Dodaj do ulubionych

Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Koniecznie...

IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 21:37
sylwester? dzień jak każdy inny... dlaczego mam na siłę świętować bo inni świętują? a może jestem akurat zmęczony, nie w humorze, wolę nażreć się i nachlać 15 stycznia a nie 31 grudnia...

w dupu z tym sylwestrem
Obserwuj wątek
    • Gość: Wolak Re: Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Konieczn IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 21:56
      Myślę podobnie.

Z żoną odpuszczamy jak od wielu lat, a za odłożoną kasę lecimy sobie na weekend do Włoch np.
    • adam81w Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Koniecznie... 30.12.12, 22:02
      Będę grał w grę. :D
    • Gość: mm A gdzie o drogich balach? IP: *.fbx.proxad.net 31.12.12, 02:37
      A ja poprosze o artykul o najdrozszych balach w Warszawie.
      Gdzie i za ile bawia sie bogaci??? Dlaczego nic nie ma?
    • ilanek CSW ? 31.12.12, 02:44
      Na początku artykułu Muzeum Sztuki Nowoczesnej, potem w połowie tekstu przemianowane na MSW, a na końcu artykułu nazywa się już CSW czyli Centrum Sztuki Współczesnej ?
      • Gość: Misiek Nieaktualne info IP: *.play-internet.pl 31.12.12, 17:31
        "Teatr wybrał na swoją akcję porę zupełnie nietypową - środek nocy (od godz. 22 do 6), kiedy jego budynek pustoszeje, i jednocześnie okres świąteczno-sylwestrowy (od 20.12 do 2.01), kiedy to pustoszeją także instytucje kultury." - problem tylko że wybrał bodaj 5 lat temu bo wtedy odbyła się ta akcja. W tym roku TR zamknięty na głucho!
    • Gość: Jupi Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Koniecznie... IP: *.acn.waw.pl 31.12.12, 09:06
      Przecież cyrkowy sylwester CSW został odwołany. Pewnie z powodu niewielkiego zainteresowania.
    • Gość: fajny_sylwester Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Koniecznie... IP: *.atman.pl 31.12.12, 09:06
      nie masz pomyslu :P
      Wpadnij do nas na Ursynow :D!
      fajny_sylwester2013@wp.pl

last minute hehe :P
    • Gość: Miś Maciuś z Łodzi Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Koniecznie... IP: *.toya.net.pl 31.12.12, 13:36
      Panie Kozyra won bo za mordę wezmę i zapierdzielę jak zdechłego psa.
    • Gość: Miś Maciuś z Łodzi Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Koniecznie... IP: *.toya.net.pl 31.12.12, 13:44
      Panie biznesmenek-polaczek jak Miś ma pani/panu nie przytrzymać. A przyjedźcie, cwaniaczki do nas pooglądać krajobrazy, pokiwać się na motorkach, porozpinać klaty, Gabryś zdaje się o zupki
      dla Polaczka prosi ! I blokujcie ! Panie Kozyra w moich rękach Pan !
    • Gość: Miś Maciuś z Łodzi Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Koniecznie... IP: *.toya.net.pl 31.12.12, 14:03
      Panie Kozyra, moim skromnym pracowniczym zdaniem 2020 roku panicz nie doczeka !
    • Gość: walikoń Re: Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Konieczn IP: *.internetia.net.pl 31.12.12, 18:16
      ja będę walił konia.
      • Gość: Po Re: Nie masz pomysłu na sylwestrową noc? Konieczn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.13, 22:53
        I jak poszło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka