Dodaj do ulubionych

Samotna mama!

11.08.14, 17:56
Witam,
Czy jest może jakaś samotna mama? Obecnie jestem w ciązy i chciałabym poszukac cos do wynajecia, niestety wlasciciel mieszkania sam chce tu sie wprowadzic gdzie mieszkam. Problemu nie chce mu robic chociaz sama wiem ze bedzie mi ciezko cos wynajac ;/
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Samotna mama! 12.08.14, 08:14
      Obawiam się, że możesz mieć ogromny problem z wynajęciem mieszkania. Jakie masz dochody? Z czego zapłacisz czynsz?
      • magdalena5050 Re: Samotna mama! 12.08.14, 09:55
        Jestem na zwolnieniu obecnie, no i ojciec dziecka tez ma stałe dochody i nie do ukrycia więc alimenty bedzie placil, w sumie juz placi. I skoro teraz mnie stac na mieszkanie to przy zmianie dlaczego by nie mialo.. I nie chce robic wlascicielowi problemu. Obecnie mieszkam z siostra i jej chlopakiem, i nie sa temu przeciwni zeby nadal tak bylo ale ja nie chce niczym ich obarczac, wiec wolalabym z jakims rodzicem samotnym zamieszkac oczywiscie tez wyplacalnym...
        • Gość: Ha ha ha Re: Samotna mama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 21:41
          Powodzenia!
          Podziękuj ustawodawcy jeśli zbyt długo będziesz szukała czegoś do wynajęcia: samotna matka..
          Już widzę procedurę wyprowadzenia Cię z lokalu, jeśli nie zapłacisz czynszu
          • magdalena5050 Re: Samotna mama! 13.08.14, 22:40
            a kto powiedzial ze samotna matka nie płaci czynszu?! nie mierzy sie wszystkich jedną miarą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka