Dodaj do ulubionych

Lotnisko Modlin - taksówki

IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 14:14
Do obsługi lotniska w Modlinie zostały wybrane dwie najdroższe korporacje sawa i ele w trosce o dobro pasażera czy ......... ?
Burmistrz Nowego Dworu chce zmienić prawo i wydać lokalne licencje warszawskim taksówką .
Jeżeli każdy warszawski taksówkarz będzie się mógł ubiegać o taką licencję to wszystko w porządku . Wydanie pozwolenia tylko wybranym korporacją wydaje mi się mocno podejrzane .

Przetarg wygrały korporacje warszawskie - Elle i Sawa. Ich taksówkarze, by obsługiwać lotnisko w Modlinie, powinni mieć licencję nowodworską. A to oznacza, że nie mogliby stać na warszawskich postojach, bo nie można łączyć licencji. - Nasi prawnicy już się tym zajmują. Chcemy zmienić uchwałę, by możliwe było posiadanie dwóch licencji: warszawskiej i nowodworskiej. Będzie to chyba jedyny taki przypadek w Polsce - mówi Jacek Kowalski, burmistrz Nowego Dworu.
Obserwuj wątek
    • xxlxx63 Re: Lotnisko Modlin - taksówki 13.09.12, 15:17
      autobus do centrum jest świetnym rozwiązaniem po co taksówki
      • Gość: AnkaD Re: Lotnisko Modlin - taksówki IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.10.12, 14:37
        zgadzam się w 100% z przedmówcą! taksówki to istne zdzierstwo! ja za ModlinBusa płaciłam jakieś grosze w przeciwieństwie do tego co chciał ode mnie pan taksówkarz ...żenada
        • Gość: albwu Re: Lotnisko Modlin - taksówki IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 19:25
          A co robią inne miasta gdzie lotnisko jest poza granicami miasta ? (Szczecin, Katowice, Rzeszów)?
        • Gość: ja Lotnisko Modlin - IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 21:57
          Blondynka czy jak !!!!! Iloraz twojej inteligencji jest porażający .
          Czy ktoś każe ci wsiadać do taxi ??
          Przecież lepiej pojechać za 3,60 zlp z TARCHOMINA na LOTNISKO (autobusem ) zamiast TAXI za 50ZLP .
          Zapominasz ze są tacy którzy maja kasę i którzy chcą ,że są tacy którzy nie chcą jechać z niedomytymi w tym autobusie a są i tacy którzy muszą bo po prostu ZASPALI !!!!
          TO JEST ICH WYBÓR .
          • Gość: BUC Re: Lotnisko Modlin - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 23:06
            dla kogos kto lata tanimi liniami (narazie jeszcze na siedzaco) i bez jedzenia, taksowka jest zbyt droga. On bedzie jechal 2 godziny na stojaco w autobusie zeby zaoszczedzic 50 zl
            • dcio Re: Lotnisko Modlin - 02.11.12, 02:12
              a moze zniesc licencje na taksowki??
              ja bede wozil tico albo maluchem na lotnisko w Modlinie za 10 zl od pasazera .
      • Gość: anetka Re: Lotnisko Modlin - taksówki IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.11.12, 12:16
        Ostatnio jechałam do Modlina na lotnisko korporacja atu taxi za 60złotych więc jestem zadowolona.
        • Gość: hi hi Re: Lotnisko Modlin - taksówki IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.12, 07:19
          Nie napisałaś skąd! A to ważne.
          • Gość: mm Re: Lotnisko Modlin - taksówki IP: *.centertel.pl 06.11.12, 23:13
            No, jak z reklamowana na forum korporacja, to pewno z Ursusa i to w szczycie.
            • Gość: ab Re: Lotnisko Modlin - taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 00:05
              a jak bede wozil lidzi z modlina to moga mie za cos wsadzi??
      • Gość: mammona Re: Lotnisko Modlin - taksówki IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.11.12, 22:26
        POLECAM ATU TAXI DO MODLINA 60ZŁ. Zawsze 1,40zł/km 22 7177777 www.atutaxi.pl
    • samonek111 Re: Lotnisko Modlin - taksówki 07.11.12, 07:19
      czasprzebudzenia.wordpress.com/2012/06/05/polska-na-podsluchu-system-echelon-w-polsce/X
      filmik:
      www.youtube.com/watch?v=KfxUY3awfSY&feature=relatedX
      Witam,
      X
      Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku).
      Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non
      stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą
      czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp.
      Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują.
      X
      Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania.
      X
      Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania,
      nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie.
      X
      X
      Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to....
      X
      X
      X
      XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234d
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka