donkej 13.05.12, 12:16 I pledy z Ikei na krzesełkach też jak w tysiącu innych knajp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mona W Ciao Bella! potrawy jak spod sztancy IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 12:21 a ja w Ciao Bella jadłam najlepszy makaron i doskonałe tiramisu, dlatego uważam, że to najlepsze miejsce z włoskim jedzeniem. Tylko w jednym zgadzam się z Nowakiem - obsługa przemiła. I ja nie mówię tego ironicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: W Ciao Bella! potrawy jak spod sztancy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.12, 19:04 a ja najlepsze kartofle żem jadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: W Ciao Bella! potrawy jak spod sztancy IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 12:22 donkej napisała: > I pledy z Ikei na krzesełkach też jak w tysiącu innych knajp no tak, to rzeczywiście ma wiele wspolnego z kuchnią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L W Ciao Bella! potrawy jak spod sztancy IP: *.home.aster.pl 13.05.12, 13:11 Nie wiem o co chodzi autorowi: "[...] co chwila spotykam się bowiem z lokalami zakładanymi przez osoby, które w chwili życiowego przełomu decydują się: - Założę restaurację! " Co za różnica jak powstaje restauracja, ważne jest chyba to czy jest smacznie? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: W Ciao Bella! potrawy jak spod sztancy 14.05.12, 13:04 Owa "sztanca" nie dotyczy tylko lokali włoskich Te z tzw wyższej półki też często serwują to samo - wszędzie tatar, carpaccio, policzki wołowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macaroni Grill W Ciao Bella! potrawy jak spod sztancy IP: *.ph.ph.cox.net 15.05.12, 02:58 Jak spod Pipidowka dolnego, skad przyjezdzaja do nas na wypasionych rowerkach z jabluszkiem Mac'a wielbiciele Woli i Tysia w modnych okularach i przyciasnych spodniach. Kupuja kawe po 20 zeta i nic ich nie meczy. Odpowiedz Link Zgłoś