sibeliuss 11.11.13, 23:32 Jakiej Polski chcieliby uczestnicy Marszu Nienawiści, ups, Niepodległości? Możecie pomóc mi sformułować uch oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkaniec_okolic Odsyłam do pewnego osobnika z RN SMG. 11.11.13, 23:52 przystanek-gorczewska.blogspot.com/ W wielkim skrócie: Osobnik ten wilelokrotnie nazywa siebie Polakiem, patriotą, katolikiem a wiadomo, pod latarnią najciemniej więc ten kto sam siebie chwali a innych gani sam nie jest wart tego czym się chwali, zapytaj onego, bezpłciowego cudaka jakiej chce Polski, jakich sąsiadów, jakiej spółdzielni. Ze wsi to przybyło, razem z kartoflami spod Sokołowa przywiezione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachowiec Re: Odsyłam do pewnego osobnika z RN SMG. IP: *.jelonki.robbo.pl 14.11.13, 11:30 www.smgorczewska.fora.pl/nowe-wladze-w-smg-2012-2013-rok-patrzmy-im-na-rece,61/lazur-w-akcji,905.html a tego burka z naszego podwórka znasz?? Z pewnością znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Odsyłam do pewnego osobnika z RN SMG. IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.13, 11:38 Odsyłam do pewnego osobnika z RN SMG. Autor: mieszkaniec_okolic 11.11.13, 23:52 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz przystanek-gorczewska.blogspot.com/ W wielkim skrócie: Osobnik ten wilelokrotnie nazywa siebie Polakiem, patriotą, katolikiem a wiadomo, pod latarnią najciemniej więc ten kto sam siebie chwali a innych gani sam nie jest wart tego czym się chwali, zapytaj onego, bezpłciowego cudaka jakiej chce Polski, jakich sąsiadów, jakiej spółdzielni. Ze wsi to przybyło, razem z kartoflami spod Sokołowa przywiezione. Autobiografia słoika. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Odsyłam do pewnego osobnika z RN SMG. 14.11.13, 11:49 dobre.:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 07:15 za trudne pytania dla tych bezmozgowcow zadajesz. Wystarczy poczytac rozne wpisy na forach - ludzi, ktorych rowniez znasz.....:S sibeliuss napisał: > Jakiej Polski chcieliby uczestnicy Marszu Nienawiści, ups, Niepodległości? > Możecie pomóc mi sformułować uch oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 08:48 no i pierwsze reperkusje "swietowania" juz sa.....:S wyborcza.pl/relacje/1,126862,14934117,Wtorek_po_Dniu_Niepodleglosci.html?wall=1 Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 09:16 A jakiej Polski chcą sterowane pilotem lemingi ? odp Sibellius ale bez ironii ? myślę że prędzej zadławisz się własną śliną niż powiesz co myślisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 09:43 Polska w/g lemingów. Kościoły zrównane z ziemią, z parad dozwolone parady gejów plus bałwochwalcze dla PO - wszelkie inne zakazane pod karą więzienia. Praca. Praca do śmierci /bez prawa do emerytury/ za grosze i na umowach śmieciowych. Prawa obywatelskie. Żadnych praw dla motłochu, nieograniczone dla ludzi władzy :-) to Polska w/g lemingów i Zorro podobnych. Mi jako emerytowi taka opcja pasuje. Zapierdantus lemingów na moją wypasioną emeryturkę - dziekuję Wam niewolnicy :D Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 09:52 a TY, czym jestes sterowany? Flaszka w krzokach?:D czarek_sz napisał(a): > A jakiej Polski chcą sterowane pilotem lemingi ? odp Sibellius ale bez ironii ? > myślę że prędzej zadławisz się własną śliną niż powiesz co myślisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 10:03 Powiedz Zorro, żebraczy zasiłek z niemieckiej opieki społecznej to dostajesz co tydzień czy raz na miesiąc ? ciekawi mnie to, interesuje mnie, jak tacy jak Ty upadlają się w Reichu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 12:22 Czarus....tacy jak Ty u mnie w ogrodzie psie gowna sprzataja. Chcesz zarobic? To przyjedz.....:D czarek_sz napisał(a): > Powiedz Zorro, żebraczy zasiłek z niemieckiej opieki społecznej to dostajesz co > tydzień czy raz na miesiąc ? ciekawi mnie to, interesuje mnie, jak tacy jak Ty > upadlają się w Reichu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 12:34 Mam wypasioną i wypracowaną emeryturę. Stać mnie, by takiemu żebrakowi /w Niemcach/ jak Ty skóry i ochłapy rzucać. Dać adres śmietnika ? podobno nasza padlina zdrowsza niż niemiecka :-) 1zorro-bis napisał: > Czarus....tacy jak Ty u mnie w ogrodzie psie gowna sprzataja. Chcesz zarobic? T > o przyjedz.....:D > czarek_sz napisał(a): > > > Powiedz Zorro, żebraczy zasiłek z niemieckiej opieki społecznej to dostaj > esz co > > tydzień czy raz na miesiąc ? ciekawi mnie to, interesuje mnie, jak tacy > jak Ty > > upadlają się w Reichu :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 12:46 Czarus.....wiesz co? Ja Ci daruje ta "wypasiona emeryture". Ta Twoja "wypasiona" to by mi na pelny bak paliwa do mojego auta nie wystarczyla.:D Ale moja oferta jest ciagle aktualna - mozesz u mnie dorobic.:D Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 12:57 Nie sądzę by było Cię stać na moje usługi. Jestem drogi i wybredny w klientach. Stówa za godzinę to minimum bym się podrapał i pomyślał czy wziąć robotę. Więc jako zasiłkowca /polaczka żebraka/ nie sądzę by było Cię na mnie stać :-) 1zorro-bis napisał: > Czarus.....wiesz co? Ja Ci daruje ta "wypasiona emeryture". Ta Twoja "wypasiona > " to by mi na pelny bak paliwa do mojego auta nie wystarczyla.:D > Ale moja oferta jest ciagle aktualna - mozesz u mnie dorobic.:D > Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 13:01 Czarus....za 100 zlotych na godzine to mozesz frajerow w Twojej dzielnicy szukac:D:D:D Za tyle to u mnie dwoch Rosjan robi.....:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 13:06 Papier przyjmie każde brednie. W Niemczech socjal jest jak ta lala. Z tego żyjesz nierobie i pasiesz się. Skąd to wiem ? a m.in od osoby którą znasz i która mieszka w Niemczech na długo przed Tobą. Więc nie pitol mi tu bajek bo niby z czego żyjesz jak nic nie umiesz poza wyciąganiem ręki po cudze :-) 1zorro-bis napisał: > Czarus....za 100 zlotych na godzine to mozesz frajerow w Twojej dzielnicy szuka > c:D:D:D > Za tyle to u mnie dwoch Rosjan robi.....:D:D > Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 13:09 tak Czarus! Ja tutaj na socjalu ide sobie na obiad i winko do knajpki. A Ty biedaku za "wypasiona" emeryture musisz flaszke z menelami w krzokach obalac.....:D:D:D czarek_sz napisał(a): > Papier przyjmie każde brednie. W Niemczech socjal jest jak ta lala. Z tego żyje > sz nierobie i pasiesz się. Skąd to wiem ? a m.in od osoby którą znasz i która m > ieszka w Niemczech na długo przed Tobą. Więc nie pitol mi tu bajek bo niby z cz > ego żyjesz jak nic nie umiesz poza wyciąganiem ręki po cudze :-) > 1zorro-bis napisał: > > > Czarus....za 100 zlotych na godzine to mozesz frajerow w Twojej dzielnicy > szuka > > c:D:D:D > > Za tyle to u mnie dwoch Rosjan robi.....:D:D > > Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 10:12 Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 10:36 Nie było pytania, była insynuacja. Wiem że jarzysz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 15:55 Było pytanie, jak zwykle proste - a mimo to chyba zbyt trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 16:06 'Jakiej Polski chcieliby uczestnicy Marszu Nienawiści, ups, Niepodległości? Możecie pomóc mi sformułować uch oczekiwania?' Takie pytanie zadałeś. W/g mnie Twoje pytanie jest bardzo głupie i prowokujące. Bo niby czemu w/g Ciebie był to marsz nienawiści ? bo w/g mnie na przykład był to marsz od początku do końca sterowany i pilotowany przez platfusową esbecję o czym piszą portale niezależne. Udowodnisz że tak nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 16:12 Udowodnij wpierw, że cały elektorat PiS pojechał świętować do Krakowa jak twierdził dziś ten pan z dziwną fryzurą. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 16:23 Wybacz ale nie wszystko oglądam i nie wszystko ogarniam. Mimo to, mam swój rozum i na podstawie ogółu informacji /nie wybiórczych/ potrafię wyciągać wnioski. Wierzę że właściwe. A tak poza tym. A może tak skupiłbyś się na tych co rządzą, nie na opozycji która gó... może ? co z zadłużeniem generowanym przez PO. Opodatkujesz się za długi PO dobrowolnie jak Polacy przed wojną ? Teraz wywróć kota ogonem i nawiń np o huraganie na księżycu albo o Mamie Madzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 16:33 to nie byl marsz nienawisci? A co to bylo? Rodzinny capstrzyk? I Ambasade rosji obrzucano czekoladkami i kwiatami na pewno, tylko rezimowa telewizja wszystko inaczej zmontowala, tak?:DF wyborcza.pl/1,75477,14936685,Polski_ambasador_wezwany_do_rosyjskiego_MSZ__wzmocniona.html czarek_sz napisał(a): > 'Jakiej Polski chcieliby uczestnicy Marszu Nienawiści, ups, Niepodległości? > Możecie pomóc mi sformułować uch oczekiwania?' > > Takie pytanie zadałeś. W/g mnie Twoje pytanie jest bardzo głupie i prowokujące. > Bo niby czemu w/g Ciebie był to marsz nienawiści ? bo w/g mnie na przykład był > to marsz od początku do końca sterowany i pilotowany przez platfusową esbecję > o czym piszą portale niezależne. Udowodnisz że tak nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 16:39 Wiesz kto obrzucał ? wylegitymowałeś rzucających ? nie sądzę. Komuna - bo rządzi komuna uwielbia prowokacje.. Masz inne zdanie ? to se mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 16:42 komuna rzadzi?:D Czarus, a ja myslalem ze wyscie z kumplami ta komune w 1989 roku obalili!:D To w koncu jak? Fuche zescie odstawili, czy jak?:D:D:D czarek_sz napisał(a): > Wiesz kto obrzucał ? wylegitymowałeś rzucających ? nie sądzę. Komuna - bo rządz > i komuna uwielbia prowokacje.. Masz inne zdanie ? to se mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 16:52 Komunę obalił ten komu podałeś gałąź. Zapomniałeś ? tylko ślepaka mi nie wypominaj bo to był przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 18:01 Sibeliuss się obraził. Uważa się za ważniaka który wszystkie rozumy pozjadał. Szkoda, bo w sumie. To fajny gość jest tylko narwany bardzo i za wszechwiedzącego się uważający. Daj Mu Boże zdrowie że rozumu nie pomnę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 18:51 W ogóle ze mną nie musisz rozmawiać. Od Ciebie zależy, bo ja to wiesz, odpowiem jakby co. Tak mam, że nie pogardzam jak na Twoim wątku gardzi się ludźmi. Trzym się na Bródnie bo ja na Woli a właściwie to na Bielanach się trzymie :-) wciąż masz traumę. Widzę ją, odpuść sobie a zyskasz wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 19:24 Pięć dzielnic oblecieliśmy z Janeczką. Więc nie wiem o co Ci biega. Od Woli przez Ochotę Mokotów /stary/ Śródmieście po Bielany. Nie bój żaby, Twojego po drodze nie wziąłem :-) Tułaliśmy się jak bezpańskie psy. Za to teraz satysfakcja. Że nikt mi nic nie dał. Przeciwnie. Balcer mnie okradł /zajebał mi wkład mieszkaniowy/ ale i tak wyszedłem na swoje. Trzym się frustracie i nie rozpamiętuj, że straciłeś po rodzinie to i owo. Bo nie tylko Ty straciłeś uwierz mi. Znałem gościa który na Pradze przed wojną /na Targowej/ miał hotel i knajpę. Kasa lała się strumieniami. Pytam małżonkę bo to Jej broszka, co Ty na to ? mam to w dupie mówi. Jak Ona ma to w dupie to co ja mogie - przez nogie i dalej mogie ? nie. Spasowałem. Nie będę wojował z własną żoną ale kasy kuźwa szkoda. Niemal vis a vis Różyca działka należna. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 19:29 Ale Ty nie miksuj mi tutaj tego co wyczytałeś o mnie na innych forach tylko trzymaj się tematu. Zatem jako rozumiejący PiS powiesz mi o jakiej Polsce marzysz, czy będziesz mi tu duby smolone prawił. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 19:47 Nie interesuje mnie PiS ani PO. ,interesuje mnie Polska. Pytasz jaka Polska ? uważam to pytanie za obraźliwe dla mnie. Tyle. Ty co zrobiłeś dla Polski Sibeliuss ? bo ja wiele zrobiłem. Mogę se w lustro spojrzeć. Ja robol. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 20:06 Smażysz coś na mnie? ciężko Ci będzie. W partii nie byłem Ojciec i Matka też bezpartyjni bracia też w opozycji czynnej byli. Kuźwa jak mu dopieprzyć sukinkotowi :D staraj się ale pamiętaj , Dziadka w wermachcie to ja nie miałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 20:12 czarek_sz napisał(a): > Ty co zrobiłeś dla Polski Sibeliuss ? bo ja wiele zrobiłem. Mogę se w lustro spojrzeć. Ja robol. Chwalisz się czy żalisz? Chcesz się tu ze mną licytować? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 20:44 Nie muszę się licytować, jak powiedziałem, patrzę w lustro i widzę porządnego człowieka. Jak działałeś w opozycji to wiesz o co mi biega a jak nie to nie pytaj. Nie zapytam Ciebie, wiesz o co. Sam wiesz. Ja jestem spoko w stosunku do siebie i moja rodzina też jest spoko. Mamy to i owo ze sobą ale generalnie jest oki. Po tej samej stronie stoimy. I nie tej co zomo jakby co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 12.11.13, 20:59 A tak na marginesie to ile tu sprzedajnych cyngli. Jeszcze trochę a będą strzelać sobie w łeb bo niby komu jak platfusowate padną. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 13.11.13, 07:36 a mozesz Czarus wyliczyc - co zrobiles?:D:D:D czarek_sz napisał(a): > Nie interesuje mnie PiS ani PO. ,interesuje mnie Polska. Pytasz jaka Polska ? > uważam to pytanie za obraźliwe dla mnie. Tyle. > Ty co zrobiłeś dla Polski Sibeliuss ? bo ja wiele zrobiłem. Mogę se w lustro sp > ojrzeć. Ja robol. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Naiwne pytanie 13.11.13, 07:52 Wtedy się okaże, że robił to dla poklasku. Mój dziadek nigdy nie mówił o swoich dokonaniach podczas okupacji hitlerowskiej i sowieckiej, dopiero wiele lat po śmierci poskładaliśmy w całość jego biografię i "delegacje do Poznania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrobnik Re: Naiwne pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.13, 10:01 Bolki i Wajdy bez przerwy opowiadają że obalili komunę, GW trąbi o tym na okrągło. To są Twoi idole ? I nie chwal się Dziadkiem. Powiedz co Ty zrobiłeś dla Polski żeby Dziadek za Ciebie się nie wstydził ? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Naiwne pytanie 13.11.13, 10:54 A pozwolisz, że to zostawię dla tych, którzy mnie znają. Nie czuję potrzeby pisać na tak osobiste tematy z kolesiem, który nawet nie potrafi się zalogować, aby być identyfikowalnym odbiorcą mojej wypowiedzi. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 13.11.13, 11:27 Popełniasz błąd. Niby czemu masz nie być dumnym ze swoich przodków którzy wiele dla tego kraju zrobili ? akceptujesz stan, gdzie ludzie o wątpliwej reputacji drą mordy i stawiają się na świeczniku ? przecież to kapitulacja. Dziadek się wstydzi :-) sibeliuss napisał: > A pozwolisz, że to zostawię dla tych, którzy mnie znają. Nie czuję potrzeby pis > ać na tak osobiste tematy z kolesiem, który nawet nie potrafi się zalogować, ab > y być identyfikowalnym odbiorcą mojej wypowiedzi. > EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 13.11.13, 10:29 Szacunek dla Twojego Dziadka. Ale nie oceniaj że ktoś coś robił dla poklasku. Mój Dziadek po wojnie był ścigany przez bezpiekę ,za to że zaangażował się w okupację po właściwej stronie. Po stronie Polski. Też się nie wychwalał, milczał zawsze. Po latach widzę że miał gorycz za to co nastało. Myślę że dlatego milczał i jego syn , leśny AKowiec też milczał. Ciszej nad tą 'trumną' i szacunek dla tych ludzi. Dla Twojego Dziadka także wielki szacunek. sibeliuss napisał: > Wtedy się okaże, że robił to dla poklasku. Mój dziadek nigdy nie mówił o swoich > dokonaniach podczas okupacji hitlerowskiej i sowieckiej, dopiero wiele lat po > śmierci poskładaliśmy w całość jego biografię i "delegacje do Poznania". Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 13.11.13, 12:13 no i co z tego? Moj dziadek po wojnie w 1948 roku stracil po raz drugi wszystko i zaliczyl 6 misiecy "sanatorium" UB..... Mam sie Czarus chwalic? Moze zacznij, co Ty zrobioles i robisz?:D czarek_sz napisał(a): > Szacunek dla Twojego Dziadka. Ale nie oceniaj że ktoś coś robił dla poklasku. M > ój Dziadek po wojnie był ścigany przez bezpiekę ,za to że zaangażował się w oku > pację po właściwej stronie. Po stronie Polski. Też się nie wychwalał, milczał z > awsze. Po latach widzę że miał gorycz za to co nastało. Myślę że dlatego milcza > ł i jego syn , leśny AKowiec też milczał. Ciszej nad tą 'trumną' i szacunek dla > tych ludzi. Dla Twojego Dziadka także wielki szacunek. > sibeliuss napisał: > > > Wtedy się okaże, że robił to dla poklasku. Mój dziadek nigdy nie mówił o > swoich > > dokonaniach podczas okupacji hitlerowskiej i sowieckiej, dopiero wiele l > at po > > śmierci poskładaliśmy w całość jego biografię i "delegacje do Poznania". Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Naiwne pytanie 13.11.13, 12:11 moj dziadek, straciwszy WSZYSTKO w 1939 roku przezyl ratujac w ukryciu na wsi swoja zone i dwie corki. Malo?:S Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_sz Re: Naiwne pytanie 13.11.13, 13:35 Nie mało. O co innego mi chodzi. To co Ty piszesz o sobie czy Sibeliuss nie powinno być zapomniane. Bo Wy milczycie a mordy drą....już pisałem kto drze pysk. Więc to nie jest żadne chwalenie się itd ale przywracanie młodym wzorców godnych do naśladowania - trzeba o takich przypadkach trąbić i trąbić. Bo póki co to młodzi są totalnie ogłupieni i zmanipulowani, fałszywymi wzorcami są karmieni. Wielu starszych także niestety. Odpowiedz Link Zgłoś