Dodaj do ulubionych

Forum Warszawa schodzi na psy przez SPAMerow

29.08.12, 22:03
Spamujacy nieudacznicy nieogarniajacy intelektualnie, ze to nie jest portal z darmowymi ogloszeniami, sfrustrowane sloiki szukajace kochanek i niedowidzacy "opiekunowie" kolejnych Forow, ktorsy nienwidza, co sie dzieje.
No to mamy V RP
--
forum powinno byc jak media markt...
Obserwuj wątek
    • ritzy Dodaj laskawie adminow w funkcji cenzorow 29.08.12, 23:40
      Mnostwo razy wycięto - bez zadnego zaznaczenia - moje nielemingowe posty. Zostawiajac czasem teksty, z ktorymi polemizowalem. Komedia. To i w koncu odechciewa sie pisac powazniej.

Admini powinni byc bardzo dumni z roli, jaka odgrywaja w demokratycznym systemie, gdzie nadrzedna wartoscia jest wolnosc wypowiedzi.
      • radiomis Re: Dodaj laskawie adminow w funkcji cenzorow 30.08.12, 09:53
        Ja wiem, ze sie czepiam. Nie powinienem wymagac, zeby ktos usuwal reklamy. Ani, zeby przenosil je na Forum Ogloszen. Admin ma byc i jest. Nigdzie nie jest napisane, ze musi pilnowac porzadku. Moze czasem z nudow jakis SPAM wyruguje. Moze nawet Regulamin przeczyta i podchwyci mysl kierujaca tworcai Regulaminu.
      • snajper55 Re: Dodaj laskawie adminow w funkcji cenzorow 01.09.12, 12:37
        ritzy napisał:

> Mnostwo razy wycięto - bez zadnego zaznaczenia - moje nielemingowe posty. Zosta
        > wiajac czasem teksty, z ktorymi polemizowalem. Komedia. To i w koncu odechciewa
        > sie pisac powazniej.
        >
        > Admini powinni byc bardzo dumni z roli, jaka odgrywaja w demokratycznym systemi
        > e, gdzie nadrzedna wartoscia jest wolnosc wypowiedzi.

Nie masz wolności wypowiedzi? Masz. Możesz sobie bloga założyć i pisać co chcesz. Ale to nie wolności wypowiedzi się dopominasz, tylko wolności zamieszczania postów niezgodnych z regulaminem na prywatnym portalu Gazeta.pl.

S.
        • ritzy Snajper znow te swoje faszystowskie 03.09.12, 00:10
          argumenty przywoluje.
          • Gość: ech Re: Snajper znow te swoje faszystowskie IP: *.artnet.pl 03.09.12, 01:03
            Ritzy masz rację...
            Do dupy z takim forum.
            Kiedyś działo się tutaj a teraz... chjnia z grzybnią!
    • Gość: BUC Re: Forum Warszawa schodzi na psy przez SPAMerow IP: 83.238.118.* 01.09.12, 11:46
      Schodzi, schodzi. Sloikom to nie przeszkadza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka