lolka11 25.06.04, 09:12 Witam na Forum, Moze jest ktos z okolic Jaszowieckiej? Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: Witam 29.06.04, 16:27 Skorzystam z tego wątku i też się przywitam. Mnóstwo lat mieszkałam na Bonifacego, pozdrawiam Sadybowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
dotka29 Re: Witam 04.07.04, 18:17 Hejka, dołaczam sie do "nowych" :)od urodzenia mieszkam na sadybie, najpierw na Korczynskiej pozniej jakis czas na Stegnach a obecnie na osiedlu Idzikowskiego,do podstawowki chodzilam na limanowskiego,SP 292,ile wycztalam znajomych wspomnien :) A moze jest ktos z osiedla Idzikowskiego? Na Bernardynskiej mieszkala prawie cala moja klasa z podstawowki. Fajnie ze jest takie "nasze" forum. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Idzikowskiego 04.07.04, 19:45 Jestem prawie codziennie na Idzikowskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-r Re: Idzikowskiego 04.07.04, 22:44 witam - ja jestem z Powsińskiej :-) (co prawda nie jestem urodzoną "sadybianką", ale od 8 lat mieszkam tutaj, najpierw na Konstancińskiej , a teraz na Powsińskiej - i nie zamieniłabym tego osiedla na inne :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Idzikowskiego 04.07.04, 23:11 Ja tez nie jestem urodzona! :) (Urodzilam sie na Grochowie) Ale mieszkam tu od kilku lat. Najpierw na Korczynskiej, potem na Wysowskiej a teraz na Bernardynskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Witam dotka29 05.07.04, 08:39 Hei, Ja tez chodzilam do 292 i mieszkalam na Jaszowieckiej. Z twego nicka domyslam sie, ze masz 29 lat (chyba, ze sie myle). Ja tez mam 29. Ha, moze sie znamy, ja chodzilam do "B" i wychowawczynia byla Czarnecka. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
dotka29 Re: Witam 05.07.04, 21:43 jejquu ja chodzilam do tej samej klasy,Dorota czy pamietasz Dorote z korczynskiej ,jesli jestes ta osoba o ktorej mysle bedziesz mnie pamietala bo przzyjaznilysmy sie :), jesli to Ty oczywiscie ;) narysuj mi, przeczytalam ze Twoja rodzina z idzika ma psiaka Igora, jesli sie nie myle, czy to taki duzy pies z bialym pedzelkiem na ogonie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Witam 05.07.04, 22:37 Tak myslalam, ze to ty!!!!!!!!!!Pewnie, ze cie pamietam i kisielki Twojej mamy :-))). Co tam u Ciebie? Jak bedziesz miala ochote to napisz na priva. Ja mieszkam w Norwegii, Boze, ale ten swiat maly..... Napisze do Ciebie wiecej na maila gazetowego, ale jutro. Jeszcze jestem w szoku, Jouli.... Do jutra Dorota D. W tej chwili juz K. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Witam 05.07.04, 22:51 Odpowiedzialam. Jutro z pracy napisze wiecej. I ty mi tez napisz pare slow - streszczenie tych kilku lat. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
lagier Jjestem swiadkiem pieknego spotkania po latach:))) 06.07.04, 16:50 To mile, ja jestem sadybiakiem od urodzenia, najpierw Powsinska, potem Konstancinska, teraz Stegny od 3 lat - Marsylska, a za rok znowu na Sadybe, juuuupi! Odpowiedz Link Zgłoś
dotka29 Re: Jjestem swiadkiem pieknego spotkania po latac 06.07.04, 19:04 a ja caly zeszly rok mieszkalam na korsykanskiej :) co do spotkania po latach to naprawde niesamowite spotkalam przyjaciolke po 14 latach, ech ten internet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Witam 06.07.04, 19:17 dotka29 napisała: > narysuj mi, przeczytalam ze Twoja rodzina z idzika ma psiaka Igora, jesli sie > nie myle, czy to taki duzy pies z bialym pedzelkiem na ogonie? > pozdrawiam Tak!:)) To Igorek:) Mialam Cie wlasnie zapytac czy go znasz z widzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Witam 06.07.04, 20:10 to moze i ja:) ja z kolei 'od urodzenia' mieszkam na bernardynskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dotka29 Re: Witam 06.07.04, 21:13 Igorka znam znam :) Prawie codziennie dostojnie spaceruje przed moimi oknami;) poza tym mam swira na punkcie psow i znam chyba kazdego psa na osiedlu a Igorka trudno nie zauwazyc ;) A moze Twoja rodzina tez mnie kojarzy "po psie",ja mam takiego kundelka bez łapki, charakterystyczny przez ten brak łapki,z tymze ja chodze z nim na spacery dookola osiedla, gdyz ze wzgledu na swoje wczesniejsze przezycia moj psiak rzuca sie na wszystko co ma 4 lapy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Witam 06.07.04, 21:20 Tak, widzialam kundelka na osiedlu, ale z lapka uschnieta, podwiazana na temblaczku. Z pieskow osiedlowych na Idzi ubostwiam gromadke beagle i sposob w jaki ich pani sie do nich zwraca:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotka29 Re: Witam 06.07.04, 22:48 a sunie z uschnieta łapka tez znam, a bajgelki jak ja to mowie sa super i ich pani tez :)mieszkaja naprzeciwko mojego bloku:) Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 i ja Was witam, 07.07.04, 14:50 dziekujac jednoczsnie za przyjecie do Forum. Miaszkam w "naszej" okolicy juz prawie 10 lat - najpierw na Stegnach (Korsykanska), teraz od niecalych 2 lat na Sadybie (Konstancinska). i wiecie co? dobrze mi tu! serdecznie pozdrawiam wszystkich sasiadow i sympatykow. Odpowiedz Link Zgłoś