Gość: Tomek IP: *.gts.entel.pl 15.06.13, 10:07 Czy Pani redaktor nie wie iż budka z Francuskiej jest już w innym miejscu... też na Kępie i już jako cukiernia/lodziarnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dag Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 10:13 nikt nie wspomnial o lodach u włocha na hożej... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-motylek Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 14:01 moje dzieciństwo... biegałam Do Włocha z termosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kistelski Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.13, 01:14 Najlepsze lody w Warszawie u Włocha:) Aż ślinka cieknie na myśl. Oj biegało się biegało:)) Czemu się dziwisz, ze nikt nie wspomniał, skoro Hożą kojarzą teraz tylko z pejsatą tv inaczej zwaną tusk vision networ:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 16.06.13, 15:03 Gość portalu: Andrzej Kistelski napisał(a): > Najlepsze lody w Warszawie u Włocha:) Aż ślinka cieknie na myśl. Oj biegało się > biegało:)) > Czemu się dziwisz, ze nikt nie wspomniał, skoro Hożą kojarzą teraz tylko z pejs > atą tv inaczej zwaną tusk vision networ:))) Byłam na Hożej 2 tyg temu, lody drastycznie się zepsuł. To już nie to samo i szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.13, 20:00 Dokładnie najlepsze lody w Warszawie są na HOŻEJ !! Spumoni Odpowiedz Link Zgłoś
dywany Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 10:26 bzdura w warszawie jeszce nie nznalazłem dobrych lodów od 20lat !!!! takie smaki znalazłem u babci heli przy linii otwockiej jezdzimy z rodziną bo warto mimo ze to kawalek drogi ale przy okazji juz mozna podjechac do sosnowych lasów otwockich wszytko co jadlem w warszawie zawsze bylo mocno hartownae a prawdziwy smaczny naturalny lód i smakuje inzcej i ropuszcza sie szybciej polecam Babcie Helę albo lodziarnie w białobrzegach ( jadąc na Radom) pozdrawiam Hesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eF. Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 21:45 jadłam, bo mieszkam w okolicy. szczerze mówiąc, nic nadzwyczajnego. lody dobre, ale żeby najlepsze...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lump z brzeskiej W Komitecie Miejskim PO IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 10:55 i w ratuszu u Bufetowej. Cielebąk - Sawicka POtwierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 10:55 Grycan!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.static.chello.pl 15.06.13, 10:57 ^ Uwaga, kryptoreklama obrzydliwego Grycana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budka grycan???!!! proszę bez jaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 11:00 nie rozśmieszać czytelników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.06.13, 13:58 Redberry! Odpowiedz Link Zgłoś
enpori Najgorsze lody w mieście 15.06.13, 11:12 Każde lody Nestle - niebieska masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Najgorsze lody w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 11:15 restauracja wloska na Chlodnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Najgorsze lody w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 11:15 oczywiscie najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Najgorsze lody w mieście IP: *.centertel.pl 23.06.13, 09:48 Na chlodnej sa pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowska parzona Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.free.aero2.net.pl 15.06.13, 11:27 Najlepsze to te, o których ńikt nie mówi że są najlepsze, bo jeszcze nie są znane i modne, bo hipsterskie i niemajnstrimowe. Eko, vege, insta, vintage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 11:39 hhaha! dobrze to ująłeś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: najlepsze lody robią mi lodziary na polu moko IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 11:42 W Białobrzegach fakt pychota! Ale Malinova też jest dobra. A Bacię Helę muszę odwiedzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 12:18 Najlepsze lody są w Bufecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ananasik15 Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 13:00 Najlepsze są w Grycanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 15:15 Nieprawda - w grycanie są zupełnie zwykłe lody, chyba nie jadłaś nigdy lodów poza sieciówkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatorlodow Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 13:26 A nie wydaje się wam, że w tym sezonie kulka Grycana zmniejszyła swą objętość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radi Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 13:29 A czy ktoś wie gdzie jest aktualnie Włoch z Nowego Światu ale nie pamiętam jak się ta lodziarnia nazywała ? Kiedyś były cudowne lody pistacjowe i czekoladowe u niego na Nowym Świecie - tak idąc od palmy w stronę Świętokrzyskiej po prawej stronie. Te lody było też obok namiotu przy kamionkowskich błoniach elekcyjnych - ale niestety namiotu i tych lodów też już nie ma. Teraz szukałem tej lodziarni ale już jej nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
nika.86 Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 13:58 To bylo chyba to: www.gastronauci.pl/pl/18916-limoni-canteri-1952-warszawa czyli filia limoni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzica Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 15:27 czyżby chodziło o Igloo? Mała lodziarnia w bramie, z pysznymi lodami + milionem dodatków: owoce, posypki, bita smietana itp. Niestety, od kilkunastu lat nie ma Igloo i nic dotąd mi go nie zastąpiło:((( Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 20:03 Gość portalu: zuzica napisał(a): > czyżby chodziło o Igloo? Mała lodziarnia w bramie, z pysznymi lodami + milionem > dodatków: owoce, posypki, bita smietana itp. Niestety, od kilkunastu lat nie m > a Igloo i nic dotąd mi go nie zastąpiło:((( Igloo, to była klasa sama w sobie, dziś takich lodów już nie ma. A z jeszcze dawniejszych czasów to pamiętam niezapomniany smak lodów od Pomianowskiego na Żoliborzu, Mickiewicza 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AW To było Igloo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.13, 01:16 ... najlepsze lody i desery lodowo owocowe w Warszawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlityka Jak to które??? IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.13, 14:16 Najlepsze lody w Warszawie to lody śmieciowe. Chociaż ich kręcenie napotkało na problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.devs.futuro.pl 15.06.13, 15:19 Te wszystkie niby rzemieślnicze metody wytwarzania można między bajki wsadzić. Te wszystkie lody robią z włoskich mix'ów w proszku, swoją drogą dobrej jakości, ale z rzemieślniczą pracą to nie ma nic wspólnego. Wystarczy wklepać w google cookies gelato albo cedro gelato i możemy sobie kupić wór takiej mieszanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajtar dziwny ranking, a grycan, hoża - spumoni u włocha? IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 15:23 są rankingi, których jedynym zadaniem jest kreowanie świadomości nieznanych..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homik Ciepłe lody w ruchomym waflu. IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 16:00 Dzisiaj na paradzie. I po na afterku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziasz Re: Ciepłe lody w ruchomym waflu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 19:49 i jak? kto je robił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SACC77 Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 16:22 Lody - to tylko i wyłącznie GRYCAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.13, 16:41 w Kancelarii Premiera w Al. Jerozolimskich, tam kręcą najlepsze lody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfg Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 16:46 A co to za kryptoreklama lodziarni na Francuskiej (sprzedającej lody z Otwocka) ? Każdy kto mieszka na Kępie, a nie tylko na niej bywa, wie że najlepsze lody są w lodziarni Akwarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greenwalley Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 19:49 tfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 20:11 dla mnie najlepsze lody są w cukierni Sowa.Wymienione w artykule lodziarnie są znane tylko okolicznym mieszkańcom-marna kryptoreklama ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Najlepsze lody są na Placu Bankowym IP: 176.111.229.* 15.06.13, 20:45 Hanna lubi je nie tylko jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Najlepsze lody krecą w bufecie na pl. Bankowym IP: *.static.gorillaservers.com 15.06.13, 20:55 hahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Grycan i Malinova 15.06.13, 22:24 Niestety, nie udało mi się jeszcze ustalić, w której są lepsze, więc ciągle muszę porównywać te smaki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Plac Bankowy 1/3... IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.06.13, 23:05 Kręcone od lat! Odpowiedz Link Zgłoś