Dodaj do ulubionych

"Zupełnie w to Euro nie wierzyłam". Sukces małe...

IP: 178.73.44.* 01.07.12, 14:15
widzę ze w GW hurra optymizm związany z euro nie słabnie.udało się,udało,ludzie SUKCES !!!jakiś bar sprzedał 300% wyrobu piwo-podobnego i żenionej kiełby z tesco,niesamowite,temat na pierwszą stronę brukowca!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mucha deportować hoolsów! np do zimbabwe IP: *.183.231.103.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.07.12, 14:57
      co nie zmienia faktu, że tych bezmózgów którzy niski iloraz inteligencji usiłują zrekompensować masą tłuszczowo-mięśniową powinno się spacyfikować i deportować z tego kraju raz na zawsze, za to jak nam zepsuli wizerunek kraju na arenie międzynarodowej atakując rosjan. tacy hojracy bo są u siebie-rosjanin naprawdę musiałbyć doprowadzony do skraju cierpliwości zeby się włączyć do bójki-złapany przez poicję dostawał zakaz wjazdu do shengen na 5 lat! nie do polski bo nasz kraj jest im mało w stanie zagwarantować-chodzi o włochy, francję, hiszpanię-miejsca gdzie naprawdę mogą wydać duże pieniądze za odpowiedni poziom luksusowych rozrywek których u nas brak (nasze luksusy są dla nich mało luksusowe).
    • Gość: 2500PLN ludzie sukces, sukces, sukces IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 16:28
      za ten wspaniały sukces przyjdzie nam płacić przez kilkadziesiąt lat,
      95 000 000 000PLN (95 Miliardów PLN), bo tyle kosztowały nas te igrzyska
      długu więcej do spłacenia,
      ale nie martwcie się to tylko 2500PLN na głowę (licząc z dziećmi i starcami)
      • przechrztaimason Re: ludzie sukces, sukces, sukces 01.07.12, 18:56
        No, drogi, tory, dworce i stadiony to zaraz po EURO zwiną do Niemiec wywiozą.
        • Gość: Kacza dziewica Re: ludzie sukces, sukces, sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 19:01
          Nie zapominaj o lotniskach.
    • Gość: Saskokępianin "Zupełnie w to Euro nie wierzyłam". IP: 178.73.49.* 01.07.12, 19:00
      Jak tam kibolstwo z Legii się schodzi, to ja nie mam pytań.
      • Gość: Kacza dziewica Re: "Zupełnie w to Euro nie wierzyłam". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 19:02
        To taka mordownia, że głowa mała.
    • Gość: filut z Pragi tusek lata swoja zalosc, przedsiebiorczoscia Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 19:50
      ow

Tuszcza kamanda przewalila 100 mld na najdrozszych w swiecie autostradach zbudowanych na podkladzie ze starych sedesow, na najdrozszych w swiecie stadionach na ktorych trawa nie rosnie a przez zamkniety dach leja sie kaskady wody

dobrze ze z tego teatrzyku ktory beda splacac nasze wnuki i wnuczki pracujac do 67+ , cos tez maja zwykli ludzie

ale, widac redachtory juz widza nagosc Tuska po opadnieciu kurtyny i probuja jechac na sukcesie zwyklych Polakow
      • Gość: Tusek Buda psie! IP: *.home.aster.pl 01.07.12, 21:22
        Szczekasz i szczekasz, ale Pańskiej ręki zębami nie tkniesz, tchórzliwy kundlu!
    • Gość: Varsovia antypolacy z PiS-u niezadowoleni z sukcesu EURO IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 20:09
      Widze jak bardzo nie w smak sukces z EURO antypolakom z PiS-u, organizacji, że infrastruktura powstała, że Polacy świetnie się bawili z innymi, przeszkadzało że nikt nie słuchał ich wodza Kaczyńskiego. Przeszkadza malkontentom że Polska będzie dużo lepiej postrzegana niż do tej pory. Widać, że kibice to nie tylko chuligani ale zwykłe rodziny.
      Polacy potrafili pokazać dumę narodową nie tylko z okazji martyrologii ale i w radości okazać dumę..to bardzo przeszkadza nawiedzonym moherom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka