Dodaj do ulubionych

PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!!

IP: *.nm.matrix.pl 27.07.01, 09:50
Co to jest? Wiecznie problemy z wysyłaniem postów...Ba! Problemy nawet z
połączeniem się z portalem...Do tego zabójcza prędkość...Co to jest? To jest
portal i forum najbogatszej gazety w Polsce (Gazeta Wyborcza) i najbogatszego
wydawnictwa w Polsce (Agora S.A.)...
Rozumiem, zmiany...Ale zmiany, zmianami a administrator i informaty bąki
zbijają... U mnie w firmie już by wylecieli....
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: *.ilot.edu.pl 27.07.01, 10:54
      Ja juz 3 razy na ten temat pisałam i nic. Ciekawe, że stołek plotki z portalu
      to chętnie zbiera, a jak cos powaznego, to głuchy i slepy. W poprzednim
      podejsciu w ogóle z Warszawy wypadłam. Napisało, że przeładowuja bazę danych.
      Myślałam, ze bedzie lepiej, a jest jeszcze gorzej. Jak bym płaciła za
      połaczenie tepsie, to dawno bym zbankrutowała
    • Gość: nutter Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 13:15
      chodzi wolno
    • Gość: nuter Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 13:15
      nie chce sie ładowac
    • Gość: nuter Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 13:16
      wyswietla że nie ma takiej strony
    • Gość: nuter Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 13:17
      co to jest do cholery
    • Gość: Lookas Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: 213.241.20.* 27.07.01, 13:33
      Chodzi wolno, czesto sie nie laduje i takie tam ale mimo wszystko bywac tu
      trzeba. Panie i Panowie z Agory zrobta cos z tym bo doprowadzata ludzi do
      szewskiej pasji jak se swiezych informacji poczytac nie moga.
    • Gość: Warschau Re: Może bojkot? IP: *.nm.matrix.pl 27.07.01, 15:59
      A może, zeby dać impuls do działania adminom portalu - tygodniowy bojkot?
      Moze odnaucza się "olewania" forumowiczów?
      • Gość: Piotr_M Re: Może bojkot? IP: 10.105.13.* 27.07.01, 19:04
        Portal jest jeszcze w wieku niemowlecym. Ja sie nie zrazam klopotami, bo to jest najlepsze forum w polskim
        internecie.
        • Gość: Ela Re: Może bojkot? IP: *.ilot.edu.pl 30.07.01, 10:54
          Gość portalu: Piotr_M napisał(a):

> Portal jest jeszcze w wieku niemowlecym.

Owszem, ale ząbki już mu się dawno wyrżneły

>Ja sie nie zrazam klopotami, bo to jes
          > t najlepsze forum w polskim
          > internecie.

To prawda, ale to nie znaczy, że moga osiadać na laurach i nawet nie
          poinformować, co się dzieje

• Gość: palker Re: Może bojkot? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 11:02
            Przez dwa dni był komunikat: Przepraszamy. Forum wróci już niedługo.
            Przez chwile myślałem, że to tak jak z tym facetem, który pewnego dnia
            powiedział żonie, że na chwile wychodzi po papierosy.....
            • Gość: Piotr_M Re: Może bojkot? IP: 10.105.13.* 30.07.01, 11:14
              Gość portalu: palker napisał(a):

> Przez dwa dni był komunikat: Przepraszamy. Forum wróci już niedługo.
              > Przez chwile myślałem, że to tak jak z tym facetem, który pewnego dnia
              > powiedział żonie, że na chwile wychodzi po papierosy.....

Jak widac - kupil i wrocil. :-)
              • Gość: Warschau Re: Może bojkot? IP: *.nm.matrix.pl 30.07.01, 11:18
                Gość portalu: Piotr_M napisał(a):

> Gość portalu: palker napisał(a):
                >
                > > Przez dwa dni był komunikat: Przepraszamy. Forum wróci już niedługo.
                > > Przez chwile myślałem, że to tak jak z tym facetem, który pewnego dnia
                > > powiedział żonie, że na chwile wychodzi po papierosy.....
                >
                > Jak widac - kupil i wrocil. :-)

Żeby tylko mu to na zdrowie wyszło! Bo coś mu te papierosy szkodzą...dławi się,
                opada z sił, traci swoją młodzieńczą szybkość i pasję w działaniu...

• Gość: beata Re: Może bojkot? IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 16:34
                  moze na razie darujmy - poki co chodzi jakby troche szybciej.
                  TFU!!! zeby nie zapeszyc.
                  • Gość: max Re: Może bojkot? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 16:50
                    jak na razie chodzi troche szybciej i co ważne, nie zacina sie
                    • Gość: palker Re: Może inny komunikat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 19:25
                      Przy następnej awarii proponuję urozmaicenie treści komunikatów.
                      W wersji z Targówka powinien brzmieć:
                      "Chwileczkie! Momencik! Bo mnie sie zacioł instrumencik!"
                      (wersja oryginalna, autor nieznany, zasłyszne na moim ulubionym bazarku przy
                      Trockiej)
                      • Gość: uff Re: Może inny komunikat IP: 10.1.127.* 30.07.01, 19:35
                        A propozycje dla innych gmin i dzielnic Pan masz? Bom ciekawa
                        • Gość: palker Re: Może inny komunikat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 19:38
                          Liczę na twórczą wenę forumowiczów :-)
                      • Gość: palker Re: Może inny komunikat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 00:33
                        Kilka propozycji komunikatów na wypadek awarii serwera gazety obsługujacego
                        forum:

"Baza do Nadbudowy: Wasze polecenia są idiotyczne. Proklamujemy strajk
                        generalny"

"Fora ze dwora"

"Jestem na przymusowym UOPie. Portal siedzi.W bazie zrobili rewizję"

"Pojechałem na Białołękę. Patrzę - Tarchomin"

"Zrobiło się Bródno. Wiodący środek czyszczacy nie pomaga. Próbujemy zasosować
                        Dosię"

"Uwaga! Trwa zaBIELANie ekranu! Nie trzeć szmatami, bo się powłoka
                        antyrefleksyjna uszkodzi."

"Nie mam Ochoty. Boli mnie dzisiaj głowa"

"Przepraszamy! W bazie zrobił sie Grochów, a i kapusta wyglada dziś marnie"

"Dysk dostał zatwardzenia od głupich postów. A mówili, ze post mu dobrze zrobi"

"Ostrzeżenie! Obiecanki, ze portal się poprawi mogą sie okazać gruszkami na
                        Wierzbnie"
                • Gość: yaroz Re: Może bojkot? IP: *.tele2.pl 30.07.01, 23:05
                  zadziwia mnie wasz optymizm, to ten portal to era dla mnie prezentuje predkosc
                  atari i poziom informacyjny papu, grafika - cos okolo trybuny
          • Gość: yaroz Re: Może bojkot? IP: *.tele2.pl 30.07.01, 22:56
            ten portal nie wniosl zadnej nowej jakosci w polski net, a szkoda, a powinien i
            dlatego ja sie zrazam jego jakoscia, layoutem, etc
      • Gość: yaroz Re: Może bojkot? IP: *.tele2.pl 30.07.01, 22:54
        jaki bojkot???
        przeciez, to gazeta (szkoda mi shiftu na duze G) nas pierwszych zbojkotowala!!!
        Nas, uzytkownikow jej portalu. od dzis nie ma jej w moich ulubionych.
        jak sie poprawi i sie o tym jakos dowiem, to moze wroci.
        na razie wole rzepe (za informacje) i onet (za to ze jest sprawnie dzialajacym
        portalem)
    • Gość: yaroz Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: *.tele2.pl 30.07.01, 22:50
      Zmiany to trzeba bylo najpierw testowac "na sucho". obecnie jest to najgorszy,
      najczesciej wieszjacy sie, najwolniej ladujacy sie i niedostepny portal w
      Polsce. Jak taka firma jak Agora decyduje sie tworzyc portal, to musi wiedziec,
      ze z pozycji Gazety atakuje bardzo wysoka poprzeczke. Ta mieszanina wyborczej z
      gazeta, raz laduje sie pierwszy sait raz drugi; wiesza sie; nie mozna wejsc na
      fora dyskusyje. a jak juz serwer wywala uzytkownika, to za chwile pod tym samym
      adresem laduje sie zupelnie inny layuot.
      litosci
      zaladowanie okna dialogowego z odpowiedzia na ten glos zalejo mi (z zegarkiem w
      reku) 23 sek., a dawno juz nie jestem uzytkownikiem 486sx
      • Gość: Ela Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: *.ilot.edu.pl 31.07.01, 08:20
        Mnie wczoraj kilka razy przegoniło na główną stronę
    • Gość: Ela Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: *.ilot.edu.pl 01.08.01, 09:45
      Znów to żółwie tempo.!!!!!
      • Gość: yaroz Re: PORLAL GAZETY TO Ż E N A D A !!! IP: *.tele2.pl 01.08.01, 15:10
        jak siedze na gazecie i przechodze np. na onet to nie chce mi sie wierzyc w to
        internet moze naprawde dzialc tak szybko jak tam. zyciowe credo tworcow portalu
        portalu brzmi: spiesz sie powoli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka