Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnie samochodów

09.11.04, 22:07
Po co pozyczac samochod?
Obserwuj wątek
    • niech Re: Wypożyczalnie samochodów 09.11.04, 22:07
      Jesli sie nie potrafi prowadzic?
      • pan.pendzelek Re: Wypożyczalnie samochodów 10.11.04, 20:46
        ?
    • warzaw_bike_killerz Re: Wypożyczalnie samochodów 10.11.04, 17:47
      A to juz jest swinstwo, prowadzic wypozyczalnie samochodow w tak zakorkowanym
      miescie.
    • Gość: Artur Re: Wypożyczalnie samochodów IP: *.acn.waw.pl 10.11.04, 19:28
      Zastanawiam się, jacy ludzie stanowią trzon klienteli wypożyczalni. Biznesmeni?
      Obcokrajowcy? Wydaje mi się, że rent-a-car to idealne rozwiązanie dla młodych
      ludzi, np. studentów, nieposiadających własnych czterech kółek, a chcących od
      czasu do czasu przejechać się gdzieś z dziewczyną. Obawiam się jednak, że
      przeciętny student będzie żałował kasy na wypożyczalnię i w najlepszym
      przypadku weźmie auto tatusia.
    • Gość: a_to Re: Wypożyczalnie samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:35
      Skoro sądzisz, że żałosne, to dobrze.
    • pan.pendzelek Re: Wypożyczalnie samochodów 10.11.04, 20:50
      jesttttttttttttttttttttttttttttt
    • Gość: klient Re: Wypożyczalnie samochodów IP: *.crowley.pl 10.11.04, 20:55
      Samochód pożycza się choćby po to, by pojechać sobie na weekend w 4 osoby w góry i nie płacić złodziejom spod szyldu PKP. Zapewniam, że wypożyczenie samochodu na 3 dni i zatankowanie go w potrzebnym zakresie jest tańsze niż kupno biletów PKP i opłacenie dodatkowych kosztów podróży.

Po to więc wypożycza się auta z wypożyczalni.

• Gość: gość Re: Wypożyczalnie samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:58
      w zestawieniu nie podano czy w ofercie są tylko osobowe czy także dostawcze.
      Traci się pieniądze i czas na telefony. Powinno być w nawiasie /tylko
      osobowe/, /tylko dostawcze/, /osobowe i dostawcze/.
    • Gość: es Re: Wypożyczalnie samochodów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 19:24
      czesc,

Szukam pilnie miejsca/firmy skad moglabym wypozyczys np. Porche, Audi TT czy
      inna sportowa bryczke. Prosze dajcie pilnie znac
      Moj mail: esemka@o2.pl

z gory dziekie za info.
      es
    • okti984 Re: Wypożyczalnie samochodów 29.03.22, 13:27
      Jak interesuje Cię wynajem samochodu dostawczego to polecam bardzo firmę Citybus.pl tutaj ich strona : www.citybus.pl/ Mają bardzo dobry cennik, a same samochody naprawdę zadbane. Wyglądają jak nowe i w pełni sprawne. Mają dwa modele Reanult Master i Renault Trafic. Ja akurat potrzebowałem większego więc wybrałem Mastera. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka