Gość: Apostoł Proboszcz walczy o nazwę przystanku. "Poroniony... IP: *.CNet.Gawex.PL 20.06.12, 16:28 Czy już wiecie ludkowie dlaczego w naszym kraju nie jest i nie będzie dobrze? Teraz już wiecie - czarny lud rządzi i wysysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madonna Re: Proboszcz walczy o nazwę przystanku. IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.12, 16:48 Nie obchodzi mnie o co i dlaczego walczy proboszcz,ja walcze o ZYCIE mlodego 41-let niego policjanta z LOMZY.Te niezwykly przypadek jest mnue znany od przeszlo roku czasu. Policjant zatrudniony w Komendzie Miejskiej Policji,18-4OO LOMZA,ul.Wojska Polskiego 9, Telefon:centrala 86/2165271,albo dyrekt do Naczelnika nadkom.mgr.Piotr Pietrzak , telefon: 86-474127O.Te mlody policjant Janusz jest ojcem dwojga dzieci (còreczka 2 lata,yn 15 lat).Janusz walczy od prawie czterech lat z rakiem prostaty.Wszystkie mozliwe refundowane ´przez NFZ leki i zabiegi zostaly wyczerpane,jedyna mozlowosc RATUNKU dla tego mlodego czlowieka jest leczenie poza granicami Polski;w Finlandii /leczenie;szczepionka wirusowa, albo Nev York-szczepionka genetyczna/.Niestety jest to dla chorego ze wzgledòw finansowych NIE DO POKONANIA.Dlatego proponuje utworzenie konta bankowego celem zebrania odpo wiedniej jwoty na w/w leczenie poza granicami Polski.Moim zdanie takowe konto powinna zalozyc jedynie Komenda Miejskiej Policji w Lomzy /aby nie padlo podejrzenie oszustwa/. Dlatego prosze bardzo goraco,telefonujcie do K.M.O, w Lomzy,ja to tez uczynie,nawet pisemnie.Tutaj kazdy dzien jest drogi,poniewaz choroba bardzo szybko postepuje.Kazda ofiarowana zlotòwka jest wazna,Prosze pomòzcie choremu,nie pozwòlcie aby dwoje dzieci stracilo OJCA !!!Zaznaczam,ze nie jestem spokrewniona z rodzina chorego,poprostu przez przypadej jest mnie ta sprawa choroby znana.Ze swojej strony zapewniam,ze z chwila podania nr.konta bankowego,natychmiast przesle odpowiednia sume na leczenie chorego. Proboszcz walczy o nazwe przystanku----jakie to BANALNE ! Ja walcze o ZYCIE LUDZKIE, dlatego porosze pomòzcie mnie zrealizowac moja AKCJE; PPP-policjant potrzebuje POMOCY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnuj Proboszcz walczy o nazwę przystanku. "Poroniony... IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 17:03 a może by tak zamiast słupków przystankowych stawiać krzyże ha? ale pomysł fajoski Odpowiedz Link Zgłoś
czesarna Poroniony kustosz walczy 20.06.12, 17:27 Roch nie ustąpi. Trzydzieści lat siedzi w tej samej parafii i coś mu się w końcu za to należy. Musi co, jak mu pomnik postawią, to może radnym odpuści, jako i my popuszczamy! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Roch (Kowalski) zadziera ze swoim wujem Zagłobą? 20.06.12, 20:24 A co na to Sienkiewicz?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch święty Proboszcz walczy o nazwę przystanku. "Poroniony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 06:46 pojebało kilechę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Proboszcz walczy o nazwę przystanku. "Poroniony... IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 09:23 >...bo każdy kościół to sanktuarium. To po co nazwa kościół- wykreślić ze słownika Odpowiedz Link Zgłoś