Dodaj do ulubionych

Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:49
W szkole zagadałem do dziewczyny w mojej klasie: "Aneta, muszę ci coś
powiedzieć". A ona: "Co? Mów!" Nie powiedziałem. A jak się zaczęła następna
lekcja to ona do mnie "Co chciałeś mi powiedzieć?" Ja: "No że dostrzegłem coś
w Tobie".A ona po chwili napisała karteczkę "Piotrek napisz mi". To ja do
niej napisałem "Masz niezwykle dobrane kolory twoich ubrań do koloru twoich
włosów". (komplement) Chyba nie mam racji? Ona: "Masz racje, ja zawsze się
ubieram pod kolor, a jak to dostrzegłeś?" Ja: "Po porstu... A muszę ci
powiedzieć jescze jedną bardzo fascynującą rzecz." Ona:"No to napisz."
Ja: "Wcale nie wyglądasz na 16 lat sądzac po twoim wyglądzie i zachowaniu!"
Ona:"A na ile według Ciebie wyglądam?" Ja:"NA 17-18 lat. Po prostu
zachowujesz się bardzo dojrzale w porównaniu do swoich wszystkich
rówieśniczek." Ona: "Dziękuję za komplement, schlebia mi to." Później
napisałem jej: "Zapewne nie masz na tyle odwagi, żeby powiedzieć mi czy mnie
lubisz czy nie". Ona to przeczytała i nie odpisała. Po tygodniu napisałem jej
tosamo pytanie i znowu nie odpisałą. CZemu? Jakie zrobiłem błędy?
Obserwuj wątek
    • carrramba Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. 30.10.04, 20:52
      Gość portalu: Piotrek18 napisał(a):

> W szkole zagadałem do dziewczyny w mojej klasie: "Aneta, muszę ci coś
      > powiedzieć". A ona: "Co? Mów!" Nie powiedziałem. A jak się zaczęła następna
      > lekcja to ona do mnie "Co chciałeś mi powiedzieć?" Ja: "No że dostrzegłem coś
      > w Tobie".A ona po chwili napisała karteczkę "Piotrek napisz mi". To ja do
      > niej napisałem "Masz niezwykle dobrane kolory twoich ubrań do koloru twoich
      > włosów". (komplement) Chyba nie mam racji? Ona: "Masz racje, ja zawsze się
      > ubieram pod kolor, a jak to dostrzegłeś?" Ja: "Po porstu... A muszę ci
      > powiedzieć jescze jedną bardzo fascynującą rzecz." Ona:"No to napisz."
      > Ja: "Wcale nie wyglądasz na 16 lat sądzac po twoim wyglądzie i zachowaniu!"
      > Ona:"A na ile według Ciebie wyglądam?" Ja:"NA 17-18 lat. Po prostu
      > zachowujesz się bardzo dojrzale w porównaniu do swoich wszystkich
      > rówieśniczek." Ona: "Dziękuję za komplement, schlebia mi to." Później
      > napisałem jej: "Zapewne nie masz na tyle odwagi, żeby powiedzieć mi czy mnie
      > lubisz czy nie". Ona to przeczytała i nie odpisała. Po tygodniu napisałem jej
      > tosamo pytanie i znowu nie odpisałą. CZemu? Jakie zrobiłem błędy?

Bo Cię Aneta kocho a nie lubi:)
      • Gość: Piotrek18 Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:59
        Akurat kocha! Może nie lubi aby jej zadawać takie pytania "czy mi lubisz?" A
        jak po niej poznać, że mnie kocha?
        • carrramba Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. 30.10.04, 22:45
          Posłuchaj chyba zacząłeś nie tak ! Ty ją pytasz, czy ona Cię lubi! Chyba
          dziewczynę spłoszyłeś. Niestyety, udawaj obojetność. Poczekaj. Jak podobasz się
          jej, da Ci to odczuć. Tymczasem podrywaj inne koleżanki:)
    • sebpl Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. 30.10.04, 20:55
      Zawyżasz wiek kobiety i to na matematyce. Jednym słowem "dwója".
      Na chemii mówisz, że reakcje u niej występujące są wbrew zasadom. Jednym słowem
      kwas.
      Jak jesteś dobry z plastyki, to zaimponuj jej znajomością palety kolorów
      pantonowskich.

---
      Śladami kota Filemona tup... tup.. tup...

• Gość: NiewazneKto Błąd można zawsze naprawić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:00
        Już nie pisz do niej więcej "karteczkowych wyznań". Powiedz jej to wszystko
        prosto w oczy. Ale nie w szkole, bo szkoła onieśmiela. Lepiej umów się gdzieś
        po lekcjach, albo w weekend. Ostatecznie możesz porozmawiać przez telefon.
        Jeśli Ciebie lubi, to w końcu się odezwie. A jeśli nie, to na pewno w Twoim
        bardzo młodym życiu pojawi się niejedna miła, mądra i wesoła (koniecznie!)
        koleżanka. Powodzenia!
    • buggi Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. 30.10.04, 21:33
      Szczerze mówiac wyroslam z takowych milosno-szkolnych problemów.

Dlaczego zarzuciles dziewczynie brak odwagi, skoro wlasnie Tobie na niej zbywa?
      Gdybys by odwazny nie owijalbys sprawy w bawelne gadkami o kolorach i wieku,
      tylko wyznal jej swoja sympatie. Aha i cierpliwosc ( na odpowiedz karteczkowa)
      tez bylaby wskazana. My kobiety potrzebujemy troche wiecej czasu. Wiesz: co
      nagle to po diable.
    • sceptyk Nie znam wielu tak mlodych dziewczat, ale z tego 30.10.04, 22:37
      co ludzie mowia teraz o jej rowiesniczkach, to moglo jej chodzic o szybki,
      miedzylekcyjny seks. A Ty jakies karteczki, opowiesci, kolory etc. Nastepnym
      razem zacznij od Direkte Aktion.
      • buggi Re: Nie znam wielu tak mlodych dziewczat, ale z t 30.10.04, 22:42
        sceptyk napisała:

> co ludzie mowia teraz o jej rowiesniczkach, to moglo jej chodzic o szybki,
        > miedzylekcyjny seks. A Ty jakies karteczki, opowiesci, kolory etc. Nastepnym
        > razem zacznij od Direkte Aktion.

Sceptyku, ja wlasnie pisalam, ze kobiety troche wiecej czasu potrzebuja
        na...sprawy przemyslenie. Ty myslisz, ze ona tak szybko na pauzie: majtki w dól
        i pod lawke z nim?
        • sceptyk Re: Nie znam wielu tak mlodych dziewczat, ale z t 30.10.04, 22:45
          No tak wlasnie myslalem. Ale moze to tylko marzenie bylo.
          • buggi Re: Nie znam wielu tak mlodych dziewczat, ale z t 30.10.04, 22:49
            sceptyk napisała:

> No tak wlasnie myslalem. Ale moze to tylko marzenie bylo.

Marzenie nie musi byc mrzeniem ( od: mrzonk). Zapisz sie do szkoly. Ot, dobra
            kolezenska rada.
            • buggi Re: PS mialo byc: mrzonki. n/tx 30.10.04, 22:50

• Gość: Piotrek18 Re: Nie znam wielu tak mlodych dziewczat, ale z t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:51
              No to mam wzbudzić w niej zazdrość i podrywac inne dziewczyny w klasie?
              • Gość: NiewazneKto Nie rób tego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:56
                Nawet o tym nie myśl i nie podrywaj innych. Potem Anetka będzie się boczyła
                na Ciebie miesiącami i będzie Cię to kosztowało wiele bukiecików i maskotek.
                Bądź od razu wpatrzony w nią jak w obraz i wierny jak przysłowiowy pies.
                A w ogóle to zachowuj się normalnie, bądź wesoły, elokwentny i nie narzucaj
                się jej zbytnio. Poczekaj trochę, niech nabierze pewności, że na Ciebie cze-
                kała od urodzenia. Powodzenia!
                • buggi Re: Nie rób tego! 30.10.04, 23:01
                  Jest jeszcze inna mozliwosc: przyjmijmy, ze Anetka to zazdrosnica i zlosnica.
                  Co bedzie, jesli w odwecie zacznie na gwalt podrywac wszystkich twoich kumpli?
                  Bedze Ci przykro. NiewazneKto ma racje: nie rób tego. Nie rób niczego. Siedz i
                  czekaj.
                • Gość: Piotrek18 Ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:04
                  Ok, ale zrobiłem błąd i teraz ona ma mnie za idiotę. Jak powinienem do niej
                  zagadać na przerwie? Ja zawsze z nią w ławce siedziałem na fizyce, a teraz
                  usiadłem w innej hehe a ona tam trzymała wolne miejsce dla mnie hehe, a ona
                  teraz czeka na kolejny krok z mojej strony?
                  • Gość: NiewazneKto Kobiety lubią niespodzianki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:14
                    Dziewczyny (czyli młodsze kobiety) lubią niespodzianki. Nie wiem w jakiej
                    jesteś sytuacji finansowej. Ale możesz zaprosić ją do kina. Możesz podarować
                    małą słodką maskotkę (może ma niedługo urodziny lub imieniny, więc wtedy mały
                    prezencik rozchmurzy jej buzię). Zaproś ją na długi spacer (ostatni dzwonek,
                    bo niedługo zrobi się zimno) i powiedz, że ją bardzo lubisz. Pamiętaj, że za
                    dużo wyznań naraz może ją speszyć albo będzie zbyt zarozumiała. Komplementy
                    i wyznania należy dozować, wtedy każde następne spotkanie będzie przyjemniejsze.
                    Staraj się nie być sztywny, bądż naturalny. Przede wszystkim uśmiechnięty, ale
                    nie rechocz jak żaba. I masz być czysty i pachnący!
                  • buggi Re: sluchaj no 30.10.04, 23:14
                    jestes dorosly ( tak wnioskuje) to napisze bez ogrodek:

Znowu na dwoje babka wrózyla. Nie znam Anetki, ale istnieje szansa, ze ona ma
                    Ciebie, jak napisales za idiote, bos oplotklami szedl ( kolory i takie tam).
                    Moze ona bezposrednia kobita jest i czekala na cos w stylu: " pobzykamy po
                    lekcjach?" teraz Cie ma za niedomyslnego idiote.

Jesli natomiast Anetka to wrazliwa istota, ciepla, a migdalenie sie z Toba pod
                    biurkiem nauczycielki nie wchodzi w rachube, to ma prawo za idiotze Cie uwazac,
                    bo skoro miejsce na fizyce dla Ciebie specjalnie trzyma, to sie przesiadz, do
                    cholery!.
                    • Gość: NiewazneKto Kieruj się rozumem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:20
                      Piotrek nie jest jeszcze dorosły - ma dopiero 16 lat, czyli jest uczniem
                      I klasy liceum. Jeżeli przeżywa swoją pierwszą miłość (pamiętacie jakie to
                      było urocze uczucie?) to postarajmy się dać mu w miarę mądre rady. Na bzykanie
                      ma jeszcze czas. Ja nie jestem może dobrym psychologiem, ale pamiętam, że by-
                      łam nieśmiała (na szczęście z tego wyrosłam) i każda rozmowa z chłopakiem
                      to było dla mnie ogromne przeżycie, po którym nie spałam po nocach.
                      • buggi Re: Droga NiewazneKto 30.10.04, 23:35
                        kieruje sie rozumem i rzyletnim doswiadczeniem forumowym. Podejrzewam ze
                        Piotrus 18 robi sobie cyrk. Nie on pierwszy i nie ostatni na tym forum. Tak
                        sadze.
                        • Gość: Piotrek18 Jaki cyrk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 10:57
                        • Gość: Piotrek18 nie ma tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:04
                          Ona nie będzie podrywac chłopaków w klasie bo ejst niesmiała, bez kitu zamiast
                          wyskakiwać do niej z takimi głupimi romantytcznymi komplementami powinienemjej
                          zaproponowac jakiś wypad na miasto czy do parku po lekcjach. Na fizyce
                          siedziałem z nią w jednej ławce, teraz się przesiadłem do innej. Ona tam dalej
                          trzyma wolne miejsce. Niech sobie trzyma! Ja teraz zakręcę do innej dziewczyny,
                          z innej klasy, ale co mam jej powiedzieć? "Siema, jestem Piotrek (...) nie
                          chciałabyś po lekcjach gdzieś się wybrac?" Zamiast "umówić się" lepiej
                          brzmi "wybrać się". A tą Anetę oleję. Na niej świat się nie kończy. Aha, jest
                          jescze jedna sprawa. Mam qmpli w równoległej klasie i z nimi chodzi do klasy
                          dziewczyna która mi się podoba. Oni o tym wiedzą. Ostatnio jeden z nich robił
                          mi zdjęcie aparatem z telefonu komórkowego i mówił że tej dziewczynie pokaże
                          moje zdjęcie. To ja mu zasłoniłem telefon ręką żeby mi nie zrobił zdjęcia, no i
                          akurat wtedy przechodziłą ta dziewczyna... i pomyślała że ja do niej macham (a
                          ja trzymałem rękę w górze, bo zasłaniałem kumplowi telefon) i ona mie
                          odpowiedziała i też mi pomachała.... Ciekawe, co nie? Mam do niej kręcić?nie
                      • Gość: Piotrek18 Re: Kieruj się rozumem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:36
                        Chodze do 1 klasy liceum, do LO, ale mam 18 lat!!!!!! A nie 16!!!! No co ty,
                        gdybym powiedział "pobzykamy się" to wtedy dopiero by mnie wzięła za idiotę. A
                        jak pójdę z nią do kina, to ona zapozna się z filmem a nie ze mną. A jak
                        siedziałem z nią w ławce to ona nic do mnie nie mówiła, ani ja nic do niej. A z
                        tymi kolorkami włosów to dobrze jej powiedziłem, bo nikt inny jej wcześniej
                        tego nie powiedział. No więc jaki powinienem zrobić następny krok? Tylko nie
                        piszcie "wyru.. ją" albo "powiedz jej ściągaj gacie", no bez przesady.
    • roody102 Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. 30.10.04, 23:52
      pvek.blog.pl/archiwum/index.php?nid=5210517
      • buggi Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. 31.10.04, 00:08
        chachachacha. bez komentarza.
        • eraser19 Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. 31.10.04, 00:15
          błąd to byś ty zrobił podrywając wesołowską dziwkę męską "ślimmaka"...
      • Gość: Piotrek18 Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 01:17
        Roody fajny ten obrazek. A masz jescze jakieś związane z tym tematem?
        • Gość: kinia taka mała ciekawostka IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 09:02
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=17096497
          • buggi Re: Kiniu dzieki:)))) 31.10.04, 11:37
            mam nadzieje, ze oczy sie wreszcie otworza, przede wszystkim NiewazneKto, która
            zdazyla mnie juz zrugac, za "zle" podejscie do problemu Piotrka, co to lat 18
            ma, a dopiero w I LO jest. Spamer i tyle. Szkoda sie dla takiego wysilac.

PS Piotrusiu mily, moze napisz do Bravo. Udziela Ci tam profesjonalnej porady.
            Takiej na miare twoich oczekiwan.
            • Gość: NiewazneKto Do Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:42
              Jesteś w I klasie liceum, masz 18 lat. Więc 2 lata kiblowałeś. Wiesz, co
              Piotrek - może Ty się weź lepiej za naukę, bo mądrą dziewczynę to poderwiesz
              na wiedzę, a głupią na forsę. Wybór należy do Ciebie.

P.S. A Ciebie buggi to polubiłam...
              • sceptyk Do dziewczyn 31.10.04, 11:51
                Czyli do Buggie, Niewaznej etc. Na moje oko (nie lewe_), olbrzymia wiekszosc
                takich roznych tekstow tutaj z prosba o zyciowa porade to sa zazwyczaj rozne
                podpuchy. No, ale bynajmniej nie zniechecam do udzialu w zabawie. Lepsza jednak
                jest jak sie ma tego swiadomosc, a autor nie wie, ze my wiemy.
                • lewe_oko Re: Do dziewczyn 31.10.04, 12:05
                  Sceptyku, coś często o mnie rozmyślasz ;-)
                  • sceptyk Re: Do dziewczyn 31.10.04, 12:09
                    Ale to Ci sprawia przyjemnosc, czy tez nie masz jeszcze wyrobionego pogladu w
                    tej sprawie?
                    • lewe_oko Re: Do dziewczyn 31.10.04, 12:12
                      Oczywiście sprawia przyjemność. Jestem okropnie egocentryczna i próźna... Niestety
                      • sceptyk Re: Do dziewczyn 31.10.04, 12:20
                        U kobiet jest to nawet czasami interesujace. W dluzszym okresie moze jednak
                        stac sie meczace.

PS. Widze, ze oceniasz te cechy swego charakteru raczej negatywnie. Czy
                        pracujesz nad soba?
                        • lewe_oko Re: Do dziewczyn 31.10.04, 12:46
                          No i ja jestem męcząca - dlatego ciągle siedzę na forum, bo już nawet własny mąż
                          ze mną gadać nie chce ;-)
                          • sceptyk Re: Do dziewczyn 01.11.04, 17:13
                            No i co, wrocil juz po tym wczorajszym wyjsciu po sol do sasiadki?
                      • buggi Re: Do dziewczyn 31.10.04, 13:03
                        lewe_oko napisała:

> Oczywiście sprawia przyjemność. Jestem okropnie egocentryczna i próźna...
                        Niest
                        > ety

aha, to jednak mamy wiele wspólnego, hihihih.
            • Gość: Piotrek18 Re: Kiniu dzieki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:45
              bugi czy jak cię tam matka nazwała, ja chodzę do 1 LO bo jestem po dwuletniej
              zawodówce ćwoku! Może byś tak ruszył tą głową? Ty tylko potrafisz krytykować
              innych. A ty kinia to masz niezłą frajdę z tym umieszczaniem linków, naprawdę
              błyszczysz inteligencją.
              • buggi Re: Kiniu dzieki:)))) 31.10.04, 11:56
                Gość portalu: Piotrek18 napisał(a):

> bugi czy jak cię tam matka nazwała, ja chodzę do 1 LO bo jestem po dwuletniej
                > zawodówce ćwoku! Może byś tak ruszył tą głową? Ty tylko potrafisz krytykować
                > innych. A ty kinia to masz niezłą frajdę z tym umieszczaniem linków, naprawdę
                > błyszczysz inteligencją.

primo: nie mów do mnie cwoku, bo za wyskokie progi na twoje nogi. Na obcasach
                przeciez nie chodzisz. Przyznac musze, ze sie jednak wywindowales z zawodówki
                do LO. Wlasna praca,ze zapytam, czy ktos ze znajomych w szkolnictwie pracuje?

secundo:buggi to mój nick,a od mojej mamy wara!

tertio: moze ktos zyczliwy powinien pouczyc te kolezanke, ze straszny nerwus z
                ciebie i ze nie warto z takim nawet w lawce siedziec.

PS bez odbioru.
                • Gość: do bugiego Re: Kiniu dzieki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 12:03
                  ty za to bardzo mądry jesteś, a jak mi to udowodnisz? popisujesz się że znasz
                  włoski? A ja znam bułgraski.

Pyrvo: przepraszam za tego "ćwoka"
                  Vtoro: ja się denerwuję tylko jak jest konkretny powód
                  Treto: to już mój ostatni post na tym forum, muszę radzić sobie sam, bo tylko
                  siedzę w teorii, a nie praktykuję tego.

Przepraszam wszystkioch których obraziłem i dziękuję wszystkim którzy mi
                  pomogli.
                  • buggi Re: to nie wloski,a lacina n/tx 31.10.04, 12:07

• klemenko Re: Kiniu dzieki:)))) 01.11.04, 12:16
                    Włoski??? Raczej łacinę (i kto tu jest ćwokiem?)
                • Gość: p.s. do buggiego Re: Kiniu dzieki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 12:06
                  Jakie wysokie progi, ty jesteś ode mnie tylko o 3 lata starszy.
                  • buggi Re:Zadanie matematyczne tylko dla Piotrusia 31.10.04, 12:17
                    jestem od ciebie starsza o lat 12. Policz sobie zatem.
              • Gość: kinia Re: Kiniu dzieki:)))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 12:17
                chłopiec po zawodówce nie powinien porównywać swojej inteligencji do starszej
                od siebie osoby po studiach magisterskich
                a link wkleiłam dla porównania odpowiedzi w dwóch różnych miastach
                może jednak masz jakiś problem ze sobą?
                przemyśl to
        • roody102 Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. 31.10.04, 11:47
          Roar, dziwko!
          • Gość: NiewazneKto Więcej kultury Piotrek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 12:03
            To ja naiwna, z dobrego serca chciałam Ci pomóc, a Ty nas tutaj obrażasz?
            Już Cię nie lubię Piotrek! Idź odrób lekcje!
            • eraser19 Re: Więcej kultury Piotrek! 31.10.04, 12:41
              A po drodze wpadnij do tego pedałka do Wesołej, on się pięknie ślimmaczy...
              • Gość: Piotrek18 Re: Więcej kultury Piotrek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 15:35
                Ja tu nikogo kiniu nie obrażam, a wy qrdę myślicie że jak ktroś jest z
                zawodówki to zaraz musi być od was gorszy, głupszy, poniżany, dyskryminowany,
                każdy jest człowiekiem!!! Macie wyższe wykształcenia i tylko wszystkich tu
                pouczacie, mądrzycie się, musicie mi udowodnić że jesteście "mądrzejsi" ode
                mnie, że jesteście ode mnie wyżsi rangą. Takie chwalidupy to są w podstawówce.
                Kinia, lepiej idż się pobawić klockami. Eh, a miał to być mój ostatni post...
                • Gość: kinia Re: Więcej kultury Piotrek! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 16:53
                  gdybyś umiał czytać to zauważyłbyś, że w moim poście zwróciłam również uwagę na
                  różnicę wieku
                  mam przyjaciela który po zawodówce zrobił maturę i studia, a teraz jest w
                  trakcie doktoratu za granicą
                  nie oceniam ludzi wedle ich wykształcenia
                  ale ty masz jeszcze wiele przed sobą więc proszę, miej na tyle przyzwoitości,
                  żeby nie obrażać ludzi, którzy osiągnęli więcej, niż ty
                  jeżeli chcesz coś w życiu osiągnąć i zasłużyć sobie na uczucie dziewczyny,
                  traktuj innych z szacunkiem i bądź mniej wybuchowy
                  • Gość: NiewazneKto Re: Więcej kultury Piotrek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:02
                    Nam nie o wykształcenie chodzi (na pewno nie wszyscy mają wyższe) tylko o kul-
                    turę i szacunek dla ... starszych. Mamy większe doświadczenie, więc w jakiś
                    sposób jesteśmy mądrzejsi od Ciebie. Ale jak będziesz w naszym wieku, to ...
                    też będziesz mądrzejszy. Mam nadzieję!
                    • szepiet.07 Re: Więcej kultury Piotrek! 01.11.04, 00:43
                      wydymałeś już tę wesołowską zaślimmaczoną ciotę?!
                      • eraser19 Re: Więcej kultury Piotrek! 01.11.04, 01:31
                        Czyżby Piotruś sie wstydził swojej bliskości ze ślimmakiem?!
                        • Gość: Dina Re: Więcej kultury Piotrek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 17:07
                          Piotruś a gdzie ty ta Anetę poderwałeś. Ja tego nie zauważyłam...
                          • eraser19 Re: Więcej kultury Piotrek! 01.11.04, 17:32
                            Bo ta Aneta miała wąsy i dziwnie chodziła...
          • Gość: florek Re: Poderwałem dziewczynę, ale zrobiłem błąd. IP: *.chello.pl 01.11.04, 18:49
            a ja mam taki problem :tez poderwalem dziewczyne starsza o 5 lat (a myslalem ze
            jest w moim wieku ) i ona chce sie kochac teraz a ja sie wstydze ,co ja mam
            teraz zrobic?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka