Gość: lukasz IP: 217.153.107.* 26.07.12, 16:54 bzdura! pasazero pisze bzdury, a Wy powtarzacie! ATRy swoją drogą, ale rejsy na airbusach błednie są wyswietlane przez lotnisko Chopina od kilku tygodni jako odwołane... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sti Re: OLT Express odwołał dzisiejsze połączenia z W IP: *.acn.waw.pl 26.07.12, 17:37 Ciekawe, kiedy te bzdury po orwellowsku wywalą te bzdury z artykuliku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Zadar IP: 89.201.173.* 26.07.12, 22:40 W sobote mam wracac do Poznania z Zadaru! Czy ktos wie czy ten lot tez jest odwolany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Zadar IP: *.adsl.net.t-com.hr 26.07.12, 22:45 ja tez wracam tym samolotem, to nagonka GW, co chwila ukazuje się nowy artykuł o OLT, Zadar Poznan nie jest rejsem regularnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teść Jarka Re: Zadar IP: *.netcologne.de 26.07.12, 23:39 Jaka nagonka? Skoro umiesz pisać tu na forum to równie dobrze możesz wejść na stronę OTL. Ciekawe czy ci się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirinti Re: Zadar IP: *.acn.waw.pl 27.07.12, 08:44 Gazeta ostrzega leszczy, ale leszcze wiedzą swoje. A później będą biadolić, że to wina rządu i premiera, że stracili kasę na bilet lub oszczędności w "złocie". Ta firma nie płąciła za leasing samolotów, o ile za cokolwiek płaciła, i dlatego była tak tania. No ale tak funkcionować przez dłuższy czas się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirinti Re: Zadar IP: *.acn.waw.pl 27.07.12, 08:41 Wierzyciele odebrali OLT samoloty. Najpierw ATRy, a później Airbusy. Nie mają czym latać więc lepiej szukaj sobie innego przewoźnika. Odpowiedz Link Zgłoś
domis086 Re: OLT Express odwołał dzisiejsze połączenia z W 26.07.12, 22:41 za to Eurolot działa i przejmie tych klientów, tu info : eurolot.com/news/newslist,189.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buest BUAHAH chyba ktos pomylil przyloty z odlotami... IP: 212.180.168.* 26.07.12, 18:09 BUAHAH chyba ktos pomylil przyloty z odlotami... Co za żenujący poziom pismactwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tspl Bzdura zona moja tym lotem do Wroclawia doleciala IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.12, 22:34 Gdzie rzetelność dziennikarska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester Re: Bzdura zona moja tym lotem do Wroclawia dolec IP: *.static.tvk.wroc.pl 26.07.12, 22:41 > Gdzie rzetelność dziennikarska?? Rzetelność dziennikarska w Gazecie Wyborczej? Nikt o czymś takim nie słyszał od 1991 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelen Tylko tak Ci powiedziala, a w rzeczywistosci byla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 22:45 W rzeczywistosci byla w hotelu z kochankiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy OLT Express od piątku zawiesza wszystkie swoje ... IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.12, 22:37 Ktoś tu planu na biznes nie przemyślał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: OLT Express od piątku zawiesza wszystkie swoj IP: *.myslenice.net.pl 26.07.12, 22:46 Ktoś miał związki z aferą taśmową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirinti Re: OLT Express od piątku zawiesza wszystkie swoj IP: *.acn.waw.pl 27.07.12, 08:49 Przemyśleli plan na przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka OLT Express od piątku zawiesza wszystkie swoje ... IP: *.play-internet.pl 26.07.12, 22:38 szkoda, leciałam,zadowolona do kwadratu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksin Re: OLT Express od piątku zawiesza wszystkie swoj IP: *.toya.net.pl 26.07.12, 22:46 steward czty steardesa to sprawili ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej OLT Express od piątku zawiesza wszystkie swoje ... IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.12, 22:41 Jak się nie ma pieniędzy to się nie otwiera biznesu. Zwłaszcza takiego biznesu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ops Teraz czas na odwołanie wypłat z Amber Gold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssacy_konia ich strona www juz nie dziala IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.12, 22:45 Szybko pakuja manatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario OLT Express od piątku zawiesza wszystkie swoje ... IP: *.182.35.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.07.12, 22:45 Jakim prawem ten człowiek prowadził działalność na rynku mając prawomocne wyroki sądowe za poprzednie przekręty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cometto A co, na zasiłek miał iść? IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.12, 22:53 Niech se prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3e Gość zatopiony, mission accomplished. IP: 79.162.242.* 26.07.12, 22:45 Ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
hochsztaplarka Ostatnim lotem będzie 26.07.12, 22:48 lot pana P. (ciekawe, jak będzie się teraz nazywał?) prywatnym czarterem do Tel Aviv, skąd przyśle widokówkę z informacją, że teraz można go już oficjalnie cmoknąć w pompkę, a w sprawie zwrotu za niezrealizowane bilety (i wypłat z "lokat" w Amber Gold) należy pisać na Berdyczów, do Babci Błażkowej, nieżyjącej już od ponad 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Ostatnim lotem będzie 26.07.12, 23:16 Jaki Berdyczów? Masz jakieś rewizjonistyczne poglądy, od jakiegoś czasu to miasto jest na Ukrainie. Na każdej skrzynce pocztowej w Polsce masz "wzór prawidłowego adresowania", takie skargi należy wysyłać na adres Janina Nowak, Gniezno, albo Jan Nowak, Mińsk Mazowiecki, albo jakoś tak :-D Aha, i obawiam się, że pana P. przez jakiś czas nie będzie można w pompkę cmokać. On, zanim wyląduje w Tel Aviv, będzie musiał się pewnie poddać pewnemu zabiegowi uprawniającemu do azylu tamże, i go ta pompka będzie pewnie trochę boleć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teść Jarka Re: Ostatnim lotem będzie IP: *.netcologne.de 26.07.12, 23:28 A skąd pewność, że temu P. nie zrobiono już scyzorykiem poprawki na pompce tuż po urodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda już nawet ich strona nie działa IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.12, 22:48 ale chociaż dwa razy się przeleciałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu OLT Express od piątku zawiesza wszystkie swoje ... IP: *.free.aero2.net.pl 27.07.12, 06:58 No to klienci parabanku Amber Gold będą mieć teraz problemy z odzyskaniem pieniędzy władowanych na te ich superlokaty. To były powiązane firemki, a odsetki na spłatę "lokat" szły ze sprzedaży biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Søren OLT Express zawiesił się IP: 217.198.217.* 27.07.12, 07:45 Kiedy startowali z tymi lokalnymi połączeniami, to zastanawiałem się czy tym razem to wypali. To wszystko brzmiało dość nieprawdopodobnie i mimo powierzchownej wiedzy na temat "przewidywań dot. rynku" pozwoliłem sobie zwątpić w powodzenie tego pomysłu. Porażka OLT Express wcale mnie nie cieszy. Po prostu nie zaskakuje. Søren Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość OLT Express IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.12, 11:43 szkoda że tak to się skończyło, ja się nie cieszę. zrobiła się mniejsza konkurencja... była fajna siatka połączeń lokalnych.. częstych... inni przejmą to ale cena będzie już dużo wyższa... szkoda potencjalnych klientów/podróżnych jednym słowem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb OLT Express zawiesił do odwołania wszystkie swo... IP: 78.133.219.* 30.07.12, 10:38 Od początku ceny były zastanawiające. Linie lotnicze stosują różne ceny na to samo połączenie i zmiany tych cen są częste w zależności od zainteresowania lotem. Miałem lecieć w lipcu ze Szczecina do W-wy i z powrotem i miałem do wyboru OLT i Lot. Wybrałem Lot bo nie chciałem opóźnień i cena była taka sama. Za lot w obie strony zapłaciłem w Locie 200 zł i kupiłem bilet w taryfie "first minute" na 3 tygodnie przed wylotem. Cena więc taka sama jak w OLT. Poleciałem w obie strony i było OK - bez opóźnień. Rok temu wykonywałem taki sam lot Lotem i zapłaciłem około 500 zł i w obie strony lot był opóźniony o 1,5 h. Więc w tym roku konkurencja zrobiła swoje - ceny niższe i loty bez opóźnień. Byłem naprawdę zadowolony. Miałem plan więc aby korzystać z Lotu częściej licząc na porównywalne ceny do OLT - jakoś bardziej ufałem Lotowi. i nagle słyszę w tv, że OLT zawiesiła loty. Od razu sprawdziłem dla ciekawości stawki Lotu - taryfa "fist minute" dostępna mniej więcej na miesiąc przed wylotem i kosztuje 190 zł - więc trzeba szybciej kupować i wzrost kosztów dwukrotny. A najbardziej ubawił mnie jakiś prezes Eurolotu, który powiedział, że w związku z zawieszeniem lotów przez OLT, Eurolot nie planuje podwyżek cen biletów. I po co kłamać jeżeli w momencie jak to mówił ceny poszły do góry. Odpowiedz Link Zgłoś