Dodaj do ulubionych

W PKP majówka przed nami? Reklamują starą promocję

IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.13, 14:48
A ja na plakatach rozwieszonych na mieście widzę informacje o promocji T-mobile, której już nie ma i nie robię z tego taniej sensacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: anoja Maj to nie tylko majówka IP: *.noname.net.icm.edu.pl 10.05.13, 15:21
      Podróżnym radzę czytać dokładniej i nie mieszać pojęć maj i majówka.
    • Gość: czp Re: W PKP majówka przed nami? Reklamują starą pro IP: *.nat.student.pw.edu.pl 10.05.13, 15:49
      Czepialstwo Gazety jest niesamowite, ciekawy jestem jaki ma związek to z faktem, iż AMS został wygoniony z dworca i teraz PKP obwiesza go reklamami bez udziału pośredników :)
      • sammler Re: W PKP majówka przed nami? Reklamują starą pro 10.05.13, 16:14
        Gość portalu: czp napisał(a):

> ciekawy jestem jaki ma związek to z faktem
        > , iż AMS został wygoniony z dworca i teraz PKP obwiesza go reklamami bez udział
        > u pośredników :)

Bezpośredni...

S.
    • Gość: toldi W PKP majówka przed nami? Reklamują starą promocję IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.13, 20:35
      Z jednym się zgodzę. Plakaty nie ośmieszają marki. Pani rzecznik tak.
    • Gość: nie ma co czytać W PKP majówka przed nami? Reklamują starą promocję IP: *.gdynia.mm.pl 10.05.13, 23:44
      Artykuł z d...
    • Gość: aqq Jak zwykle w redakcji się nie popisali... IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 08:11
      Przecież chodzi o rok 2014 :D
    • Gość: obibok Re: W PKP majówka przed nami? Reklamują starą pro IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.13, 11:09
      Wielkie mi co. LOT też wciąż promuje majówkę.
    • Gość: Benek Ale zdziwko IP: 93.154.157.* 11.05.13, 13:57
      Wystarczy przejść się po mieście. ogłoszenia wydarzeń kulturalnych ze stycznia pewnie jeszcze do tej pory można znaleźć.
      Na wydziale dziennikarstwa na UW na drzwiach pokoju NZS wisiały dwa ogłoszenia - zapowiadajace marcowy (zdaje sie 25.03) protest przeciwko rządowi oraz zapowiadające spotkanie z kimśtam w styczniu.
      Przyszedł pracownik biura, zerwał "protest", a spotkanie zostawił.
      Nie wiem po co to wisi, chyba tylko po to, by pokazać wszystkim dookoła, że patrzcie, z nim było spotkanie. Nic to, że prawie kwartał temu, ale było!

DEBILIZM. Powinno być prawo nakazujące zdejmowanie reklam i innych ogłoszeń w ciągu maksymalnie 2 tygodni od utraty ważności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka