Dodaj do ulubionych

Gdzie oddać przeterminowane leki?

19.04.13, 13:37
Może ktoś ma listę aptek przyjmujących przeterninowane leki? w zeszłym roku byliśmy w kilku aptekach w okolicy gdzie mieszkamy i w żadnej nie chcieli przyjąć. Teraz mam znowu większą ilość i wolałabym się z tym nie nosić, tylko pójść do konkretnej i być pewną, że je tam zostawię.

Poproszę o aktualną listę, najbardziej interesuje mnie Praga Pn.
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Gdzie oddać przeterminowane leki? 19.04.13, 14:45
      www.stolicaczystosci.pl/files/Wykaz%20aptek_130305_130826.pdf
    • potomar Re: Gdzie oddać przeterminowane leki? 19.04.13, 15:03
      Wyrzucić do śmieci. Z przeterminowanych przecież nikt już nie skorzysta.
      • aankaa Re: Gdzie oddać przeterminowane leki? 19.04.13, 15:10
        leki i termometry rtęciowe są traktowane jako odpady niebezpieczne i nie wywala się ich do śmieci
        • Gość: swojak Re: Gdzie oddać przeterminowane leki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 20:21
          Daty ważności zapaćkaj pisakiem i sprzedaj na Allegro!
          To tak po "wolsku", katolicku....
        • potomar Re: Gdzie oddać przeterminowane leki? 22.04.13, 09:03
          Chyba lepiej do śmieci niż na ulicę / do lasu.
          • monika.baka Re: Gdzie oddać przeterminowane leki? 23.04.13, 22:06
            One mają taką słodką powłokę, possij je, ale jak poczujesz gorycz to wypluj bo skręci Ci kudełki na czaszuni i zrobi cyrkiel z Twojej zgrabnej sylwetki.
    • wyga5 Re: Gdzie oddać przeterminowane leki? 28.04.13, 21:49
      oO jak to możliwe? W większości aptek, które znam są specjalne pojemniki na zużyte leki i nawet nie trzeba się o to prosić. Ponadto o ile wiem, to aptekarze są zobowiązani do przyjmowania przterminowanych leków, z uwagi na negatywne skutki składowania ich z normalnymi śmieciami.
    • Gość: :))))))))))))))))) wywal do śmieci IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 22:46
      i nie zadawaj głupich pytan wieśniaro
      • Gość: lalunia Re: wywal do śmieci IP: *.pools.arcor-ip.net 07.05.13, 12:17
        zenada ci doradcy - ale rzeczywiscie do smieci jest ok - niedawno nawet unia to zaakceptowala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka