Dodaj do ulubionych

Weekendowe zmiany w ruchu

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 05.08.04, 16:30
Ile czasu jeszcze o imprezach w Warszawie (mam na myśli inscenizację) będzie
można dowiadywać się tylko albo przed - z informacji o korkach jeśli ktoś
chce je czytać, albo po - z opisu jak to było. Kaczko ratuj!
Obserwuj wątek
    • Gość: MZ Re: Weekendowe zmiany w ruchu IP: *.spray.net.pl 06.08.04, 00:31
      Nie placz.. Ta inscenizacja malo bedzie miala wspolnego z historia.
      • tarantula01 Rondo z estakadą koło Galerii Mokotów 06.08.04, 11:00
        "Zarząd Dróg Miejskich podpisał umowę na remont skrzyżowania Marynarskiej i
        Wołoskiej. Miejskie Przedsiębiorstwo Robót Drogowych, które złożyło najtańszą
        ofertę (prawie 30 mln zł) zacznie prace w drugiej połowie sierpnia. Do połowy
        przyszłego roku powstanie tu wybuduje rondo, a nad nim estakada do skrętu z ul.
        Rzymowskiego w Marynarską oraz dwie kładki dla pieszych. Marynarska ma być też
        poszerzona między ul. Wynalazek a Galerią Mokotów"

A kiedy koniec tych prac zaplanowano?

Nareszcie długo oczekiwana przebudowa skrzyżowania się zacznie.
        • tarantula01 Re: Rondo z estakadą koło Galerii Mokotów 05.07.05, 12:28
          tarantula01 napisał:

> "Zarząd Dróg Miejskich podpisał umowę na remont skrzyżowania Marynarskiej i
          > Wołoskiej. Miejskie Przedsiębiorstwo Robót Drogowych, które złożyło najtańszą
          > ofertę (prawie 30 mln zł) zacznie prace w drugiej połowie sierpnia. Do połowy
          > przyszłego roku powstanie tu wybuduje rondo, a nad nim estakada do skrętu z
          > ul. Rzymowskiego w Marynarską oraz dwie kładki dla pieszych. Marynarska ma
          > być też poszerzona między ul. Wynalazek a Galerią Mokotów"
          >
          > A kiedy koniec tych prac zaplanowano?
          >
          > Nareszcie długo oczekiwana przebudowa skrzyżowania się zacznie.

Ponieważ każdy bije MPRD kijem jak psa, koniec remontu skrzyżowania opóźni się
          do odwołania.
      • Gość: zorientowany Re: Weekendowe zmiany w ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:03
        Jeśli chcesz się przekonać to przyjdź bo chyba nie wiesz co mówisz - będzie
        odtworzona pieczołowicie zarówno pod względem organizacji (kostiumy i sprzęt)
        jak i wydarzeń historycznych. Trzeba tylko trochę znać historię Powstania...
    • Gość: marmar Re: Weekendowe zmiany w ruchu IP: 195.94.193.* 06.08.04, 08:30
      > Uwaga na pielgrzymki! Dziś między godz. 7.30 i 12 przez Warszawę przejdzie
      > 293. Warszawska Pielgrzymka Piesza na Jasną Górę. Trasa: Podwale, Senatorska,
      > Chłodna, Towarowa, Grójecka, al.Krakowska w kierunku Raszyna i Tarczyna.

Dziś o 7:45 widziałem ich na Krakowskim Przedmieściu.
    • Gość: Warszawianka Inscenizacja IP: 193.0.125.* 06.08.04, 10:00
      Zacieram już rączki na jutrzejszą inscenizację walk powstańczych, mam nadzieję,
      że da się coś zobaczyć bez większych problemów. Trochę martwią mnie te
      tramwaje, które nie chcą już kursować na Bemowo jutro, ale dla takiej
      inscenizacji jestem gotowa poświęcić się jadąc z rana autobusem do metra :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka