wanilia1 16.08.04, 11:53 Gdzie w Warszawie można zrobić w styczniu fajną imprezę firmową na ok. 200 osób? Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszka44 Re: Miejsce na nietypową dużą imprezę? 16.08.04, 14:53 Proponuję przeczytać tytuł forum. Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: Miejsce na nietypową dużą imprezę? 17.08.04, 09:35 miszka44 napisał: > Proponuję przeczytać tytuł forum. > > Pzdr > M44 Możesz sobie darować złośliwość - właśnie dlatego,że przeczytałam, umieściłam tu post. Szukam zabytkowego wnętrza, budynku, gdzie można byłoby coś takiego zorganizować. Nie jestem z Warszawy, a myślałam, że dowiem się czegoś od pasjonatów. Ale skoro nie to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Miejsce na nietypową dużą imprezę? 17.08.04, 13:23 Tego nie napisałaś, więc nie masz się o co obrażać. Jeśli jesteś spoza Warszawy to i tak najprościej jest dogadać się z miejscową firmą PR-owską lub eventową. Jeśli Cię to interesuje pisz na skrzynkę. Forum zasadniczo dotyczy OCHRONY zabytków. Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
lmalczewski Re: Miejsce na nietypową dużą imprezę? 23.08.04, 12:31 Spróbuj dowiedzieć się w FORTECY tzn w Forcie Sokolnickiego w Parku Traugutta koło ulicy Konwiktorskiej i Zakroczymskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Forty 23.08.04, 15:21 To są dwa różne obiekty! Fort Sokolnickiego jest przy Parku Żeromskiego, a Forteca to chyba (poprawcie, jeśli błądzę) Fort Sanguszki. Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Forty 24.08.04, 00:52 miszka44 napisał: > Forteca to chyba (poprawcie, jeśli błądzę) Fort Sanguszki. Bardziej znany jako Fort Legionów. Ale faktycznie, przy ul. Sanguszki. Odpowiedz Link Zgłoś
lmalczewski Re: Forty 25.08.04, 11:21 Rzeczywiście macie rację. Mam nadzieję że wybaczycie katowiczaninowi tę pomyłkę :) Chodziło mi o Fort Legionów w Parku Traugutta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qr-ka Re: Miejsce na nietypową dużą imprezę? 05.11.13, 16:40 Temat trochę nie aktualny ale rok temu organizowałam, dużą imprezę firmową w centrum MT Polska. Miejsce jest na prawdę ogromne bo ma aż 10 000 mkw i są tam organizowane przeróżne eventy. Od dużych konferencji po pokazy mody czy targi. Odpowiedz Link Zgłoś