warschau 24.08.01, 14:18 Załóżcie sobie konta na portalu Gazety a wtedy nikt pod Was się nie podszyje...Jeden minus - nicki z małej litery... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Logowanie dobre na podszywanie..... 24.08.01, 15:06 Tez się zalogowałam. Od dziś jestem eela Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do eeli 24.08.01, 15:46 Byłam Ela, a od dziś jestem eela. Zalogowałam się, bo pode mnie tez się podszywali. Poprzedni nick juz był zajety, a niechciaąłm zmieniać zasadniczo, bo nikt by mnie nie rozpoznał. Pozdrawiam, myslałam, ze juz nie zyjesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: do eeli IP: *.*.*.* 24.08.01, 15:50 nie jestem już taki młody ale żeby już do piachu ...??? oj ela, eela nie mam w Tobie przyjaciela :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eela Re: do eeli IP: *.ilot.edu.pl 24.08.01, 15:54 Sam jestes sobie winien. Trzeba od czasu do czasu odzywac się do przyjaciół. Widzę, ze masz zadatki na poete :)) Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eela Re: do eeli IP: *.ilot.edu.pl 25.08.01, 11:57 witam nowego forumowicza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: do eeli 27.08.01, 10:06 eela napisał(a): > Byłam Ela, a od dziś jestem eela. Zalogowałam się, bo pode mnie tez się > podszywali. Poprzedni nick juz był zajety, a niechciaąłm zmieniać zasadniczo, > bo nikt by mnie nie rozpoznał. Pozdrawiam, myslałam, ze juz nie zyjesz :))) Jakoś nieskładnie mi zwracać się do ciebie per E! Ela! Nie zmienia to faktu, że serdecznie cie pozdrawiam po powrocie z niezwykle krótkich wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do eeli 27.08.01, 10:30 To zwracaj sie po staremu. Pozdrawiam, może jakies sprawozdanko z urlopu Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: do eeli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 10:38 Jest parę rzeczy do opowiedzenia, więc będę "sprawozdawał", ale to już po pracy, bo mi się personel zdeprawuje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelesio Re: Logowanie dobre na podszywanie..... IP: *.ilot.edu.pl 27.08.01, 09:36 to tylko test Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Logowanie (nie)dobre na podszywanie..... 27.08.01, 09:44 To też test tylko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Logowanie (nie)dobre na podszywanie..... 27.08.01, 19:01 Byłam Grama, a jestem Garma , bo Grama podobno już jest... Wybrałam Garmę , a wymyśliła to kiedyś przez pomyłkę Beata :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Logowanie (nie)dobre na podszywanie..... 27.08.01, 21:45 garma napisał(a): > Byłam Grama, a jestem Garma , bo Grama podobno już jest... Wybrałam Garmę , a > wymyśliła to kiedyś przez pomyłkę Beata :-) Cześć, cieszę się ze sie na cos przydałam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: Logowanie dobre na podszywanie..... 27.08.01, 19:07 A ja ściągnęłam od naszej Weroniki i dodałam kropeczki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś