Dodaj do ulubionych

A2 zmieniła trasy warszawiaków: jak jeździmy po...

• Gość: krzysztofmo3 A2 zmieniła trasy warszawiaków: jak jeździmy po... IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 22:37
      Kobietka, z1,5godz zrobiła1godz. A tu wielkie halo.Oj zacznijcie myśleć!!!!!!!
      Wszystkim kierowcom miłej i bezpiecznej jazdy....................
    • Gość: mekong gdansk-torun-1h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 09:11
      odległość - 190km

jeśłi jechałaś godzine to musieliście grubo przekraczać 200km na godzinę.

Jesteś idiotką i jeszcze dodatkowo piszesz o tym , albo właściwie autor pisze o tym.

wlasnie wracałem tą trasą z gdanska do warszawy, ilość idiotów na drodze powoduje u mnie chęć zakupu dobrej kamery i założenia strony z nagraniami idiotów i ich numerów rejestracyjnych. O ile na autostradzie idiota ginie wśród innych jadących podobną prędkością, to za toruniem jak wpada się na 10 to ten idiota nie zdejmuje nogi z gazu.

Żygać mi się chce na was wszystkich wyprzedzających na 10. Zyskujecie jakieś 15-30minut w dojedzie do warszawy znad morza. A ta podróż trwa 5 godzin i żadne wyprzedzanie nie zmieni jej w 3 godziny, więc już wiadomo dlaczego piszę o IDIOTACH - idiota nie wie co to jest prędkość średnia, płynna jazda i zachowanie na drodze. On ma tylko w głowie silnik i miejsce docelowe, i najlepiej dziecko między fotelami żeby lepiej widziało mijane tiry..

życzę wam wszystkim spotkania z drzewem.
      • Gość: wwa1981 Re: gdansk-torun-1h IP: *.aster.pl 15.08.12, 10:53
        Nic dodać nic ująć. Idioci w furach niech zdychają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka