kamilgolota 16.07.14, 08:54 Hej wszystkim! Słyszeliście o domu pod miastem w Woli Mrokowskiej? Ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulha Re: Dom pod miastem 17.07.14, 00:36 To miał być spam, reklama, ale autorowi nie wyszło, bo nie uważał w szkole na lekcjach. Nie dowiedział się więc, jak się pisze nazwy własne (podpowiem słowa kluczowe: "cudzysłów", "wielke litery"). To miała być nazwa jakiejś firmy, a wyszło, że zapytano nas, czy w pewnej miejscowości pod Warszawą są jakieś domy. Ano pewnie są, podobnie jak w pozostałych miejscowościach. Moja kuzynka mieszka w domu pod miastem w Izabelinie, a koleżanka w domu pod miastem prawie aż pod Wyszkowem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilgolota Re: Dom pod miastem 24.07.14, 09:32 Cooo? jaka reklama? Ty myślisz, że ja mam czas na jakieś reklamy? tak się nazywa firma dom pod miastem, byłem ciekawy czy ktoś tam mieszka czy był na spotkaniu. Developer tej firmy to qbud. Może to coś komuś powie. Chcę umówić się tam na jakieś spotkanie, ale chciałem najpierw zapytać czy ktoś coś o nich słyszał. Chyba po to są fora, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dom pod miastem 24.07.14, 09:58 Poniżej link do forum Gminy Lesznowola: forum.gazeta.pl/forum/f,35611,Gmina_Lesznowola.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon-kam Re: Dom pod miastem IP: *.free.aero2.net.pl 10.11.14, 19:55 czy ktoś może udzielić jakiś konkretnych informacji na temat tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
gower2314 Re: Dom pod miastem 15.11.14, 12:46 Firma to Qbud . Byłam na spotkaniu z przedstawicielem . Bardzo konkretna, merytoryczna rozmowa w miłej atmosferze. Zaskoczenie , że to co na stronie można zobaczyć w rzeczywistości na budowie i w domu pokazowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Dom pod miastem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.14, 00:21 A gdzie ta wieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielone Ogrody Re: Dom pod miastem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.14, 18:50 Dom pod miastem, czyli Osiedle Zielone Ogrody? Mieszkam tu drugi rok dopiero, ale dom sprawdził się już zarówno w upały, jak i zimą. Wybudowany starannie, z dobrą izolacją termiczną tak, że koszty eksploatacji np. dużo niższe niż ponosiłem w poprzednim domu w Warszawie. Podczas budowy kontakt i współpraca z deweloperem bez zarzutu. Ja jestem zadowolony z zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon-kam Re: Dom pod miastem IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.14, 09:24 to są podobno mieszkania bez czynszowe? a jak się coś popsuje co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
fatboy-slim Re: Dom pod miastem 18.11.14, 10:29 Zwykle jak się coś popsuje to się to naprawia lub wymienia. Przynajmniej ja tak robię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielone Ogrody Re: Dom pod miastem IP: 62.233.237.* 18.11.14, 16:57 Mój post dotyczył Osiedla Zielone Ogrody w Woli Mrokowskiej. Osiedla, którego deweloperem jest firma QBud, na którego terenie znajdują się domy jednorodzinne, bliźniaki i segmenty w zabudowie szeregowej. O mieszkaniach bezczynszowych nie mam informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje03 Re: Dom pod miastem 28.09.15, 20:31 No wlasnie co z tym Osiedlem? Ktos kupil i jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje03 Re: Dom pod miastem 28.09.15, 20:34 No wlasnie, czy ktos kupowal ten segment w Woli Mrokowskiej? Jaklie wrazenia ? Cz ywszystko odbylo sie zgodnie ze sztuka budowlana? Odpowiedz Link Zgłoś