Dodaj do ulubionych

Czołowe zderzenie forda i bmw. 2 osoby nie żyją

19.05.13, 18:26
Nie wiem, co się stało i nie chcę mądralować, bo żal ofiar, ale taka to jest trasa. Szeroka, prosta, więc niektórzy małpiego rozumu dostają. Wyprzedzanie na trzeciego to norma. A spróbuj nie zjechać, to wymuszą...
Obserwuj wątek
    • Gość: wawiak Re: Czołowe zderzenie forda i bmw. 2 osoby nie ży IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 18:35
      czekam na wpisy forumowych ścierwojadów,
      którzy mają wiele do napisania
      kiedy nasza dzielna policja nakręci wstrząsający filmik
      o ( bezskutkowej) jeździe motocyklisty z kosmiczną prędkością 200 kmh.
      może coś o prędkości tych puszek?
      o organach z konserwy?
      o darwinie?
      • wojtek.08 Re: Czołowe zderzenie forda i bmw. 2 osoby nie ży 19.05.13, 19:03
        Jeżdżę ą trasą regularnie. Niestety normą jest tam szybka, czasem bardzo szybka jazda i wyprzedzanie na trzeciego. Na trasie stoi kilka fotoradarów (podobno mają być panaceum na piratów), ale są oznakowane jak nic innego na polskich drogach, kierowcy o nich wiedzą więc grzecznie zwalniają do obowiązującej prędkości. Pozostała część drogi to wolna amerykanka. Jak wspomniałem jeżdżę tamędy regularnie (przynajmniej 2-3 razy w miesiącu od 1999roku) i na palcach u rąk mogę policzyć patrole policji na tej trasie. Kierowcy są więc bezkarni.
        O tym, że jak na takie natężenie ruchu droga jest archaicznie zaprojektowana nie będę pisał bo to frazes.
        • Gość: wzkik Re: Czołowe zderzenie forda i bmw. 2 osoby nie ży IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 19:47
          Żadne patrole i fotradary nic nie pomogą, bo ci ktorzy zapier... informuja sie albo przez CB albo yanosika.
          Tam jest potrzebna porządna droga ekspresowa.
          • Gość: k Re: Czołowe zderzenie forda i bmw. 2 osoby nie ży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.13, 19:59
            Jesteś taki mądry, ale za co chcesz zbudować ów drogę ekspresową, a druga skąd weźmiesz pieniądze na jej utrzymanie?
            • Gość: wzkik Re: Czołowe zderzenie forda i bmw. 2 osoby nie ży IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 20:14
              Za pieniądze tumanie skończony !
              Skąd biorą na inne drogi ? Jeśli nie z unijnych to z kredytów i zaoszczędzonych na innych ale nikomu niepotrzebnych idiotycznych inwestycjach lub zwolnieniu 100tys z 0,5 mln nikomu niepotrzebnych urzędasów bo marnotrawstwo obecnie jest większe niż za PRLu.
              To samo w sprawie utrzymania, bo chyba nie uważasz, ze nikt nie utrzymuje nowo wybudowanych autostrad i ekspresówek ?
              • Gość: k Re: Czołowe zderzenie forda i bmw. 2 osoby nie ży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.13, 23:51
                Rozwój państwa, to zupełnie inna sprawa, ale jak na razie to one jest biedne i nie ma na to pieniążków, a ty głosujesz na debili, totalnych ekonomicznych dyletantów, więc nie rób oczek, że nie ma.
            • Gość: janek jak rząd przestanie kraśc to będzie na wszystko IP: *.dynamic.lte.plus.pl 19.05.13, 20:21
              policz sobie ile wydają na premie i utrzymanie bandy darmozjadów i się dowiesz dlaczego ludzie giną na drogach .PO ma krew na rękach
              • Gość: Roslina Re: jak rząd przestanie kraśc to będzie na wszyst IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.05.13, 21:14
                Nie tylko PO, ale wszystkie ugrupowania darmozjadów. W tym kraju potrzeba rewolucji. Powinniśmy oczyścić kraj z tych złodziejskich pseudo elit.
                • Gość: p Re: jak rząd przestanie kraśc to będzie na wszyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 22:10
                  No pewnie . Trzeba zrobić miejsce dla następnych. Niech inni też się napasą. Sorry , ale taka jest prawda o wszystkich rewolucjach. Bez wyjątku. Po rewolucji jest tylko większe pole do popisów dla złodziei , bo całe dotychczasowe prawo szlag trafia i trzeba tworzyć nowe, a jak już trzeba to tak ,żeby ,żeby nie przeszkadzało nowym władzom.
    • Gość: wzkik Wyrazy wspolczucia IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 19:43
      Dawno na Lublin powinna być droga klasy S. Tam jest potężny ruch, ale wiadomo - ściana wschodnia, wiec Tusk ma to w du.pie, tak wiec coraz szybsze samochody i na 3 albo nawet na 4.
    • nessuno Czołowe zderzenie forda i bmw. 2 osoby nie żyją 19.05.13, 19:54
      Kieroffca bmw jechał oczywiście przepisowo?
      • Gość: wawiak Re: Czołowe zderzenie forda i bmw. 2 osoby nie ży IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 22:36
        nessuno napisał:
        Kieroffca bmw jechał oczywiście przepisowo?

nessie, co tak skromnie?
        zapomniałeś dopisać cyt:

"Widać wyraźnie,że debil w bmw znacznie przekroczył dozwoloną na tym odcinku prędkość w wyniku czego nie przekaże dalej swoich kretyńskich genów. "
        • Gość: FrouFrou Kierowca BMW IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.05.13, 06:47
          Natenczas ... na głównej Gazety są 3 informacje o wypadkach śmiertelnych. w Każdym brał udział kierowca BMW, przy czym w jednym przypadku wina jego byłą ewidentna, tutaj jest 50/50 pewności, w jednym przypadku raczej był niewinny (w niego uderzył gó...arz na motocyklu).
          Niestety taka prawda, że pośród prasowych informacji o wypadkach na naszych drogach prawie połowa to te z udziałem "kierowcy BMW" ... to zaobserwowany przeze mnie fakt na podstawie kilkudziesięciu już notek.
          • Gość: kiwi Re: Kierowca BMW IP: 212.180.167.* 20.05.13, 11:29
            Bardzo łatwo wam wszystkim oceniać innych, siedząc wygodnie przed ekranem komputera. "Kieroffca bmw jechał oczywiście przepisowo?" - tak, jechał (a dokładniej jechała). Marka samochodu nie świadczy o człowieku i jego umiejętnościach jako kierowcy. Tyle w temacie.
          • Gość: wawiak Re: Kierowca BMW IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 13:16
            Gość portalu: FrouFrou napisał(a):
            w jednym przypadku raczej był niewinny (w nieg
            > o uderzył gó...arz na motocyklu).

(...)"raczej" niewinny, "bo w niego uderzył" gó...arz(...)
            i to jeszcze w dodatku - na motocyklu.
            wniosek:
            taki sam z ciebie ćwok, jak cała reszta debili
            wypisujących tu swoje mądrości o dawcach. :-D
            • Gość: FrouFrou Re: Kierowca BMW IP: *.133.215.147.citimedia.pl 20.05.13, 15:05
              sam jeżdżę na motocyklu więc coś tam o tym i owym w temacie wiem, debil uciekający motocyklem przed policją (o takiej sytuacji tutaj pisałem) będzie debilem jakkolwiek byś sobie tego nie tłumaczył i czymkolwiek by nie jechał, to właśnie taki debil będzie pierwszym wytypowanym jako sprawca wypadku ... więc nie filozuj
              • Gość: wawiak Re: Kierowca BMW IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.13, 00:35
                Gość portalu: FrouFrou napisał(a):
                > sam jeżdżę na motocyklu więc coś tam o tym i owym w temacie wiem, debil uciekaj
                > ący motocyklem przed policją (o takiej sytuacji tutaj pisałem) będzie debilem
                > jakkolwiek byś sobie tego nie tłumaczył i czymkolwiek by nie jechał, to właśnie
                > taki debil będzie pierwszym wytypowanym jako sprawca wypadku ... więc nie filo
                > zuj

motocyklem, to ty jeździsz w fazie snu głębokiego.
                "o tym i owym wiesz", ale oczywiście nie powiesz
                wzorem mędrców smoleńskich...
                ściemniasz też zupełnie jak oni.
                zacytuj, w którym miejscu pisałeś o debilu uciekającym przed policją na motocyklu.
                czyżby to ten, który uderzył w bmw? :-D
                to, że jesteś czubkiem, nie znaczy, że ci którzy czytają twoj metafizyczny bełkot
                też są idiotami.
                więc nie pierdź tu słodko jaki to z ciebie motocyklista i biegły sądowy. ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka