j_karolak 17.08.04, 14:45 Niech każdy wpiszę swoje propozycję. Następnie prześle tę listę adminowi i on ich zabanuje! 1. japoneczka 2. pan pendzelek 3. niech 4. rowert 5. jacek 6. giwi 7. aniela 8. sloggi 9. stołek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek a jak ciebie zlosliwie nikt nie wpisze ??? IP: *.u.mcnet.pl 17.08.04, 14:48 i zostaniesz sam jak ten ch.... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
japoneczka Re: a jak ciebie zlosliwie nikt nie wpisze ??? 17.08.04, 14:51 odczep się od Janusza, ch...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . jacek, rowert, komagane, piotr... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek idee lenina i dzierzynskiego wiecznie zywe IP: *.u.mcnet.pl 17.08.04, 14:56 hahaahahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym IP: 80.51.10.* 17.08.04, 14:51 Tu nie chodzi o to aby usuwać z forum kogoś kto ma odmienne zdanie-każdy ma prawo do własnego.Ale piszą to półgłówki,których posty za każdym razem zawierają wulgaryzmy. Ja na razie zauważyłem tylko jednego takiego formuowicza i jest nim: -pan_pndzelek Do usunięcia z forum!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
japoneczka Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym 17.08.04, 14:53 A ja Pawła i Gawła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym IP: 80.51.10.* 17.08.04, 14:55 ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Pawełek!!! 17.08.04, 14:56 Pawełek!!! Ty chyba naprawdę cierpisz na uporczywy świąd dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pawełek!!! IP: 80.51.10.* 17.08.04, 14:59 O i mamy przykład odzywki w stylu wieśniaka......BURAKOM MÓWIĘ NIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Pawełek!!! 17.08.04, 15:03 Pawełek! Ty miałeś jakiś problem z tatusiem, że autorytetu szukasz? Do budy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pawełek!!! IP: 80.51.10.* 17.08.04, 15:09 Co ty nie powiesz ???? Po prostu nie podobają mi się twoje chamskie odzywki na forum i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Pawełek!!! 17.08.04, 19:07 Jeszcze masz coś KMIOCIE do powiedzenia ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym 17.08.04, 14:55 Daj spokój Sloggiemu, dobrze?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym IP: 80.51.10.* 17.08.04, 14:58 Należy usunąć z forum pana_pndzelka za jego złośliwe,pełne wulgaryzmów posty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym 17.08.04, 17:52 a czemu Sloggi?dziwne...moze sam siebie dodasz do listy!oj karolak karolak... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym 17.08.04, 18:26 przeciez ja nie jestem z tego forum. to mnie chyba usprawiedliwia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 01:44 Zostawcie anielę. Ona jest NAPRAWDĘ z innego forum, tym razem mówi prawdę. Do wykopania zgłaszam pndzelka z tych samych przyczyn co inni. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym 18.08.04, 01:48 pana pierdzielka 3x tak i pania niechu tez 3x tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym 18.08.04, 09:57 nie sadze zeby to zrozumieli. siegną do Slownika Wyrazow Wulgarnych, z braku innego. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Jemioła! Widzę, że masz... 18.08.04, 09:59 Jemioła! Widzę, że masz poranne gazy... naparu jakiegoś sobie zrób... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jemioła! Widzę, że masz... 18.08.04, 10:03 ja natomiast widze ze Ty nadal nic nie masz. do powiedzenia. a ja do przeczytania. (to naprawde dowcipne z tymi gazami, ale nie mam chwilowo czasu zachichotac) tradycyjne bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Jemioła! Widzę, że masz... 18.08.04, 10:03 A dlaczego jemioła, jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jemioła! Widzę, że masz... 18.08.04, 10:05 pytasz jakbys nie byl wtedy jeszcze normalsem zwyklym :) wtedy tzn w czasach gdy krystalizowal sie podzial na dobrych i zlych. wypadles posrodku :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Jemioła! Widzę, że masz... 18.08.04, 10:05 Bo ona już tak ma... taką jemiołowatość wrodzoną po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym 18.08.04, 02:23 10. Ćwok vel Dawid vel Kot, vel gfg, vel Mieszkaniec, vel Podziwiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambo Sąd kapturowy IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 18.08.04, 08:33 Nie będę się logował, bo zaraz i ja będę na liście. Rozumiem szczytne idee autora wątku, ale wykonanie do kitu (wiecie co chciałbym tu wpisać, ale znów: boję się podpaść :-) Jeżeli forumowiczów tak drażnią te osoby, można je ignorować, czasem zwrócić uwagę, opieprzyć, wyśmiać. Ale nie wszyscy na raz i nie do konca świata. Trzeba znać kres dyskusji z "nieprzemakalnymi". I nie można zmuszać ludzi do udowadniania, że nie są wielbłądami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambo Re: Sąd kapturowy IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 18.08.04, 10:03 Ty chyba nieczytaty jesteś. Albo, zaraz, zaraz... Wiem!!! Ty po prostu chcesz się pozbyć konkurencji na forum! Chcesz być jedynym gościem od głupich wątków, połajanek, wyzwisk i złorzeczeń... Sorry, nie wiedziałem! Nie będę Ci wchodził w paradę... Wybaczysz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Sąd kapturowy 18.08.04, 10:06 Tu nie chodzi o kwestie merytoryczne, ale ja po prostu nie lubię tego wierszyka o Bambo. Tak więc bez urazy. Mozesz pisać, ale pod innym nickiem. Zastanawiałeś się nad M.Karolak? To taki piękny nick. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Sąd kapturowy 18.08.04, 12:30 j_karolak napisał: . Zastanawiałeś > > się nad M.Karolak? To taki piękny nick. aha rozdajesz Miltonowe sukienki pod jej nieobecnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Sąd kapturowy 18.08.04, 12:55 Chcialem napisać Ż. Karolak oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Biedny Karolaku... 18.08.04, 08:43 Biedny Karolaku Januszu Jacku... sądząc po wpisach tych "niezrzeszonych" głupków z umfaną włącznie jak zwykle nie zostałeś zrozumiany... taka rola geniuszy niestety... czy może raczej karma... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana do przyglupa p_ pierdzielka 18.08.04, 13:00 zrozumialam ... dlatego brakowalo mi na liscie samego j.karolaka...czyzby nie byl zrzeszony z twoja glupota ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość STOLICZnyj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:21 ogólnie nie popieram takich akcji ale jego głupota nie zna granic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani N. Tu mogą zostać, bo to takie forum dla amatorów.Gor IP: *.crowley.pl 18.08.04, 09:56 Gorzej gdy z tym swoim chamstwem robią wycieczki na inne fora, gdzie trochę inne obyczaje i język. Posty pana?pndzelka to tu krajowa normalka, gdzie indziej to wstrętne prostactwo przed którym nie wiadomo już gdzie uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak [...] 18.08.04, 10:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek [...] 18.08.04, 10:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wiesz co, Karolak 18.08.04, 16:54 Juz nie mam do Ciebie sily. Znowu o mnie zapomniales, Ty podly. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wiesz co, Karolak 19.08.04, 08:59 Nie zapomniałem. Cały czas obmyślam zemstę za stracone młode lata. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wiesz co, Karolak 19.08.04, 15:36 Zemste to obmyslasz nie za stracone lata mlodosci, bo one najpiekniejszymi w Twym zyciu byly, tylko za pozniejsze, gdy Ci mnie zabraklo. Msciwy i malostkowy jestes Karola i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re:Tu mogą: Zapomniałeś sie przelogować z Karolak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 21:16 W panice pisałeś drugi post o wy..leniu juz jako pendzelek? wpadles z tą podwojną tozsamościa. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re:Tu mogą: Zapomniałeś sie przelogować z Karolak 18.08.04, 21:55 Ty to taki bardziej kibic śledczy jesteś... a owsików kibic nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
jack.ryan Re: Lista forumowiczów których nie chcemy na tym 19.08.04, 15:13 cenzura? komuno wróć? jezdem tu nowy, ale może wpisz mnie od razu też, bo za taką inicjatywę to będę tępił A Jak ci się ktoś nie podoba to z nim nie dyskutuj Odpowiedz Link Zgłoś