami IP: 31.178.125.* 17.03.12, 14:55
        Czego się czepiasz? Każdy ma prawo lubić takie piwo, jakie mu się podoba.
        • radiomis Re: Pub/restauracja z belgijskimi piwami 17.03.12, 19:26
          Czego sie czepiasz? a co to za forma buraku? Kazdy ma prawo pic co chce ale zapytac juz nie wolno? A pytac gdzie wolno? Badz kmiocie konsekwentny. ( trudne slowo, wiec sobie wygoogluj) i nie wchodz na Forum, jesli wpisy ci nie odpowiadaja. Nam nie odpowiada prostactwo i dresiarstwo mocne w gebie, bo zamkniete w 50 m kw w bloku.
          • Gość: Cazares Re: Pub/restauracja z belgijskimi piwami IP: 31.178.125.* 18.03.12, 15:48
            Witam tak zwanego mistrza tak zwanej ciętej riposty. Doprawdy, na tak postawione przez ciebie tezy trudno odpowiadać, zwłaszcza że jedyny znany tobie kod to tzw. kod ograniczony, gdzie inwektywy są zawsze na pierwszym miejscu, jako że zastępują argumenty. Niemniej ja inwektyw nie używam, więc nie będę cię wyzywał od buraków tudzież kmiotów - zostawiam tobie podobny język. Najbardziej w tym wszystkim zastanawia twoje niezmącone niczym, zwłaszcza jakąś elementarną myślą, samozadowolenie z tego, że napisało się coś, co nijak ma się do tematu i na dodatek świadczy o aktualnym przechodzeniu jakichś chorób (jesteś typem maniakalno-depresyjnym - może schizofrenia?). Niemniej życzę dużo zdrowia. Nie pozdrawiam. Aha, interpunkcję też popraw, jest słabiutka. Czego to oni teraz uczą w tych gimnazjach, cholera...
            • radiomis Re: Pub/restauracja z belgijskimi piwami 18.03.12, 20:44
              Nie mam zwyczaju dyskutowac z niezalogowanymi trollami.
        • Gość: wawiak Re: Pub/restauracja z belgijskimi piwami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 23:18
          Każdy ma prawo pić takie piwo, jakie chce.
          Każdy ma prawo zadać pytanie.
          • Gość: gosciu Re: Pub/restauracja z belgijskimi piwami IP: *.warszawa.mm.pl 19.03.12, 18:30
            radomis to gimbus onanista wszyscy to wiedza
    • froasia Re: Pub/restauracja z belgijskimi piwami 20.03.12, 21:11
      Nie chciałam sugerować, że nie wolno w Polsce pić piw belgijskich. Na pewno natomiast nie chciałam powodować agresywnej dyskusji o niczym.

Sugerowałam jedynie, że warto zainteresować się polskimi lokalnymi piwami, mogą być bardziej autentyczne w naszym otoczeniu niż piwa belgijskie.
      • radiomis Re: Pub/restauracja z belgijskimi piwami 20.03.12, 22:09
        Froasiu, mysle, ze nie powinnas tlumaczyc. Jeden niezalogowany przyglup sie trafil. Lem mial racje...
    • saguar_bro Zabiorę głos 21.03.12, 13:53
      w temacie - spory wybór piw belgijskich mają w Sketchu na Foksal. Pozwólcie ludziom pić na co maja ochotę, bez patriotycznego butthurt'u!
      • katren Re: Zabiorę głos 29.03.14, 13:20
        Witam,

Poszukuję pasjonata piwa najchętniej belgijskiego do pracy za barem w nowo otwartym craft beer bar w Warszawie. Mile widziana znajomość języka francuskiego.

Chętnych proszę o maila na adres: dwietrzecie23@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka