Dodaj do ulubionych

Pierwsze kłopoty w metrze: mniej pociągów i prz...

IP: *.home.aster.pl 17.03.12, 09:31
Trzeba to przeczekać i tyle. Jeżdżę codziennie metrem do pracy, ale jestem w stanie jakoś znieść te utrudnienia, wiedząc że dzięki temu będzie normalne i wygodne połączenie pomiędzy peronami obydwu linii.
Obserwuj wątek
    • Gość: franek czy premie już przyznane? IP: 178.73.44.* 17.03.12, 11:23
      to miasto obecnie kompletnie nie nadaje się do życia,wiem że to etap przejściowy ale jest strasznie.Praga sparaliżowana,teraz metro,linie naziemne w większości polikwidowane [bo mamy ...metro!],jeszcze dochodzi to pieprzone euro na którym wszyscy stracimy a przy okazji będziemy mieli sparaliżowane centrum i tysiące policji na każdym kroku jak za okupacji+jakaś absurdalna strefa kibica na zamkniętej Marszałkowskiej. orły z ratusza i ztm nie mają sobie NIC do zarzucenia nawet wręcz odwrotnie.co za obciach....
    • Gość: asad ja juz podziekuje komunikacji publicznej IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.12, 11:58
    • Gość: Paweł Pogrzało ich? IP: *.com 17.03.12, 12:03
      Czy osoby odpowiedzialne za ten burdel w ZTM-ie pogrzało? Stanowczo żądam na te 20 dni przywrócenia starych tras linii 122 i 520. Przez tych pierdzistołków moja droga do pracy będzie wyglądała tak:
      - zapieprzanie 500 metrów z buta na najbliższy przystanek, gdzie jeździ jedyna linia 122 skrócona do Gwiaździstej (bo pierdzistołki od 10 lat tylko obiecują linię do metra z Przasnyskiej)
      - jazda 4 przystanków linią, która ma częstotliwość nawet co 20 minut poza szczytem (brawo Ruta, powinieneś dostać kolejną premię!)
      - wsiadanie do metra, a tam burdel i przesiadki w weekend albo dopychanie się na pl.Wilsona do autobusów zalewanych przez równie wściekłych mieszkańców Tarchomina
      - przesiadanie się w centrum do metra
      - na południe od centrum znów przesiadanie się do komunikacji naziemnej

Czy tych pajaców ktoś wyrzuci wreszcie i zatrudni fachowców? Komu do jasnej cholery przeszkadzało 122 do centrum czy 520 na Żoliborzu??? Pomijając ile innych linii tu zlikwidowali (103 na dawnej trasie, 170, 406 itd.).
      • Gość: f ja jestem młody i zdrowy IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.12, 13:16
        i zapieprzam na rowerze bo to co oni wyprawiaja to sie w glowie nie miesci
        pol miasta rozkopane kto wymyslił budowe stacji metra technika odkrywkowa???
        i jeszcze pie... że ze wzgledów bezpieczeństwa muszą wyłączyc drugą linię co za bzdura inzyniery ku...
        • Gość: wawak Re: ja jestem młody i zdrowy IP: *.warszawa.mm.pl 17.03.12, 19:30
          @f, szkoda, że marnujesz się w jakis podrzędnych szkołach i nie poszedłeś studiować na politechnikę. Nauczyłbyś nieuków budujących teraz metro jak to się robi naprawdę.
          I pokazałbyś jak się buduje stację znajdującą się bezpośrednio pod ulicą w sposób bezodkrywkowy.
          No i budowa ścian szczelinowych o głębokości 35 metrów w odległości 70 cm od obecnych tuneli to dla ciebie techniczna pestka.
          • metron1 Re: ja jestem młody i zdrowy 17.03.12, 19:58
            Wawak nie wiesz że każdy nasz rodak to specjalista od medycyny, piłki kopanej, katastrof kolejowych.
            Teraz okazuje się że mamy też zakamuflowanych wysokiej klasy "specjalistófff " od budowy metra
    • Gość: agata Pierwsze kłopoty w metrze: mniej pociągów i prz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 16:23
      Dodatkowo Sobieskiego wyłączona na długo, co oznacza korki na innych ulicach. Minimum pół godziny życia zmarnuję dodatkowo w jedną stronę, jadąc na SGGW z Młocin.
      Alternatywna jazda 503 i 185 niestety odpadła...
      • Gość: wawak Re: Pierwsze kłopoty w metrze: mniej pociągów i p IP: *.warszawa.mm.pl 17.03.12, 19:33
        @agata, idzie wiosna więc rozbij namiot na kampusie SGGW.
        • Gość: niebieski ptak nie trzeba się znać ani iść na Polibudę IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.12, 19:40
          po geniuszach którzy remontują/budują/burzą/ to miasto "widać" ile to wykształcenie jest warte. A to, że będzie burdel to wiadomo bo przecież jak ktoś już to wspomniał polikwidowano kupę linii bo przecie metro mamy. Po prostu będzie hardcor. Sama sobie współczuję bo mnie to bezpośrednio dotknie. Most Północny też oddają cholernie szybko. Prasa pisze coś o marcu szkoda, że nie wspominają czy to jeszcze w tym stuleciu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka