Dodaj do ulubionych

Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj

IP: *.gts.entel.pl 15.06.13, 10:07
Czy Pani redaktor nie wie iż budka z Francuskiej jest już w innym miejscu... też na Kępie i już jako cukiernia/lodziarnia

Obserwuj wątek
    • Gość: dag Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 10:13
      nikt nie wspomnial o lodach u włocha na hożej...
      • ja-motylek Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 14:01
        moje dzieciństwo... biegałam Do Włocha z termosem :)
      • Gość: Andrzej Kistelski Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.13, 01:14
        Najlepsze lody w Warszawie u Włocha:) Aż ślinka cieknie na myśl. Oj biegało się biegało:))
        Czemu się dziwisz, ze nikt nie wspomniał, skoro Hożą kojarzą teraz tylko z pejsatą tv inaczej zwaną tusk vision networ:)))
        • anmanika Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 16.06.13, 15:03
          Gość portalu: Andrzej Kistelski napisał(a):

> Najlepsze lody w Warszawie u Włocha:) Aż ślinka cieknie na myśl. Oj biegało się
          > biegało:))
          > Czemu się dziwisz, ze nikt nie wspomniał, skoro Hożą kojarzą teraz tylko z pejs
          > atą tv inaczej zwaną tusk vision networ:)))

Byłam na Hożej 2 tyg temu, lody drastycznie się zepsuł. To już nie to samo i szkoda czasu i pieniędzy.
      • Gość: Znawca Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.13, 20:00
        Dokładnie najlepsze lody w Warszawie są na HOŻEJ !! Spumoni
    • dywany Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 10:26
      bzdura w warszawie jeszce nie nznalazłem dobrych lodów od 20lat !!!!
      takie smaki znalazłem u babci heli przy linii otwockiej jezdzimy z rodziną bo warto mimo ze to kawalek drogi ale przy okazji juz mozna podjechac do sosnowych lasów otwockich

wszytko co jadlem w warszawie zawsze bylo mocno hartownae a prawdziwy smaczny naturalny lód i smakuje inzcej i ropuszcza sie szybciej

polecam Babcie Helę albo lodziarnie w białobrzegach ( jadąc na Radom)
      pozdrawiam
      Hesiek
      • Gość: eF. Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 21:45
        jadłam, bo mieszkam w okolicy. szczerze mówiąc, nic nadzwyczajnego. lody dobre, ale żeby najlepsze...?
    • Gość: Lump z brzeskiej W Komitecie Miejskim PO IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 10:55
      i w ratuszu u Bufetowej.

Cielebąk - Sawicka POtwierdzi
    • Gość: kasia Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 10:55

Grycan!!
      • Gość: stefan Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.static.chello.pl 15.06.13, 10:57
        ^ Uwaga, kryptoreklama obrzydliwego Grycana!
        • Gość: budka grycan???!!! proszę bez jaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 11:00
          nie rozśmieszać czytelników
      • Gość: Karina Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.06.13, 13:58
        Redberry!
    • enpori Najgorsze lody w mieście 15.06.13, 11:12
      Każde lody Nestle - niebieska masakra
      • Gość: jacek226315 Re: Najgorsze lody w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 11:15
        restauracja wloska na Chlodnej
        • Gość: jacek226315 Re: Najgorsze lody w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 11:15
          oczywiscie najlepsze
          • Gość: smakosz Re: Najgorsze lody w mieście IP: *.centertel.pl 23.06.13, 09:48
            Na chlodnej sa pyszne
    • Gość: Krakowska parzona Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.free.aero2.net.pl 15.06.13, 11:27
      Najlepsze to te, o których ńikt nie mówi że są najlepsze, bo jeszcze nie są znane i modne, bo hipsterskie i niemajnstrimowe. Eko, vege, insta, vintage.
      • Gość: Ala Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 11:39
        hhaha! dobrze to ująłeś:-)
    • Gość: Ala Re: najlepsze lody robią mi lodziary na polu moko IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 11:42
      W Białobrzegach fakt pychota!
      Ale Malinova też jest dobra.
      A Bacię Helę muszę odwiedzić :)
    • nessuno Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 12:18
      Najlepsze lody są w Bufecie ;)
    • ananasik15 Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 13:00
      Najlepsze są w Grycanie :P
      • Gość: ala Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 15:15
        Nieprawda - w grycanie są zupełnie zwykłe lody, chyba nie jadłaś nigdy lodów poza sieciówkami
      • Gość: amatorlodow Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 13:26
        A nie wydaje się wam, że w tym sezonie kulka Grycana zmniejszyła swą objętość?
    • Gość: radi Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 13:29
      A czy ktoś wie gdzie jest aktualnie Włoch z Nowego Światu ale nie pamiętam jak się ta lodziarnia nazywała ? Kiedyś były cudowne lody pistacjowe i czekoladowe u niego na Nowym Świecie - tak idąc od palmy w stronę Świętokrzyskiej po prawej stronie. Te lody było też obok namiotu przy kamionkowskich błoniach elekcyjnych - ale niestety namiotu i tych lodów też już nie ma. Teraz szukałem tej lodziarni ale już jej nie ma :(
      • nika.86 Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 13:58
        To bylo chyba to:
        www.gastronauci.pl/pl/18916-limoni-canteri-1952-warszawa
        czyli filia limoni :)
      • Gość: zuzica Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 15:27
        czyżby chodziło o Igloo? Mała lodziarnia w bramie, z pysznymi lodami + milionem dodatków: owoce, posypki, bita smietana itp. Niestety, od kilkunastu lat nie ma Igloo i nic dotąd mi go nie zastąpiło:(((
        • nessuno Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 20:03
          Gość portalu: zuzica napisał(a):

> czyżby chodziło o Igloo? Mała lodziarnia w bramie, z pysznymi lodami + milionem
          > dodatków: owoce, posypki, bita smietana itp. Niestety, od kilkunastu lat nie m
          > a Igloo i nic dotąd mi go nie zastąpiło:(((

Igloo, to była klasa sama w sobie, dziś takich lodów już nie ma. A z jeszcze dawniejszych czasów to pamiętam niezapomniany smak lodów od Pomianowskiego na Żoliborzu, Mickiewicza 22.
      • Gość: AW To było Igloo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.13, 01:16
        ... najlepsze lody i desery lodowo owocowe w Warszawie:)
    • Gość: POlityka Jak to które??? IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.13, 14:16
      Najlepsze lody w Warszawie to lody śmieciowe.
      Chociaż ich kręcenie napotkało na problemy.

• Gość: stary pijak Jak to gdzie? W ratuszu! IP: 176.111.229.* 15.06.13, 14:56
    • Gość: znawca Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.devs.futuro.pl 15.06.13, 15:19
      Te wszystkie niby rzemieślnicze metody wytwarzania można między bajki wsadzić. Te wszystkie lody robią z włoskich mix'ów w proszku, swoją drogą dobrej jakości, ale z rzemieślniczą pracą to nie ma nic wspólnego. Wystarczy wklepać w google cookies gelato albo cedro gelato i możemy sobie kupić wór takiej mieszanki :)
    • Gość: lajtar dziwny ranking, a grycan, hoża - spumoni u włocha? IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 15:23
      są rankingi, których jedynym zadaniem jest kreowanie świadomości nieznanych.....
    • Gość: homik Ciepłe lody w ruchomym waflu. IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 16:00
      Dzisiaj na paradzie.

I po na afterku.
      • Gość: lodziasz Re: Ciepłe lody w ruchomym waflu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 19:49
        i jak? kto je robił?
    • Gość: SACC77 Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 16:22
      Lody - to tylko i wyłącznie GRYCAN!
    • Gość: chichot Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.13, 16:41
      w Kancelarii Premiera w Al. Jerozolimskich, tam kręcą najlepsze lody :)
    • Gość: asdfg Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 16:46
      A co to za kryptoreklama lodziarni na Francuskiej (sprzedającej lody z Otwocka) ?

Każdy kto mieszka na Kępie, a nie tylko na niej bywa, wie że najlepsze lody są w lodziarni Akwarium.
    • jhbsk Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj 15.06.13, 18:49
      Grycan!
      • Gość: greenwalley Re: Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 19:49
        tfu
    • Gość: Beata Gdzie są najlepsze lody w Warszawie? Głosuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 20:11
      dla mnie najlepsze lody są w cukierni Sowa.Wymienione w artykule lodziarnie są znane tylko okolicznym mieszkańcom-marna kryptoreklama ;-)
    • Gość: stary pijak Najlepsze lody są na Placu Bankowym IP: 176.111.229.* 15.06.13, 20:45
      Hanna lubi je nie tylko jesienią.
    • Gość: hgw Najlepsze lody krecą w bufecie na pl. Bankowym IP: *.static.gorillaservers.com 15.06.13, 20:55
      hahaha
      :D
    • jakw Grycan i Malinova 15.06.13, 22:24
      Niestety, nie udało mi się jeszcze ustalić, w której są lepsze, więc ciągle muszę porównywać te smaki ;-))
    • Gość: Rychu Plac Bankowy 1/3... IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.06.13, 23:05
      Kręcone od lat!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka