Dodaj do ulubionych

siłownia w Warszawie

12.07.04, 18:49
Czy ktos moze polecic dobra, fajna silownie? Najchetniej gdzies w Srodmiesiu,
na Mokotowie, Ursynowie albo w okolicach.
Standard? Mysle do 100-kilkudziesieciu zlotych miesiecznie.
Obserwuj wątek
    • narysuj.mi.baranka Re: siłownia w Warszawie 12.07.04, 18:58
      Polecam BodyLine na Naleczowskiej, gdyz tam chodzilam. Cena open do 17.00 - 100
      zl.
      • niech Re: siłownia w Warszawie 12.07.04, 19:00
        Sa silownie dla rogacizny?
        • prw Re: siłownia w Warszawie 13.07.04, 22:17
          ktos jeszcze moze pomoc???
          • remislanc Re: siłownia w Warszawie 13.07.04, 22:41
            Ja sobie chodze do "MAGNUM" na AWF-e. Jest okolo 70 maszyn, czysto, bez
            karczychow. Sauna, squash w cenie abonamentu. Przychodzi Przemek Saleta,
            Lubaszenko, Dykiel. Mila i sympatyczna obsluga.
            • Gość: corgan Magnum? IP: *.chello.pl 14.07.04, 01:54
              z ciekawosci - jakie tam są ceny?
              www.magnum.waw.pl/
              Opłata wpisowa - 600 zl hahahaha jaka taniocha
              Oplata miesieczna 150 zl lbu roczna 1800 zl

> Przychodzi Przemek Saleta
              Przecież Saleta ma własną silownie w Hotelu Radisson
              www.saletaclub.com/index.php
              tu znajdziesz sporo adresów siłowni w Warszawie i okolicach
              www.fit.pl/adresy_klobow_maz.htm
              gdzie nie musisz wydawac 600 zl aby ogladac jak zbedne kilogramy zrzuca Bozena
              Dykiel.
              • remislanc Re: Magnum? 14.07.04, 09:19
                Gość portalu: corgan napisał(a):

> z ciekawosci - jakie tam są ceny?
                > www.magnum.waw.pl/
                > Opłata wpisowa - 600 zl hahahaha jaka taniocha
                > Oplata miesieczna 150 zl lbu roczna 1800 zl

Teraz jest promocja i można sobie wykupić "wpisowe" za 200.
                Czy ja napisałem, że tam jest TANIO???????????? Autor wątku zapytał o siłownię
                za "sto kilkadziesiąt" złociszy/m-c. Czy coś ci nie pasuje????

> > Przychodzi Przemek Saleta
                > Przecież Saleta ma własną silownie w Hotelu Radisson
                > www.saletaclub.com/index.php

teraz ma własną ale kilkanaście m-cy temy ćwiczył w magnum a teraz zagląda na
                stare śmieci od czasu do czasu.

> tu znajdziesz sporo adresów siłowni w Warszawie i okolicach
                > www.fit.pl/adresy_klobow_maz.htm
                > gdzie nie musisz wydawac 600 zl aby ogladac jak zbedne kilogramy zrzuca
                Bozena Dykiel.

Lepiej patrzeć na Bożenkę niż stado łysych pał!!!!Pewnie - najlepiej polecić
                komuś pseudo siłownię za 20/m-c, cuchnącą potem, gdzie "zwykły" śmiertelnik
                wpadnie w kompleksy widząc stado łysoli bez karków naszprycowanych chemią.
                siłownie - gdzie na wolną maszynę czeka się w kolejce, maszynę nie czyszczoną z
                potu od tygodni.
                Ps. napisałem też, że przychodzi Lubaszenko - o nim nic nie wiesz??? No i może
                polecisz jakiś fajny klub - kto wie, może dokonam zmian???????
                Pzdr.
                • Gość: aaa Re: Magnum? IP: *.starnettelecom.pl 14.07.04, 15:32
                  Wszystko fajnie tylko cena w Magnum dla karnetu open to 240 PLN miesięcznie,
                  czyli trochę więcej niż 100 PLN.
                  Jest chyba jakaś tańsza opcja kiedy kupi się karnet na wejścia do godziny 17:00
                  i bez weekendów. Wtedy jest to pewnie bliższe 100 PLN ale chyba i tak kosztuje
                  nieco więcej (wydaje mi się, że w granicach 150 PLN/miesięcznie).

Krótko pisząc Magnum nie spełnia wymogów budżetowych pytającego.
                  I generalnie to raczej trudno będzie o dobry klub w tak niskiej cenie.
                  • Gość: silnik Re: Magnum? IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 14.07.04, 15:54
                    z czystym sumieniem polecam Studio Sport na ursynowie
                    tuz obok metro Ursynow, ulica KOnski Jar 6
                    Wychodzisz z metro idac w strne Mlociny i w lewo, pozniej za parkingiem w prawo
                    taki pietrowy "budynek pospoldzielczy".
                    Chodze tam juz 6 miesiac, silownia jest duza, na pietrze, czysciutkie szatnie i
                    nartyski, w porzadku obsluga ( ale to zalezy na kogo sie trafi :) bodajrze Rafal
                    jest the best caly czas gotowy pomoc , doradzic)
                    Karkow w sumie sie nie spotka, sporo normalnych ludzi i takze duzo kobiet.
                    karnet miesieczny 24 h to 140 zl ( dla studentow znizki).
                    Czynna chyba od 8 do 22 a w niedziele/soboty od 10 do 18 o ile sie nie myle.
                    Jest sauna wliczona w karnet.
                    Duzo sprzetu. Chodzilem do Aplaza wczesniej ale tutaj jest duzo fajniej i czysciej.
                    POLECAM.
                    • Gość: silnik Re: Magnum? IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 14.07.04, 15:55
                      za parkingiem w lewo :) pomylka :)
                      • prw Re: Magnum? 14.07.04, 16:25
                        Dziekuje bardzo. Jezeli ktos moze jeszcze cos napisac, to bede wdzieczny.
                • Gość: corgan Re: Magnum? IP: 217.11.142.* 14.07.04, 23:07
                  > Lepiej patrzeć na Bożenkę niż stado łysych pał!!!!

Na siłowni się cwiczy a nie gapi na ludzi. Każda siłownia daaby dużo zeby
                  pzyłazilo do niej stado łysych pał. Klient nasz pan. A ze lysych? sam jestem
                  łysy i co z tego?

> Pewnie - najlepiej polecić komuś pseudo siłownię za 20/m-c,
                  W Warszawie nie ma takich silowni.

> cuchnącą potem, gdzie "zwykły" śmiertelnik
                  > wpadnie w kompleksy widząc stado łysoli bez karków naszprycowanych chemią.

Stado karków naszprycowanych chemią rózni się czyms od stada lasek
                  naszprycowanych trwałym makijazem albo spalonych na solarium?

> siłownie - gdzie na wolną maszynę czeka się w kolejce, maszynę nie czyszczoną
                  > z potu od tygodni.

Po pierwsze - nie spłycaj. Nie ma tak, że jest albo siłownia pachnąca za 240 zł
                  albo smierdząca za 20 zl. Jesteś tylko kolejnym naiwniakiem których np. ludzie
                  którzy załozyli Gymnasion pukaja w kakao i dając wysokie ceny ściagaja od Was
                  kase. Założe się, ze gdyby Gymn. obnizyl teraz cene o 100 zl mialby odplyw
                  klientów, prawda? hehehe Do takich silowni za 240 zl za mies idzie sie
                  wylacznie warszafka ze snobizmu i aby sie "pokazac".

> Ps. napisałem też, że przychodzi Lubaszenko - o nim nic nie wiesz???
                  A moja kumpela jest sasiadką Justyny Pohanke i kiedyś razem spotkalismy ja w
                  warzywniaku jak marchewke kupowala. No i jakoś nie posikalem sie w majty z tego
                  powodu... Szczerze - kompletnie mnie nie interesuje kto chodzi na siłownie
                  razem ze mna. A tzw. dresiarze czy gangi maja wlasne silownie do ktorych ludzie
                  z ulicy nie mają wstepu.

> No i może polecisz jakiś fajny klub - kto wie, może dokonam zmian???????

Polecam pojsc w inne miejsce i na terenie tego samego AWFu wpaśc do Olimpusa.
                  Karnet miesieczny 120 zl; jest sympatycznie; sprzte nowy i bardzo dobry.
                  Oszczedzasz 120 zl które możesz przeznaczyć na cokolwiek. Chyba ze płaci za
                  Ciebie firma to jest inna gadka. Ja tez mógłbym polecac komus służbowego Forda
                  Focusa z kratką :)

dla mnie eot
                  • remislanc Re: Magnum? 15.07.04, 00:10
                    Gość portalu: corgan napisał(a):

> Na siłowni się cwiczy a nie gapi na ludzi.

Przeczytaj swoją poprzednią wypowiedź o Bożence......

>Każda siłownia daaby dużo zeby
                    > pzyłazilo do niej stado łysych pał.

Ciekawe........Do magnum chodzę prawie 6 lat i typowych lysych pał nie spotykam.

> Stado karków naszprycowanych chemią rózni się czyms od stada lasek
                    > naszprycowanych trwałym makijazem albo spalonych na solarium?

A dla ciebie nie???????????
                    >
                    >
                    > Po pierwsze - nie spłycaj. Nie ma tak, że jest albo siłownia pachnąca za 240
                    >albo smierdząca za 20 zl.

Co mnie interesi silownia za 240!!! U mnie placę 150.

>Jesteś tylko kolejnym naiwniakiem których np. ludzie
                    > którzy załozyli Gymnasion pukaja w kakao i dając wysokie ceny ściagaja od Was
                    > kase.

widzę ze ty nie jesteś naiwniakiem i masz doświadczenie w cvzyszczeniu rowa...

>Założe się, ze gdyby Gymn. obnizyl teraz cene o 100 zl mialby odplyw
                    > klientów, prawda? hehehe

to się załóż - ze sobą o następne pukanie.......

>Do takich silowni za 240 zl za mies idzie sie
                    > wylacznie warszafka ze snobizmu i aby sie "pokazac".

Nie wiem po co się chodzi do silowni za 240...

>
                    > > Ps. napisałem też, że przychodzi Lubaszenko - o nim nic nie wiesz???
                    > A moja kumpela jest sasiadką Justyny Pohanke i kiedyś razem spotkalismy ja w
                    > warzywniaku jak marchewke kupowala. No i jakoś nie posikalem sie w majty z
                    tego powodu...

Nie zczaiłeś tematu...............

Szczerze - kompletnie mnie nie interesuje kto chodzi na siłownie razem ze mna.
                    A tzw. dresiarze czy gangi maja wlasne silownie do ktorych ludzie z ulicy nie
                    mają wstepu.

Dresiarstwo swoje silownie???? nie rozsmieszaj mnie.

>
                    > > No i może polecisz jakiś fajny klub - kto wie, może dokonam zmian???????
                    >
                    > Polecam pojsc w inne miejsce i na terenie tego samego AWFu wpaśc do Olimpusa.
                    > Karnet miesieczny 120 zl;

Sorry wodzu ale dla 3 dyszek nie ede szukal wrażen gdzie indziej.

> Oszczedzasz 120 zl które możesz przeznaczyć na cokolwiek.

J.w.

Chyba ze płaci za Ciebie firma to jest inna gadka. Ja tez mógłbym polecac komus
                    służbowego Forda Focusa z kratką :)

Tak płaci firma - moja własna......

Pzdr.
                    • Gość: pp Re: Magnum? IP: *.citicorp.com 05.08.04, 10:45
                      remislanc, ale ty jestes glupi :)))
                      zainwestuj lepiej w liceum zaoczne, o ile masz skonczona postawowke, zamiast w
                      snobistyczna silownie... co za analfabeta
    • Gość: corgan siłownie, które polecam i które nie polecam IP: 217.11.142.* 14.07.04, 22:50
      Ktos kto poniżej polecił siłownie Magnum zapomniał dodać, że siłownia ta mieści
      się na Marymoncie, gdzie do Śródmieścia jest spory kawał. A obok na terenie
      tego samego AWFu jest swietna silownia Olimpus. Polecam.

Polecam z czystym sumieniem, bo byłem tam i chodziłem:
      - Studio Sport, Koński Jar 6 koło stacji metra "Ursynów"; cena 140 zł
      - Studio "Filon" przy Szolc-Rogozińskiego 11 koło stacji metra "Imielin"; za
      Multikinem; cena: 80, 100 lub 120 zł
      - S4 przy Nowowiejskiej 37; ceny 120 zł
      - Aplauz przy Radiowej 1a na Bemowie

Nie chodziłem ale polecam
      - Olympus przy skrzyżowaniu Ciszewskiego/Pileckiego; blisko Centrum Onkologii;
      cena 60, 80, 90, 120 zł
      - siłownie w Ursynowskim Centrum Sportu i Rekreacji
      - siłownia przy Metrze Racławicka; cena - 70 i 120 zł
      - siłownia przy metrze Kabaty jakaś prywatna - jest spoko, ale nie znam cen
      - Fitness Sport Aleje Jerozolimskie 95 vis a vis dworca WKD Warszawa
      Sródmieście, tyle ze tam nie jest najtaniej
      - ProActiv na Miedzianej 11 - cen nie znam
      - siłownia na Torwarze ale cen też nie znam
      - po drugiej stronie Wisły przy Al. Stanów Zjednoczonych jest siłownia Olimpia -
      również polecam

Mam negatywne odczucia co do BodyLine przy Nałęczowskiej 60 gdzie byłem miesiąc
      z uwagi na ciasnote - siłownia jest w piwnicy, gdzie jak jest 5 chłopaków to
      wpadają na siebie. No i duszno.

Z uwagi na cenę, towarzystwo [kobiety], kto prowadzi [kulturysci czy
      niekulturyści] i tego ze to typowe kluby fitness a nie siłownie czyli - zero
      wolnych ciężarów albo sa jakieś beznadziejnie małe; jakbyś chciał wycisnąc 160
      kg to okazuje się ze nie ma takiej mozliwosci bo nie ma takich ciezarów; jak
      się spocisz to patrzą na ciebie jak na debila albo dresa albo kibola; gdzie nie
      uswiadczysz 2-3 sztang ale za to 50 róznego rodzaje steperów ale za to z
      maksymalnym udzwigiem 90kg; itp. nie zachęcam do chodzenia na:
      - Calypso Reebok w SilverScreen na Pulawskiej 15
      - Gymnasion za całokształt
      - World Fitness Centers [sa w Mariocie, w GTC na Domaniewskiej]

W zamierzeniu kluby te mają byc "elytarne", snobistyczne w ktorych "wypada" sie
      pokazac więc maja nie przychodzic "panowie bez karków" i ma pachniec [jakims
      chemicznym gufnem, niewazne byle by to nie był męski pot] i ma byc "trendy"
      Poza tym kluby te zyja glownie z funduszy socjalnych z zakladów pracy :) stad
      wyzsza, "zaporowa" cena.

Wiec musisz sobie odpowiedziec na pytanie - co preferujesz? Bo "elytarnie" nie
      znaczy ze dobrze. A jesli nie widac różnicy to po co przepłacac?

Jest też sporo małych osiedlowych które mogą być równie przyjemne i z
      niekłopotliwym dojazdem.
      • Gość: silnik Re: siłownie, które polecam i które nie polecam IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 16.07.04, 11:26
        potwierdzam Aplauz jest spoko , ale w Studio Sport duzo bardziej sie interesuja
        cwiczacym ( czasem to moze wkurcza jak ktos uwaza sie za idealnie cwiczacego
        choc jesli ktos robi prawidlowo to nie "wpieprzaja sie", ludzie mili i chetni
        do pomocy), w aplauzie nie zdazylo mi sie zeby pan Darek Karpinski ( no ale to
        wkoncu mistrz wiec sie nie bedzie "ponizac" :)) oprocz firmowania sali swoim
        nazwiskiem POMOGL POCZATKUJACYM. No ale tak juz jest z naszymi "gwiazdami" :)
    • Gość: Arek Re: siłownia w Warszawie IP: *.184.128.148.ipv4.supernova.orange.pl 01.08.18, 12:08
      Ja z czystym sumieniem polecam Gravitan - mimo że na Targówku to warto :)
    • wirtuozeria Re: siłownia w Warszawie 03.10.18, 16:32
      A może trening personalny z EMS? można w domu ćwiczyc. Wejdź na stronę studia www.fitxpress.pl/ i przetestuj sobie trening próbny
    • wirtuozeria Re: siłownia w Warszawie 11.10.18, 10:35
      ewentualnie przeczytaj sobie arta fashionandbeauty.pl/ems-sposob-na-szczupla-sylwetke-i-nie-tylko/
    • Gość: Rozzie Re: siłownia w Warszawie IP: 91.230.98.* 03.05.22, 14:56
      Ja mogę polecić super siłownię w Centrum Treningowym Gościnna, która przede wszystkim jest świetnie wyposażona w sprzęt renomowanej firmy Hammer Strenght, goscinna.com/silownia/. Chodzimy tam z mężem i jesteśmy zachwyceni poziomem obsługi i personelu :)
    • Gość: Nini Re: siłownia w Warszawie IP: *.home.aster.pl 02.06.22, 07:45
      Moim zdaniem w tej siłowni w Centrum Treningowym Gościnna mają naprawdę spoko ceny i fajnie, że można kupić krótki karnet bez zobowiązań goscinna.com/ctg-karnet/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka