mia1000 10.01.13, 20:54 Witam, Porysowli mi auto pod blokiem, w sumie 6 elementów.Poleci ktoś jakąś dobrą kredkę albo tani warsztat w Warszawie. Będę wdzięczna za jakieś informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a no właśnie... Re: porysowane auto IP: *.acn.waw.pl 11.01.13, 17:02 A zaparkowane było na chodniku, trawniku czy blokując wejście? Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: porysowane auto 11.01.13, 20:37 właśnie... ciekawe gdzie było zaparkowane? B. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: porysowane auto 11.01.13, 22:43 Ale żeście na niego wsiedli. Zaraz na chodniku zaparkował. A dlaczego zaraz na chodniku? Słoiki parkują głownie na trawie, na kopertach, pod daszkiem klatki schodowej, przed drzwiami zsypu, oraz - najczęściej - gdzie popadnie. Tak więc, Wasze domniemania są dla słoika krzywdzące. Odpowiedz Link Zgłoś
mia1000 Re: porysowane auto 11.01.13, 22:55 Nie na niego, tylko na nią. I nie jestem "słoikiem". Odpowiedz Link Zgłoś
mia1000 Re: porysowane auto 11.01.13, 22:59 Kurczę, po co pytacie gdzie stało, pytałam o kredkę lub warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: porysowane auto 11.01.13, 23:18 Słoiki nie znają miasta do tego stopnia, że znalezienie lakiernika w darmowych googlach im nie pomaga. Słoiki nie mają znajomych i jakiekolwiek informacje o mieście, w ktorym tymczasowo przebywają zmuszone są czerpać z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
mia1000 Re: porysowane auto 14.01.13, 10:14 Jak grochem o ścianę. Daruj sobie buc-u. Odpowiedz Link Zgłoś
mia1000 Re: porysowane auto 11.01.13, 22:53 Nie zastawiłam żadnego wjazdu, nie stałam ani na chodniku ani na trawniku. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: porysowane auto 11.01.13, 17:45 mia1000 napisał(a): > Witam, > Porysowli mi auto pod blokiem, w sumie 6 elementów.Poleci ktoś jakąś dobrą kred > kę albo tani warsztat w Warszawie. Będę wdzięczna za jakieś informacje. Polecam białą. Na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_cubic Re: porysowane auto 12.01.13, 11:30 K...wa ludzie! Ani te złośliwości nie są straszne, ani śmieszne. Jak macie ochotę pomóc to pomóżcie, a jak nie to nie śmiećcie na forum. Co do samochodu to niestety u większości lakierników będą Ci chcieli wszystkie elementy malować. Są za to miejsca, które rewitalizują lakier, czyli ścierają część lakieru, a potem woskują i takie tam. Ogłoszenie jakie znalazłem to okolice Grójca, ale myślę, że w Warszawie też można znależć, tylko trzeba poszukać. warszawa.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-mechanika-autoskup-POLEROWANIE-SAMOCHODoW-USUWANIE-RYS-ODNAWIANIE-LAKIERU-GRoJEC-W0QQAdIdZ363702854 Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_cubic Re: porysowane auto 12.01.13, 11:39 Temat mnie też interesuje, więc znalazłem dwa kontakty na północy i południu Warszawy. Do wyboru i koloru: www.klinikapolysku.pl www.myjniazoliborz.pl A swoją drogą faktycznie wystarczyły 4 minuty w google :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia1000 Re: porysowane auto 14.01.13, 10:21 Ok, dzięki za namiary. Jestem pouczona;),żeby nie pytać o nic na Forum, bo ludzi to widocznie drażni:). A na marginesie, nie znam się na samochodach, a jak ktoś nie zna, to łatwo go oszukać, chciałam sobie tego oszczędzić, więc napisałam tutaj - liczyłam na ludzką życzliwość, a nie jakieś chamskie teksty.Ale ludzie to świnie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaine Re: porysowane auto IP: 204.45.133.* 14.01.13, 14:17 > Ok, dzięki za namiary. Jestem pouczona;),żeby nie pytać o nic na Forum, bo ludz > i to widocznie drażni:). Nie "ludzi", tylko jednego osobnika, w stosunku do którego określenie "ludź" jest komplementem zdecydowanie na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_cubic Re: porysowane auto 14.01.13, 20:15 Spoko, miło było pomóc, a przy okazji znalazłem namiar dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat przykre jest czytanie takiego buca IP: *.ip.netia.com.pl 14.01.13, 14:17 przykre jest czytanie takiego buca którego jedynym osiągnięciem życiowym jest to że jego rodzice sprowadzili się do Wa-wy jedno pokolenie wcześniej i się tutaj urodził. Czepia się słoików, bo są od niego lepsi i kupili sobie samochód a on całe życie tramwajem jeździ. Biadoli że zabrali mu prace bo się wykształcili i pracodawcy wolą ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aboco Re: porysowane auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 14:35 Z ciebie bucu to prawdziwy ku tas jest,skrzyżowanie muła z impotentem. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: porysowane auto 14.01.13, 15:20 aboco - chlopcze - kiedy już postanowisz zostać mężczyzną i wystarczy ci odwagi, żeby się zalogować i zawsze tego samego podpisu używać - odezwij się. Na razie możesz milczeć przypominając sobie, kiedy to "karawana idzie dalej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaine Re: porysowane auto IP: 204.45.133.* 14.01.13, 21:49 Aleś ty męski. Dzisiaj twojego partnera zaboli d. Odpowiedz Link Zgłoś
mia1000 Re: porysowane auto 15.01.13, 12:25 Dajcie już sobie spokój pls. Zarzuciłam temat na Forum i zrobił się istny burdel. Buc jest zakompleksionym malkontentem. Po co do niego piszecie, to go tylko nakręca. Ja mam to gdzieś, interesuje mnie tylko temat auta. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: porysowane auto 15.01.13, 15:15 Trolle i szczekanie gimbusów mnie nie nakręca. Z jakim facetami Ty miałaś kontakt do tej pory, że taki wzorzec Ci sie zakonotował? W rodzinnym mieście nie znać blacharza, lakiernika, czy nawet oponiarza, którzy mogliby lakiernika polecić? Nie masz tu nikogo znajomego, rodziny? Gdyby nie internet, nie miałabyś kontaktu z ludźmi? Jak, w tak prostych sprawach można sobie tak potwornie nie radzić! Masz Fiata-zadzwoń do salonu Fiata, niech Ci powiedzą gdzie jechać. Masz Hyundaya-nie dzwoń do Fiata tylko do Hyundaya. Inne marki-analogicznie. Prosta sprawa, z którą średniej inteligencji Homo Sapiens radzi sobie przy pomocy wyszukiwarki. Dzizas, do czego doprowadził wtórny analfabetyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
mia1000 Re: porysowane auto 15.01.13, 16:51 Nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć i informować o ilości znajomych, rodzinie, facetach czy czymkolwiek innym.A może ja już pytałam, czytałam i jestem z Warszawy lub okolic i z czystej ciekawości chciałam sprawdzić jeszcze na Forum. Zacząłeś atakować, nie pytając. To co napisałeś świadczy o Twojej inteligencji. Poza tym jestes facetem i wiesz,że w salonach autoryzowanych śpiewają sobie bardzo dużo za usługi - a jak nie wiesz to już wiesz. Raczej nie zawiozłabym mojego auta do salonu Alfa Romeo,zeby mi malowali 6 elementów, bo poszłabym z Torbami. Ciekawe kto z Tobą wytrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chedbucowi Re: porysowane auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 17:26 Bucu, z ciebie to jednak złamany fajfus jest ,czas lekcje odrabiać a nie przy klawiaturze siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: porysowane auto 15.01.13, 17:33 Właśnie takie niezalogowane rolle chodzą i niszczą samochody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: porysowane auto IP: *.warszawa.mm.pl 12.01.13, 12:36 Red Car w Laskach. Nie Warszawa, ale blisko. Namiary łatwo znajdziesz w google. Odpowiedz Link Zgłoś
printmasta Re: porysowane auto 12.01.13, 12:39 Są takie fajne kredki maskujące ale nazwy nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
eizoo Re: porysowane auto 14.01.13, 11:50 Na Zwycięzców jest S-plus, robią tam renowację lakieru www.s-plus.pl/polerowanie-i-renowacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho Re: porysowane auto IP: *.jmdi.pl 14.01.13, 20:49 a jakąś krędkę, żeby sobie w dupę wsadził, bocowi warszawskiemu polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: porysowane auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 09:00 To musi być kredka od Jacykowa. Odpowiedz Link Zgłoś