Dodaj do ulubionych

SPA - Warszawa i Polska

28.08.13, 13:15
Zastanawiam się czy ktoś korzystał ze SPA w Rzeszowie, chodzi mi o taki hotel Blue Diamond. Ponoć jest blisko lotniska i w miarę ceny dobre patrząc na usługi - w sumie to bliskość lotniska mnie interesuje najbardziej.

Ciao.
Obserwuj wątek
    • polinarka Re: SPA - Warszawa i Polska 28.08.13, 15:51
      czy chodzi ci o Tekst linka ?
      • polinarka Re: SPA - Warszawa i Polska 28.08.13, 15:52
        www.bluediamondhotel.pl/ przepraszam, za pomyłkę za szybko kliknęłam :)

Jeżeli tak to ja byłam tam kilka razy już :)
        Jak masz pytania to pisz śmiało :):)
    • piette zajrzyj na travelist 28.08.13, 21:35
      Byłem. Moja firma podpisała z nimi teraz umowę korporacyjną. Pierwszy raz zasugerowałem się wpisem na travelist.pl/blue-diamond-hotel-wellness-spa/weekend-dla-dwojga jak byłem na Podkarpaciu i już tak zostało. Podpisaliśmy z nimi umowę na noclegi i vouchery. Pracownicy są zadowoleni bo nie ma problemu z przedłużaniem voucherów przeterminowanych. Hotel jest na najwyższym poziomie aż dziw bierze że ma tylko cztery gwiazdki.
      Co do SPA & Wellness rewelacja, kilka saun i łaźni + bajery baseny i takie tam. Ogólnie jest okej z lokalizacją bo blisko lotniska i centrum miasta. Ceny nieporównywalnie niższe od naszych za tą samą jakość. Ja uwielbiam korzystać tam z łóżka thermo, tego nie widziałem nigdzie a coś masakrycznego - jakby się leżało na wodzie.
      Jedzenie jak jedzenie co jakiś czas widzę, że zmieniają menu. Co jeszcze mhm, korzystałem tam z kortów tenisowych i basenu pełnowymiarowego. W sumie wszystko jest na miejscu nawet dyskoteki na barze tarasowym organizują dla większych grup. My często tam witamy z racji posiadanej fili w strefie. Najważniejszy atut tego hotelu to chyba jednak lokalizacja, tego nie ma żaden hotel w tamtej okolicy z dala od zgiełku a 5 minut drogi od wszystkiego:)
      • piotr.ek80 Re: zajrzyj na travelist 29.08.13, 08:59
        A jak oceniasz jakość usług na SPA? Bo z tym jest różnie po hotelach.
      • Gość: dexter Re: zajrzyj na travelist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 16:47
        Ja polecam portal Travelist innym, mają dużo fajnych wycieczek, wszystkie oferty od nich i od innych portali z wycieczkami znajdują się na stronie www.grupeo.pl/travelist
      • lubiekiwi Re: zajrzyj na travelist 13.10.14, 11:36
        Ja to sie chyba nie naucze ! Naród kupi wszystko ;/;/ Weźcie sprawdźcie sobie co wypisują na temat Travelist i wtedy podejmijcie jakas rozmowe. Wbijajcie na tą recnzje : notespodrozny.pl/travelist
    • Gość: gość Re: SPA - Warszawa i Polska IP: *.magenta.fastwebserver.de 29.08.13, 12:02
      moge rekomendowac bylem tam juz kilka razy :)
      • Gość: Kubson Re: SPA - Warszawa i Polska IP: *.wist.com.pl 02.09.13, 10:26
        Hej hej, a maja cos ciekawego w ofercie spa?
    • piotr.ek80 Byłem, zobaczyłem, skorzystałem 05.09.13, 09:00
      Hotel bardzo nowoczesny, mało jest takich w Polsce. Zacznę od minusów:
      - rezerwacja na 2 pokoje była utrudniona z powodu braku miejsc, hotel ma niby ponad 140 miejsc noclegowych a ostatnio wszystko było zajęte, musiałem wynająć apartament jeden i pokój premium
      - strefa spa otwarta dopiero po 10
      - nie ma rowerów do wynajmu w pobliżu

teraz plusy:
      - hotel jest na prawdę b. dobrze urządzony, pokoje są w standardzie pięciu gwiazdek.
      - cena za noclegi jest niska w porównaniu z cenami innych hoteli
      - spa i wellness jest rozbudowane super, na mnie wrażenie zrobiło kilka pozycji których nie widziałem nawet u nas
      - możliwość skorzystania z tarasu w godzinach wieczornych - zrobiony jak pod dyskotekę

Jeżeli więc ktoś chce wybrać się z przyjaciółmi na weekend myślę, że jest to opcja warta uwagi.

Ciao
      • saguarro Re: Byłem, zobaczyłem, skorzystałem 12.03.14, 14:38
        Ja za to byłem w miejscu, którego minusów właściwie nie zauważyłem. Świetny odpoczynek w zaciszu Chlewisk - miałem chyba ok 130 km od Warszawy. Dobra trasa, szybko przeskoczyłem i dotarłem... chyba spokojnie mogę powiedzieć, że do RAJU! Dlaczego? Prócz szerokich możłiwości SPA, jakie ten obiekt proponuje dla mnie ważne jest jedzenie. Tak uwielbiam jeść! Pierwszy raz spotkałem się z taką ofertą, wszystko świeże pachnące i przede wszystkim tak smaczne! Byłem 3 dni, jak tylko będę miał okazję to pozwolę sobie chociażby na 1dniowy pobyt z przepysznym obiadem. Bardzo spodobała mi się część oferty dotycząca stadniny, jestem fanem jazdy konnej a to dodatkowy atut co do wyjazdu. W Warszawie takiego czegoś niestety ale nie da się spotkać.
    • marvin2929 Re: SPA - Warszawa i Polska 11.07.14, 14:52
      Witam,

Jeśli szukacie idealnego spa w dobrej cenie to polecam:

www.mocprezentow.com/pakiet-love-spa?m=sbox
      KILKA zabiegów za 299zł to się rzadko zdarza! Sprawdzone, najwyższy poziom usług.

Megapozytyw POLECAM 100% !!!
    • 4kaczuszka Re: SPA - Warszawa i Polska 29.07.15, 08:27
      Najlepiej jechać w górzyste tereny, ja bylam ostatnio w Adam Hotel & Spa i nie mam im nic do zarzucenia. W sumie to jeden z najlepszych spa w jakich do tej pory bylam. Jedzenie świetne, relaks na 100 % !:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka