tassman 03.04.02, 10:09 Kupiliscie sobie tam jakiegos bibelota? Co dokładnie? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzicha Re: A bywacie czasem na Kolskiej? 03.04.02, 23:20 Jeszcze nie. Z naciskiem na jeszcze. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny_kazimierz Re: A bywacie czasem na Kolskiej? 04.04.02, 12:38 o kolega mnie wspomnienia przywołał. oczywizda ze biwałem w hotelu na Kolskiej jeszcze w tych lepsiejszych czasach jak nocka bez sniadania stała po 500 złociszy. kolegów zawsze mozna było spotkać i nastempny balet z rana uskutecznić. teraz jużem powarzny człek i mnie nie wypada. a na Kole to zem sobie z Jadźkom całe mnieszkanie wyposarzył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: bywacie czasem na Kole? IP: 195.187.84.* 03.04.02, 10:37 Czasem bywam. Mam stamtąd trochę II wojennego złomu, reszta - zbiór własny. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman zet--->bywacie czasem na Kole? 03.04.02, 10:39 Gość portalu: zet napisał(a): > Czasem bywam. Mam stamtąd trochę II wojennego złomu, reszta - zbiór własny. ************ Zet, Mozesz powiedziec mi coś więcej o tym złomie z II wojny?? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: zet--->bywacie czasem na Kole? do Tassmana IP: 195.187.84.* 03.04.02, 11:06 No cóż, niewiele już mi tego zostało - 2 hełmy, puszka od niemieckiej maski przeciwgazowej, kilka bagnetów, noży i różne skorupy, łuski itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman do zet-----!! 03.04.02, 11:40 Gość portalu: zet napisał(a): > No cóż, niewiele już mi tego zostało - 2 hełmy, puszka od niemieckiej maski > przeciwgazowej, kilka bagnetów, noży i różne skorupy, łuski itp. *************** jesteś na Kole jako sprzedająca? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: do zet-----!! IP: 195.187.84.* 03.04.02, 11:59 Ja nie, ale mój facet jakiś czas temu tam handlował. Teraz czasem tam wpadamy pogadać ze znajomymi. Nie bardzo juz teraz mam czas na poszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza bywam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 22:43 nalogowo w kazda sobote niekoniecznie zeby cos kupic lubie sie poszwendac wymienic uwagi nawet na temat pogody :) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: bywam 04.04.02, 09:34 Gość portalu: mysza napisał(a): > nalogowo w kazda sobote niekoniecznie zeby cos kupic lubie sie poszwendac > wymienic uwagi nawet na temat pogody :) ************* Mój nałóg zaczyna się w niedzielę... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: bywam IP: 195.187.84.* 04.04.02, 09:37 Właśnie, zawsze myślałam, że Koło jest w niedzielę.... o sobocie nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman sobota+niedziela=Koło 04.04.02, 09:45 Gość portalu: zet napisał(a): > Właśnie, zawsze myślałam, że Koło jest w niedzielę.... o sobocie nic nie wiem. ************** Koło jest i w sobotę i w niedzielę. W sobote to czasem bywa nawet wieksze niz w niedzielę. Ale tak naprawde wszystko zalezy od pogody. Nie pada jest OK. Wiadomo że jak bazar pod gołym niebem.... Jak konkretnie co tydzień szukam tam cufftitle. tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś