Gość: La Camisa Negra IP: *.lot.pl 24.05.12, 10:39 od kiedy to dziewczynki z Legii potrafią kogoś osaczyć? A POLONIA obroni się sama! nie potrzebujemy żadnych wolontariuszy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksp a co to? Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: *.aster.pl 24.05.12, 11:20 to w Warszawie jest jakas polonia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: 195.8.217.* 24.05.12, 11:25 Nie, tylko (L)egia i groklin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 22:57 Jaka legła?W Warszawie są Polonia Warszawa i PZPN Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator_wawelu Głupi ci wolontariusze, dorabiać złodziei z UEFA.. 25.05.12, 02:08 ..i PZPN za frajer? Trzeba nie mieć rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crqu Wolontariat dla UEFA to skandal IP: *.play-internet.pl 25.05.12, 04:23 podczas gdy UEFA zarabia setki milionów euro rocznie (tak!) wolontariusze odwalają czarną robotę na ich imprezach. Gdyby zapłacić wolontariuszom średnie krajowe stawki za ich 1 miesiąc pracy to kosztowałoby to tylko 0,75% zysku z całych mistrzostw. Przy okazji nie łamano by polskiego prawa które zabrania wykorzystywania wolontariuszy do działalności gospodarczej. A Mistrzostwa Świata organizowane przez UEFA to raczej nie jest ich działalność statutowa gdzie to oni wydaja na coś kasę. Na Mistrzostwach tylko i wyłącznie zarabiają. Naprawdę... mogliby wynająć ludzi do pracy, a nie... wolontariusze... Dziadowanie takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaine Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: 204.45.133.* 24.05.12, 11:38 Brudna koszulo z nieLOTu, Polonia (RIP) zakończyła żywot w 2008 roku. Teraz w Warszawie przeLOtem przebywa Groclin, dopóki Wojciechowski nie sprzeda licencji komuś innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: *.wip.pl 24.05.12, 13:45 Patrząc na to w ten sposób to Legia gra chyba w czwartej lidze :) Herb już sobie kupiliście? Czy nadal ściema z jakąś tarczą jest odstawiana? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaine Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: 204.45.133.* 24.05.12, 15:04 Zaiste ubogi jest twój umysł, skoro nie dostrzegasz różnicy między kupieniem licencji innego klubu, gdy samemu zajęło się miejsce nie dające awansu (i sprowadzeniem całej drużyny ze sztabem trenerskim włącznie z Wielkopolski) do nieudolnych i finalnie nieudanych prób wprowadzenia innego herbu, bo prawa do tego ogólnie szanowanego trzeba było współdzielić z innymi sekcjami. Gdyby Lechia spadła, to licencja Groclinu już jechałaby nad morze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 20:29 Zaiste niech jedzie :) A Polonia była, jest i będzie! Najstarszy i dodatkowo rodowity klub Stolicy! (czego o Legii powiedzieć nie można) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia! Zapełniliście kiedyś swój żałosny stadionik? IP: *.home.aster.pl 24.05.12, 23:21 Kibiców Polonii to strasznie dużo jest, ale szkoda że tylko w internecie Średnia liczba widzów - Sezon 2011/12 Polonia Warszawa 3720 Średnie zapełnienie stadionu - Sezon 2011/12 Polonia Warszawa 52 % Widzew Łódź 4500/7150 Jaigellonia Białystok 4000/7150 Śląsk Wrocław 4500/7150 Cracovia 2500/7150 Ruch Chorzów 4000/7150 Zagłębie Lubin 2400/7150 JESTEŚCIE HAŃBĄ DLA TEGO MIASTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Re: Zapełniliście kiedyś swój żałosny stadionik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 01:23 Hańbą to jesteście wy i wasi czerwoni rodzice zwiezieni tu na furmankach po wojnie. Nikt was tu nie prosił, ale "władza ludowa" was tu przywiozła w zafajdanych gumiakach i mentalnie jesteście tacy, jak wasi rodzice i dziadowie. Z Warszawą to macie tyle wspólnego, co polskie autostrady z wysokim komfortem jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argu Polonista z wyboru :) IP: *.play-internet.pl 25.05.12, 04:11 A jakie znaczenie ma że trzy pokolenia wstecz ktoś z twoich przodków przyemigrował do warszawy? i jaki niby masz na to wpływ w jakiej rodzinie się urodziłeś? żaden. Ale za to masz wpływ na to jakiemu klubowi będziesz kibicować. Ty świadomie wybrałeś Polonię. Buhehehehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczają ... IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.12, 11:45 I po tych wpisach ewidentnie widac, że i jedni kibole (nie mylić z kibicami) i drudzy to zwykłe półmózgi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaine Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: 204.45.133.* 24.05.12, 11:48 Twój wpis niestety nie wskazuje na to, aby pracowała ci chociaż ćwiartka mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Ej kurde IP: 91.198.145.* 24.05.12, 11:48 Co mają kibole Legii i Groclinu do Euro, bo ja nie wiem? Przecież to jest impreza pikników i sponsorów a nie ultrasów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s38 Re: Pepsi Warszawa IP: *.ethnet.com.pl 24.05.12, 23:19 legii? co to za klub? chodzi Ci o Pepsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stgh Re: Ej kurde IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 23:39 No tak tak, powiedziałeś co wiedziałeś, a teraz siusiu, paciorek i spaciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K6 fan po grób Kibice KSP-Groclinu ściśle współpracują z policją IP: 193.201.167.* 24.05.12, 11:59 i strażą miejską. Nie potrzebują pomocy jakiś wolontariuszy. Jakieś bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Kibice Legii Wołyń ściśle współpracują z przestępc IP: *.wip.pl 24.05.12, 13:48 Kibice Legii Wołyń ściśle współpracują z przestępcami, mafią, komunistami (właściciele i pracownicy) oraz podwarszawskim menelstwem, które tłumnie przyjeżdża na ł3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Legii Wołyń to juz dawno nie istnieje IP: *.acn.waw.pl 24.05.12, 14:48 W Ekstraklasie gra klub,ktory przywlaszczyl sobie w 1946 roku nazwe i probuje to samo zrobic z tradycja tamtej Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariano Italiano A "Olin" Oleksy jest w Radzie Nadzorczej... IP: *.net-serwis.pl 24.05.12, 23:52 ... jakiego klubu? chyba tego rządzonego przez JW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczają ... IP: *.centertel.pl 24.05.12, 12:14 O co chodzi z tą kampanią przeciwko Legii przed Euro? Co parę dni w Wyborczej jakaś szpila do Legii. To już jest nudne. Jak jest sezon ogórkowy to zainteresujcie się innymi sportami. W Warszawie ich nie brakuje, a są przez was zaniedbywane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliver Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczają ... IP: *.polimex-mostostal.pl 24.05.12, 12:18 Staruch na min sportu- oczywiście jak pis dojdzie do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Standardowo atakują tylko w przewadze IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.12, 14:39 Tacy to z legionistów honorowi kibice, gdy siły są wyrównane o dziwo tracą ochotę do konfrontacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Standardowo atakują tylko w przewadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 21:54 o jakiej konfrontacji ty mowisz. Przeciez kibice dyskopolo sa niewidzialni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Re: Standardowo atakują tylko w przewadze IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 23:00 Wsiowy sport dla wsioków. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybniazpatatajnia Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj 24.05.12, 22:49 Tyle lat żyję w Warszawie i jeszcze nie widziałem kibica polonii. Raz mi znajomy opowiadał że ponoć gdzieś widział ale nie wiem czy to prawda bo już byliśmy po kilku głębszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s38 Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: *.ethnet.com.pl 24.05.12, 23:17 jak przeczytałem o paru głębszych to wszystko się wyjasniło. Pij dalej, może jeszcze parę komórek zostało do wytrucia :) Duma Stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
grzybniazpatatajnia Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj 24.05.12, 23:23 Też jestem dumny z Legii Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 23:43 Ale Legia raczej z Ciebie niekoniecznie. Prawdziwi Legioniści (nie Ci, co sobie wycierają gęby godłem, a później opluwają piłkarzy, policzkują ich, demolują swoje własne miasto i robią wstyd w Wilnie czy Kownie) to ludzie honorowi. Można Polonii nie lubić, ale się rywala szanuje. A Ty znaczenia takich słów najwyraźniej nie znasz, podobnie jak historii tego miasta, co to w nim tak długo ponoć mieszkasz. Jakbyś znał, to byś wiedział, który klub był tutaj pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj 25.05.12, 00:56 Lopez świetnie to napisałeś. pozdrowienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
grzybniazpatatajnia Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj 25.05.12, 00:59 Podziwiam osoby które z jednego zdania, albo nawet równoważnika zdania, potrafią powiedzieć wszystko o jego autorze włącznie z rozmiarem jego buta. Bardzo bawią mnie osoby które do takiego zdania sami sobie dopowiedzą jakieś bzdury, po czym tak nakręcą się tymi bzdurami że zaczynają atakować autora. Czy ja gdzieś wspominałem np. o datach założenia poszczególnych klubów ? Nic mnie to nie interesuje. W przeciwnym wypadku bym dopingował Sheffield które jest najstarszym klubem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony statystyk ale który Sheffield jest najstarszy? IP: *.ip.netia.com.pl 25.05.12, 07:28 United czy Wednesday ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSa zaden z nich, najstarszy jest Sheffield FC IP: *.omi.pl 25.05.12, 17:19 nie majacy nic wspolnego z United i Wednesday, zalozony w 1857roku i dzialajacy do dzis. Graja w jakiejs 8-9 lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihaj(L)o Re: Czarny scenariusz na Euro: Legioniści osaczaj IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.12, 01:18 Gwoli ścisłości, do Kowna to Wiślacy (a nie Legioniści) pojechali z maczetami, tasakami i inną "bronią", którą z resztą skonfiskowanio w znacznej części na granicy polsko-litewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steff Scenariusz na Euro 2012: legioniści osaczają po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 22:53 a swoje bazy ulokują na lotnisku, na dworach, - a to stara szlachta zjedzie na Euro, żeby na tych dworach jakaś rabacja nie wybuchła, bo wtedy wolontariusze niewiele pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu1 Scenariusz na Euro 2012: legioniści osaczają po... IP: *.aster.pl 24.05.12, 23:00 w usosie(system studentów i pracowników UW) brak osób przedstawiających się jako studenci Uniwerku? Oszukują dziennikarzy czy to dziennikarze zmyślają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLOŃ Scenariusz na Euro 2012: legioniści osaczają po... IP: 94.42.231.* 24.05.12, 23:13 TO WŁAŚNIE RATOWNICTWO!!! RATOWNICY NOSZĄ A NASZE PANIE .... PRACUJĄ I BIORĄ KASE Odpowiedz Link Zgłoś
aerobat Cios bejsbolem w potylicę otrzeźwi wolontariuszy. 24.05.12, 23:33 Przebudzą się ze snu leminga. Kibiców na jewro nie będzie. Będą pikniki i niezrzeszeni zadymiarze (oczywiście przebierańcy i prowokatorzy od bondaryka - także). Prawdziwi kibice leją na tą imprezę. Większośc klubów ma ciekawsze rzeczy do roboty. Odbudowa i remont polskiej szkoły na Litwie, kilka domów dziecka, jakiś ośrodek terapeutyczny, remont elewacji kościoła, budowa przystani, itp ..... Kibole, tak - prawdziwi kibole. I ich prace społeczne. Legia pokazała - jak olać setki policjantów. Pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Cios bejsbolem w potylicę otrzeźwi wolontariu IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 23:45 Heh, Ty gościu nie wiesz co to jest prawdziwy kibic chyba. Bo najwyraźniej Ci się wydaje, że prawdziwe kibicowanie ma cokolwiek wspólnego z holotą z ustawek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Jestem kibicem Cracovii... IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 23:48 Jestem kibicem Cracovii, otaczają mnie kibice Wisły. Wyciągają maczety. Walą po dłoniach, po głowie. Z mych nóg leje się krew. Umieram. Z odsieczą przychodzi mi wymiar sprawiedliwości. Kibiców Wisły oskarża o pobicie. Zakazuje filmowania procesu, żeby niepotrzebnie nie stresować już i tak zestresowanych kibiców Wisły. Szkoda, że nie były to tylko ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta86 Ech wolontariusze... 25.05.12, 01:10 "A do tego myślę, że taki wolontariat wpisany w CV zrobi wrażenie na pracodawcy." No pewnie, że zrobi wrażenie. Takie, żeby takiego wolontariusza nie zatrudniać albo niech siedzi na darmowym stażu skoro tak bardzo brzydzi go wynagrodzenie za pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi Scenariusz na Euro 2012: Tusk przekreca 30 mld zl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 01:32 lody krecone na stadionach, lotniskach i "autostradach", kiedy Polacy pytaja czemu jest takie zlodziejstwo, Tusk intonuje - kto nie z platfusiarnia ten za Kaczynskim, lemingi podskakuja w transie a Tusk ucieka na Kajmany z zajumana forsa Odpowiedz Link Zgłoś
xnonx Kto nie skacze razem z nami, ten przeciw komuś ?! 25.05.12, 01:38 no chyba sobie żarty robicie. Zdanie zawierające podwójne zaprzeczenie ma spowodować że kibole zaczną skakać?! Prędzej powstanie dezorientacja. Uproście to jakoś. Dodatkowo wolontariusze mogą w okolicy rozsypać kilka zgrzewek piwa - zadziała dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public_enemy_uk dla sportowca nie ma znaczenia kto komu kibicuje IP: *.tktelekom.pl 25.05.12, 06:54 żaden sportowiec nie pobije kibica innej drużyny ( nawet przeciwnej) a zdanie jakiś leszczy mnie nie interesuje, Sport to sport. Jak chca się napier...to niech walczą w klatkach MMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: dla sportowca nie ma znaczenia kto komu kibic IP: 213.155.180.* 25.05.12, 07:39 Żaden sportowiec nie pobije kibica drużyny przeciwnej? Przypomnij sobie Erica Cantonę, który kopnął kibica podczas meczu. Z nowszych przykładów z ligi angielskiej - Rooney i Balotelli też tłukli się z kibicami. Doucz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public_enemy_uk tacy to właśnie sportowcy..dali sie sprowokować IP: *.tktelekom.pl 25.05.12, 08:31 a ty nieuku weź pod uwagę że do takiego zachowania zostali sprowokowani, naubliżano im...co oczywiście nie usprawiedliwia ich zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bleku666 Scenariusz na Euro 2012: legioniści osaczają po... 25.05.12, 06:54 Ależ wy jesteście prześmiesznie oderwani od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Scenariusz na Euro 2012: legioniści osaczają po... IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.12, 18:06 nic dziwnego że gazeta tak bardzo lubi kibiców legii: www.youtube.com/watch?v=l9tnyiTLP2k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BILETY Euro finał -> bilety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 18:49 Witam, Mam do zaoferowania BILETY NA FINAŁ EURO 2012. Chętnych proszę o kontakt mailowy biletyeuro12 (małpka) gmail.com . Odpowiedz Link Zgłoś