Gość: hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 19:29 Eh, wy katolycy...Szkoda slow na to polskie bagienne spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Autor A mogę tam oddać moją kobietę? IP: *.aster.pl 15.03.12, 19:38 A mogę tam oddać moją kobietę? 170cm wysokości ma okno życia, więc wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolak Może ktoś podrzuci chorą karłowatą kaczkę? IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 19:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwykatolik1 Re: Może ktoś podrzuci chorą karłowatą kaczkę? IP: *.knc.pl 15.03.12, 20:48 Dawaj wszystko co się rusza oprócz karaluchów . Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion doskonały pomysł 15.03.12, 20:07 dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do powstania tego okna życia dla zwierzaków, jesteście wielcy! a swoją drogą... i po co wy ludzie bierzecie te zwierzęta...? żeby je później wyrzucić...? jak już ktoś tu napisał - katolicy... ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwykatolik1 Pierwsze w Polsce okno życia dla zwierząt oblegane IP: *.knc.pl 15.03.12, 20:51 Na to warto dać 1%. Ci ludzie służą na co dzień a nie robią oszustw jak niektóre ''fundacje'' . Odpowiedz Link Zgłoś
seidhee Re: Pierwsze w Polsce okno życia dla zwierząt obl 16.03.12, 12:16 > Ci ludzie służą na co dzień a nie robią oszustw jak niektóre ''fundacje'' . Proponuję poświęcić chwilę na wyszukanie w necie, jakimi to "zasługami" wsławił się pan Janda i jego "fundacja" Straż dla Zwierząt... Bardzo jestem ciekawa, co zrobią, jak te 90 boksów im się zapełni? Niestety ludzie nie ustawiają się w kolejkach po dorosłe kundelki i dachowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Pierwsze takie okno w Polsce: dla niechcianych ... IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.12, 21:07 Fajne! byle tylko nie poszły wszystkie do uśpienia, jak się chętni na nie nie znajdą. wiem, jak trudno znaleźć dom dla zwierzaka i zdanie o "nowych, kochających opiekunach" wydaje mi się naiwnie optymistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Pierwsze takie okno w Polsce: dla niechcianych ... IP: *.play-internet.pl 15.03.12, 21:27 KIT Sezonu 2012/2013 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Pierwsze takie okno w Polsce: dla niechcianyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 21:34 Zwierze ma wartość użytkową albo rzeżną . Usypianie jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Redaktor głupek IP: *.play-internet.pl 15.03.12, 22:27 P.T. autor tego tekstu LIS to wiejski głupek i na takim poziomie są jego "artykuły". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Pierwsze takie okno w Polsce: dla niechcianych ... IP: *.1and1.pl 15.03.12, 22:37 Wyłączcie komentarze pod artykułem bo nie idzie ich czytać! Coraz głupsze matoły siedzą na forach gazety i piszą idiotyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion wsioki się popisują 16.03.12, 00:09 dla takich to jedyna szansa żeby "zaistnieć" chociaż oczywiście nie potrafiliby tego tak ująć ale masz rację, powinno się wyłączyć komenty - i tak wszyscy wiemy co myśleć o takich wsiokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśniczy Poczekajcie na lisa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 08:27 Może ktoś w końcu podrzuci rudego lisa. Błąka się po różnych redakcjach. Może wściekły? Odpowiedz Link Zgłoś