prw 12.07.04, 18:49 Czy ktos moze polecic dobra, fajna silownie? Najchetniej gdzies w Srodmiesiu, na Mokotowie, Ursynowie albo w okolicach. Standard? Mysle do 100-kilkudziesieciu zlotych miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narysuj.mi.baranka Re: siłownia w Warszawie 12.07.04, 18:58 Polecam BodyLine na Naleczowskiej, gdyz tam chodzilam. Cena open do 17.00 - 100 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: siłownia w Warszawie 13.07.04, 22:41 Ja sobie chodze do "MAGNUM" na AWF-e. Jest okolo 70 maszyn, czysto, bez karczychow. Sauna, squash w cenie abonamentu. Przychodzi Przemek Saleta, Lubaszenko, Dykiel. Mila i sympatyczna obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Magnum? IP: *.chello.pl 14.07.04, 01:54 z ciekawosci - jakie tam są ceny? www.magnum.waw.pl/ Opłata wpisowa - 600 zl hahahaha jaka taniocha Oplata miesieczna 150 zl lbu roczna 1800 zl > Przychodzi Przemek Saleta Przecież Saleta ma własną silownie w Hotelu Radisson www.saletaclub.com/index.php tu znajdziesz sporo adresów siłowni w Warszawie i okolicach www.fit.pl/adresy_klobow_maz.htm gdzie nie musisz wydawac 600 zl aby ogladac jak zbedne kilogramy zrzuca Bozena Dykiel. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Magnum? 14.07.04, 09:19 Gość portalu: corgan napisał(a): > z ciekawosci - jakie tam są ceny? > www.magnum.waw.pl/ > Opłata wpisowa - 600 zl hahahaha jaka taniocha > Oplata miesieczna 150 zl lbu roczna 1800 zl Teraz jest promocja i można sobie wykupić "wpisowe" za 200. Czy ja napisałem, że tam jest TANIO???????????? Autor wątku zapytał o siłownię za "sto kilkadziesiąt" złociszy/m-c. Czy coś ci nie pasuje???? > > Przychodzi Przemek Saleta > Przecież Saleta ma własną silownie w Hotelu Radisson > www.saletaclub.com/index.php teraz ma własną ale kilkanaście m-cy temy ćwiczył w magnum a teraz zagląda na stare śmieci od czasu do czasu. > tu znajdziesz sporo adresów siłowni w Warszawie i okolicach > www.fit.pl/adresy_klobow_maz.htm > gdzie nie musisz wydawac 600 zl aby ogladac jak zbedne kilogramy zrzuca Bozena Dykiel. Lepiej patrzeć na Bożenkę niż stado łysych pał!!!!Pewnie - najlepiej polecić komuś pseudo siłownię za 20/m-c, cuchnącą potem, gdzie "zwykły" śmiertelnik wpadnie w kompleksy widząc stado łysoli bez karków naszprycowanych chemią. siłownie - gdzie na wolną maszynę czeka się w kolejce, maszynę nie czyszczoną z potu od tygodni. Ps. napisałem też, że przychodzi Lubaszenko - o nim nic nie wiesz??? No i może polecisz jakiś fajny klub - kto wie, może dokonam zmian??????? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Magnum? IP: *.starnettelecom.pl 14.07.04, 15:32 Wszystko fajnie tylko cena w Magnum dla karnetu open to 240 PLN miesięcznie, czyli trochę więcej niż 100 PLN. Jest chyba jakaś tańsza opcja kiedy kupi się karnet na wejścia do godziny 17:00 i bez weekendów. Wtedy jest to pewnie bliższe 100 PLN ale chyba i tak kosztuje nieco więcej (wydaje mi się, że w granicach 150 PLN/miesięcznie). Krótko pisząc Magnum nie spełnia wymogów budżetowych pytającego. I generalnie to raczej trudno będzie o dobry klub w tak niskiej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silnik Re: Magnum? IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 14.07.04, 15:54 z czystym sumieniem polecam Studio Sport na ursynowie tuz obok metro Ursynow, ulica KOnski Jar 6 Wychodzisz z metro idac w strne Mlociny i w lewo, pozniej za parkingiem w prawo taki pietrowy "budynek pospoldzielczy". Chodze tam juz 6 miesiac, silownia jest duza, na pietrze, czysciutkie szatnie i nartyski, w porzadku obsluga ( ale to zalezy na kogo sie trafi :) bodajrze Rafal jest the best caly czas gotowy pomoc , doradzic) Karkow w sumie sie nie spotka, sporo normalnych ludzi i takze duzo kobiet. karnet miesieczny 24 h to 140 zl ( dla studentow znizki). Czynna chyba od 8 do 22 a w niedziele/soboty od 10 do 18 o ile sie nie myle. Jest sauna wliczona w karnet. Duzo sprzetu. Chodzilem do Aplaza wczesniej ale tutaj jest duzo fajniej i czysciej. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silnik Re: Magnum? IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 14.07.04, 15:55 za parkingiem w lewo :) pomylka :) Odpowiedz Link Zgłoś
prw Re: Magnum? 14.07.04, 16:25 Dziekuje bardzo. Jezeli ktos moze jeszcze cos napisac, to bede wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Magnum? IP: 217.11.142.* 14.07.04, 23:07 > Lepiej patrzeć na Bożenkę niż stado łysych pał!!!! Na siłowni się cwiczy a nie gapi na ludzi. Każda siłownia daaby dużo zeby pzyłazilo do niej stado łysych pał. Klient nasz pan. A ze lysych? sam jestem łysy i co z tego? > Pewnie - najlepiej polecić komuś pseudo siłownię za 20/m-c, W Warszawie nie ma takich silowni. > cuchnącą potem, gdzie "zwykły" śmiertelnik > wpadnie w kompleksy widząc stado łysoli bez karków naszprycowanych chemią. Stado karków naszprycowanych chemią rózni się czyms od stada lasek naszprycowanych trwałym makijazem albo spalonych na solarium? > siłownie - gdzie na wolną maszynę czeka się w kolejce, maszynę nie czyszczoną > z potu od tygodni. Po pierwsze - nie spłycaj. Nie ma tak, że jest albo siłownia pachnąca za 240 zł albo smierdząca za 20 zl. Jesteś tylko kolejnym naiwniakiem których np. ludzie którzy załozyli Gymnasion pukaja w kakao i dając wysokie ceny ściagaja od Was kase. Założe się, ze gdyby Gymn. obnizyl teraz cene o 100 zl mialby odplyw klientów, prawda? hehehe Do takich silowni za 240 zl za mies idzie sie wylacznie warszafka ze snobizmu i aby sie "pokazac". > Ps. napisałem też, że przychodzi Lubaszenko - o nim nic nie wiesz??? A moja kumpela jest sasiadką Justyny Pohanke i kiedyś razem spotkalismy ja w warzywniaku jak marchewke kupowala. No i jakoś nie posikalem sie w majty z tego powodu... Szczerze - kompletnie mnie nie interesuje kto chodzi na siłownie razem ze mna. A tzw. dresiarze czy gangi maja wlasne silownie do ktorych ludzie z ulicy nie mają wstepu. > No i może polecisz jakiś fajny klub - kto wie, może dokonam zmian??????? Polecam pojsc w inne miejsce i na terenie tego samego AWFu wpaśc do Olimpusa. Karnet miesieczny 120 zl; jest sympatycznie; sprzte nowy i bardzo dobry. Oszczedzasz 120 zl które możesz przeznaczyć na cokolwiek. Chyba ze płaci za Ciebie firma to jest inna gadka. Ja tez mógłbym polecac komus służbowego Forda Focusa z kratką :) dla mnie eot Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Magnum? 15.07.04, 00:10 Gość portalu: corgan napisał(a): > Na siłowni się cwiczy a nie gapi na ludzi. Przeczytaj swoją poprzednią wypowiedź o Bożence...... >Każda siłownia daaby dużo zeby > pzyłazilo do niej stado łysych pał. Ciekawe........Do magnum chodzę prawie 6 lat i typowych lysych pał nie spotykam. > Stado karków naszprycowanych chemią rózni się czyms od stada lasek > naszprycowanych trwałym makijazem albo spalonych na solarium? A dla ciebie nie??????????? > > > Po pierwsze - nie spłycaj. Nie ma tak, że jest albo siłownia pachnąca za 240 >albo smierdząca za 20 zl. Co mnie interesi silownia za 240!!! U mnie placę 150. >Jesteś tylko kolejnym naiwniakiem których np. ludzie > którzy załozyli Gymnasion pukaja w kakao i dając wysokie ceny ściagaja od Was > kase. widzę ze ty nie jesteś naiwniakiem i masz doświadczenie w cvzyszczeniu rowa... >Założe się, ze gdyby Gymn. obnizyl teraz cene o 100 zl mialby odplyw > klientów, prawda? hehehe to się załóż - ze sobą o następne pukanie....... >Do takich silowni za 240 zl za mies idzie sie > wylacznie warszafka ze snobizmu i aby sie "pokazac". Nie wiem po co się chodzi do silowni za 240... > > > Ps. napisałem też, że przychodzi Lubaszenko - o nim nic nie wiesz??? > A moja kumpela jest sasiadką Justyny Pohanke i kiedyś razem spotkalismy ja w > warzywniaku jak marchewke kupowala. No i jakoś nie posikalem sie w majty z tego powodu... Nie zczaiłeś tematu............... Szczerze - kompletnie mnie nie interesuje kto chodzi na siłownie razem ze mna. A tzw. dresiarze czy gangi maja wlasne silownie do ktorych ludzie z ulicy nie mają wstepu. Dresiarstwo swoje silownie???? nie rozsmieszaj mnie. > > > No i może polecisz jakiś fajny klub - kto wie, może dokonam zmian??????? > > Polecam pojsc w inne miejsce i na terenie tego samego AWFu wpaśc do Olimpusa. > Karnet miesieczny 120 zl; Sorry wodzu ale dla 3 dyszek nie ede szukal wrażen gdzie indziej. > Oszczedzasz 120 zl które możesz przeznaczyć na cokolwiek. J.w. Chyba ze płaci za Ciebie firma to jest inna gadka. Ja tez mógłbym polecac komus służbowego Forda Focusa z kratką :) Tak płaci firma - moja własna...... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Magnum? IP: *.citicorp.com 05.08.04, 10:45 remislanc, ale ty jestes glupi :))) zainwestuj lepiej w liceum zaoczne, o ile masz skonczona postawowke, zamiast w snobistyczna silownie... co za analfabeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan siłownie, które polecam i które nie polecam IP: 217.11.142.* 14.07.04, 22:50 Ktos kto poniżej polecił siłownie Magnum zapomniał dodać, że siłownia ta mieści się na Marymoncie, gdzie do Śródmieścia jest spory kawał. A obok na terenie tego samego AWFu jest swietna silownia Olimpus. Polecam. Polecam z czystym sumieniem, bo byłem tam i chodziłem: - Studio Sport, Koński Jar 6 koło stacji metra "Ursynów"; cena 140 zł - Studio "Filon" przy Szolc-Rogozińskiego 11 koło stacji metra "Imielin"; za Multikinem; cena: 80, 100 lub 120 zł - S4 przy Nowowiejskiej 37; ceny 120 zł - Aplauz przy Radiowej 1a na Bemowie Nie chodziłem ale polecam - Olympus przy skrzyżowaniu Ciszewskiego/Pileckiego; blisko Centrum Onkologii; cena 60, 80, 90, 120 zł - siłownie w Ursynowskim Centrum Sportu i Rekreacji - siłownia przy Metrze Racławicka; cena - 70 i 120 zł - siłownia przy metrze Kabaty jakaś prywatna - jest spoko, ale nie znam cen - Fitness Sport Aleje Jerozolimskie 95 vis a vis dworca WKD Warszawa Sródmieście, tyle ze tam nie jest najtaniej - ProActiv na Miedzianej 11 - cen nie znam - siłownia na Torwarze ale cen też nie znam - po drugiej stronie Wisły przy Al. Stanów Zjednoczonych jest siłownia Olimpia - również polecam Mam negatywne odczucia co do BodyLine przy Nałęczowskiej 60 gdzie byłem miesiąc z uwagi na ciasnote - siłownia jest w piwnicy, gdzie jak jest 5 chłopaków to wpadają na siebie. No i duszno. Z uwagi na cenę, towarzystwo [kobiety], kto prowadzi [kulturysci czy niekulturyści] i tego ze to typowe kluby fitness a nie siłownie czyli - zero wolnych ciężarów albo sa jakieś beznadziejnie małe; jakbyś chciał wycisnąc 160 kg to okazuje się ze nie ma takiej mozliwosci bo nie ma takich ciezarów; jak się spocisz to patrzą na ciebie jak na debila albo dresa albo kibola; gdzie nie uswiadczysz 2-3 sztang ale za to 50 róznego rodzaje steperów ale za to z maksymalnym udzwigiem 90kg; itp. nie zachęcam do chodzenia na: - Calypso Reebok w SilverScreen na Pulawskiej 15 - Gymnasion za całokształt - World Fitness Centers [sa w Mariocie, w GTC na Domaniewskiej] W zamierzeniu kluby te mają byc "elytarne", snobistyczne w ktorych "wypada" sie pokazac więc maja nie przychodzic "panowie bez karków" i ma pachniec [jakims chemicznym gufnem, niewazne byle by to nie był męski pot] i ma byc "trendy" Poza tym kluby te zyja glownie z funduszy socjalnych z zakladów pracy :) stad wyzsza, "zaporowa" cena. Wiec musisz sobie odpowiedziec na pytanie - co preferujesz? Bo "elytarnie" nie znaczy ze dobrze. A jesli nie widac różnicy to po co przepłacac? Jest też sporo małych osiedlowych które mogą być równie przyjemne i z niekłopotliwym dojazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silnik Re: siłownie, które polecam i które nie polecam IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 16.07.04, 11:26 potwierdzam Aplauz jest spoko , ale w Studio Sport duzo bardziej sie interesuja cwiczacym ( czasem to moze wkurcza jak ktos uwaza sie za idealnie cwiczacego choc jesli ktos robi prawidlowo to nie "wpieprzaja sie", ludzie mili i chetni do pomocy), w aplauzie nie zdazylo mi sie zeby pan Darek Karpinski ( no ale to wkoncu mistrz wiec sie nie bedzie "ponizac" :)) oprocz firmowania sali swoim nazwiskiem POMOGL POCZATKUJACYM. No ale tak juz jest z naszymi "gwiazdami" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: siłownia w Warszawie IP: *.184.128.148.ipv4.supernova.orange.pl 01.08.18, 12:08 Ja z czystym sumieniem polecam Gravitan - mimo że na Targówku to warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
wirtuozeria Re: siłownia w Warszawie 03.10.18, 16:32 A może trening personalny z EMS? można w domu ćwiczyc. Wejdź na stronę studia www.fitxpress.pl/ i przetestuj sobie trening próbny Odpowiedz Link Zgłoś
wirtuozeria Re: siłownia w Warszawie 11.10.18, 10:35 ewentualnie przeczytaj sobie arta fashionandbeauty.pl/ems-sposob-na-szczupla-sylwetke-i-nie-tylko/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozzie Re: siłownia w Warszawie IP: 91.230.98.* 03.05.22, 14:56 Ja mogę polecić super siłownię w Centrum Treningowym Gościnna, która przede wszystkim jest świetnie wyposażona w sprzęt renomowanej firmy Hammer Strenght, goscinna.com/silownia/. Chodzimy tam z mężem i jesteśmy zachwyceni poziomem obsługi i personelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nini Re: siłownia w Warszawie IP: *.home.aster.pl 02.06.22, 07:45 Moim zdaniem w tej siłowni w Centrum Treningowym Gościnna mają naprawdę spoko ceny i fajnie, że można kupić krótki karnet bez zobowiązań goscinna.com/ctg-karnet/ Odpowiedz Link Zgłoś