Gość: słodko-gorzka IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 15:42 czyli co zrobić, by na czas znalazł się elokwentny i przystojny partner studniówkowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 15:48 skoro tzw metody tradycyjne zawiodly to moze wynajmij jakiegos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar a czy poszłabyś na studniówkę z... IP: *.skorosze.2a.pl 16.11.04, 16:02 Facetem lat ok 45, niskim grubym, łysiejącym w okularach, ale za to z TAAAAAAAAAAAAAAKIM portfelem "wypasioną" bryką, który kupiłbny ci kieckę za kilka tysięcy złotych i dał kolejne kilka w gotówce... Nie chciałby żadnych świadczeń erotycznych - tylko wspólna studiówka. Czy zniosłabyś zazdrosno- ironiczne spojrzenia koleżanek i nauczycieli? No i oczywiście wszyscy doskonale by wiedzieli, że TO NIE JEST TWÓJ TATUŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 16:29 Facetem lat ok 21, wysokim wysportowanym, kędzierzawym bez okularów, ale za to bez portfela, "wypasionej" bryki, który nie kupiłby ci kiecki za kilka tysięcy złotych i nie dał kolejnych kilku w gotówce... Chciałby niezobowiązującego szalonego seksu + wspólna studiówka. Czy zniosłabyś zazdrosno-ironiczne spojrzenia koleżanek i nauczycieli? No i oczywiście wszyscy doskonale by wiedzieli, że TO JEST CHODZĄCY SEKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodko-gorzka Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 16:41 wolę zwichrowanych niż kędzierzawych, ale odpowiedz brzmi tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 16:50 Facetem lat ok 28, wysokim, wysportowanym, brunetem bez okularow, ale za to z wypasionym portfelem, wypasiona bryka, ktory kupilby ci kiecke za kilka tysiecy zlotych i dal kolejne kilka w gotowce... Chcialby niezobowiazującego szalonego seksu + wspolna studiowka. Czy znioslabys zazdrosne spojrzenia kolezanek i nauczycieli? No i oczywiscie wszyscy doskonale by wiedzieli, ze TO JEST WLASNIE TO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodko-gorzka Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:16 nawet gdyby na kieckę nie dał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 22:02 Ja to się przez skromność tutaj nie dopiszę... ale powiem jeszcze: 1. Nie tańczę bo się pocę... 2. Pasjami uwielbiam licealistki (zwłaszcza z elitarnych LO)... 3. Posiadam płynność finansową... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 16:53 Gość portalu: słodko-gorzka napisał(a): > wolę zwichrowanych niż kędzierzawych, ale odpowiedz brzmi tak ;) A jak Ty wyglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodko-gorzka Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:15 Jak powiem, że niemal idealnie to uwierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Niemal!!! 16.11.04, 17:16 I tu jest pies pogrzebany! Kazdy jest niemal idealny! A zwlaszcza ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodko-gorzka Re: Niemal!!! IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:20 nie, zwłaszcza ja . Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 16:49 Karolaku Januszu, a właściwie kogo dziewczynie proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 17:14 Myślałam, że jesteś lepiej sytuowany. I bardziej dojrzały - ot, choćby taki z opisu niecha. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Ale kto ma placic? 16.11.04, 17:20 Slodko-gorzka. Nie wie ze za te sume to moze dostac najwyzej... E, niewazne juz kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodko-gorzka Re: Ale kto ma placic? IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:22 potencjalny partner studniówkowy za niepowtarzalną szansę studniowkowania ze mną. plus mozliwosc wypicia lampki szampana i zjedzenia dwoch cieplych posilkow w gronie uczennic elitarnego lo. o. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Ale kto ma placic? 16.11.04, 17:25 Znaczy sie sponsora szukasz?? Tak juz tu byla przed Toba.. kicia, mysia, czy jak jej tam. Za darmo, oferowala wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Ale kto ma placic? 16.11.04, 17:29 I chciala pojechac na cala wycieczke, a nie na jedna impreze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodko-gorzka Re: Ale kto ma placic? IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:28 sponsor chyba by zaplacil za mnie, ja szukam /tylko/ naiwnego, ktory zaplaci za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student UW Re: Ale kto ma placic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 18:03 Boże mam nadzieje ze nie w Batorym? Jestem teraz na 3 roku prawa UW i niektore dziewczyny stamtąd są... dziwne. Mam nadzieję, że młodsze roczniki lepiej się prezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodko-gorzka Re: Ale kto ma placic? IP: *.238.64.142.adsl.inetia.pl 17.11.04, 22:18 nie,nie,nie z Batorego. Ale wiesz..hmm... wszyscy studenci prawa, ktorych znam tez sa dziwni. Moze wynika to z tego,ze znam ich tylko kilku i slaba to proba reprezentacyjna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student UW Re: Ale kto ma placic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:39 To zależy bo faktycznie jest trochę ludzi, którzy poza prawem świata nie widzą i oni faktycznie dziwni są ;) ale ja akurat trafiłem na super towarzystwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Ale kto ma placic? IP: 217.153.134.* 17.11.04, 19:19 a można wiedzieć jakie to elitarne lo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodko-gorzka Re: Ale kto ma placic? IP: *.238.64.142.adsl.inetia.pl 17.11.04, 22:18 Narcyza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promode Re: Ale kto ma placic? IP: *.chello.pl 19.11.04, 00:16 lol, Żmichowska :) Sam pisałem maturkę w tym liceum w 2003r. i jakoś na naszej studniówce żadna z dziewczyn nie musiała sięgać po aż takie metody by znaleźć sobie faceta. Choć swoją drogą to zawsze stosunek chł/dz był w tej szkole dość specyficzny :) P.S Tak z czystej ciekawości to gdzie w tym roku jest urządzana studniówka ? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 19:02 > czyli co zrobić, by na czas znalazł się elokwentny i przystojny partner > studniówkowy? Pomyślmy. Noc kosztuje 150 złotych, z dniem rozumiem będzie to 300. Uzbieraj 30 000 zł i będziesz miała partnera na 100 dni i nocy ;) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 20:33 Ciekawe czy ze studniówki słodkosłonego i słodko-gorzkiej wynikło by Dolce Vita czy Gorzkie Gody ? Zresztą chyba wolałbym stunockę niż studniówkę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodko-gorzka Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.238.64.104.adsl.inetia.pl 16.11.04, 21:11 Osobiście jestem za dolce vita :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 23:48 slodkoslony napisał: > Ciekawe czy ze studniówki słodkosłonego i słodko-gorzkiej wynikło by Dolce Vita > > czy Gorzkie Gody ? > > Zresztą chyba wolałbym stunockę niż studniówkę . Hmmmmm, oglos, ze szukasz siekierezade i moze która sie zglosi do majenia i bajenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 21:34 :)))))))) Kiedy tylko zobaczyłam tytuł wątku, od razu wiedziałam, że Was tu znajdę, moje forumowe Lwy Salonowe he he PS. Do słodko-gorzkiej: masz szczęście, dziewczyno : to najlepsi forumowi faceci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
more.more.more Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 21:38 a co na to POW? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 21:40 Jaa_ga nie mąć dziewczynie w głowie. Przed nią jeszcze sto dni korków, odwiedziń cioć, wujków; wybór uczelni, egzaminy. Jak przebrnie przez co najmnie trzeci rok, to na pewno ktoś z forumowiczów przypomni jej obawy ze studniówki ;) My jak mieliśmy studniówkę to nie było jeszcze FW. To był dopiero survival :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 21:41 ale Forum juz stal(o) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 21:55 Dzięki Ci człowieku za dobre słowo :) Z przykrością stwierdzam, że internetu nwet wtedy nie było (oprócz tego wojskowego w USA) --- Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 22:10 Stało?! Już leżało w gruzach:)) PS. Z których powstała Agora he he Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 16.11.04, 23:46 Prosze, jacy wszyscy chetni:))))A Polneza i ze na cztery przykucnac trzeba pamietacie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_qa [...] 16.11.04, 23:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 16.11.04, 23:52 To twoje 'q' na koncu, podrabiana jago, to od qupy, która tu robisz od jakiegos czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 16.11.04, 23:58 buggi napisała: > To twoje 'q' na koncu, podrabiana jago, to od qupy, która tu robisz od > jakiegos czasu? oops, faktycznie A ja nie założyłam okularów Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 17.11.04, 00:02 wydra10 napisała: > buggi napisała: > > > To twoje 'q' na koncu, podrabiana jago, to od qupy, która tu robisz od > > jakiegos czasu? > oops, faktycznie > A ja nie założyłam okularów Nie szkodzi. Ale badzmy ostrozny, bo któregos dnia przyjdzemy na forum i zobaczymy nasze nowe loginy: buggi bez jednego 'g',albo 'vvydre10'. Ten facet to swir. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 17.11.04, 01:42 Dzięki za czujność, Buggi:) Już się tym zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 16.11.04, 23:53 jaa_qa napisała: > ja przykucam "naraz" No i słusznie, bo on na 3/4 jest Odpowiedz Link Zgłoś
wigr Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 17.11.04, 00:10 Słodka gorzka żołądkowa już za 16,50 w promocji i też jest na całą noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonooki Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 00:12 Gdzie? Jak? Nie dostałem ulotki do skrzynki pocztowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 17.11.04, 00:18 A za wycieraczkami patrzyles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Temat nie związany z tematem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:44 Chciałam coś napisać na temat, ale nie mogę na temat, bo nie mogę się zalogo- wać. Piszę pra_gosia i hasło i nic. Ciągle odpowiedź, że hasło jest nieprawid- łowe. Dlaczego? Czy w ten sposób wyrzucają osoby niechciane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Temat nie związany z tematem IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 19:48 Nie:) Dzisiaj wiele osób nie może sie zalogować... Globalny problem techniczny Portalu to jest zwyczajnie. Cierpliwości...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebpl Re: Temat nie związany z tematem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:49 Nie, to błąd serwera, ja również nie mogę się zalogować :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Temat nie związany z tematem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:53 A już myślałam, że jestem persona non grata i tego swojego "grata", czyli komputer chciałam oddać tej dziewczynie, która nie ma pomysłu na prezent dla kolegi. Oczywiście myszka byłaby dla Filemona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Temat nie związany z tematem 17.11.04, 19:59 Udało się:) Trzeba się logować na stronie a nie w momencie pisania postu....chyba...? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Temat nie związany z tematem 17.11.04, 20:07 Nie, to naprawdę była jakaś awaria portalu. Ja się loguję zawsze jednakowo, a nie mogłam. Teraz jest OK. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Pragosiu 17.11.04, 23:40 Ja wiem, ze mlodym panienkom nielatwo pogodzic sie z okropnosciami tego swiata. Ale musisz zaakceptowac fakt, ze na portalu to i owo, rzadziej lub czesciej, przestaje funkcjonowac. Doszukiwanie sie bledow, wytykanie niekonsekwencji adminom etc. doprowadzi do frustracji. Ciesz sie z naszego towarzystwa, a usterki techniczne kwituj usmiechem (napewno bardzo ladnie sie usmiechasz). I nigdy, ale to NIGDY, nie spodziewaj sie zbyt wiele po portalu. Internet to stosunkowo mloda zabawka. Telewizory w 10 lat po ich wynalezieniu psuly sie duzo czesciej. Nie mowiac juz o samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Do Sceptyka 18.11.04, 09:34 Komplement (!!!) "młoda panienka" rozgrzał moje serce do czerwoności i od dzisiaj jestem Twoją fanką. A tak nawiasem mówiąc - czy wyobrażacie sobie, co by się stało, gdyby tak tylko w Warszawie przestały - dajmy na to przez miesiąc - działać komputery? To jest temat na jakiś horror-science-fiction :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Do Pragosi 18.11.04, 23:45 No to udalo mi sie, nie powiem. Stosunkowo niewielkim kosztem rozgrzac serce mlodej panienki do czerwonosci i zafankowac ją przy okazji to jest sztuka. Zapewne wiesz od swoich kolezanek, Twych rowiesniczek, ze rozgrzanie serca mlodym, ponetnym panienkom w dzisiejsych czasach kosztuje grube pieniadze. Nie mowiac juz o czasie. Z gory sie ciesze na Twe fankowanie i zwiazane z tym to i owo. Spodziewam sie, ze bedziesz fanka w wersji raczej pro niz light. PS. Wychodzac z domu spytalem sie dozorcy co by sie stalo, gdyby tak komputery przestaly dzialac. Jakos nie mial specjalnie katastroficznej wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Do Sceptyka 20.11.04, 19:50 Komplement "młoda panienka" jest potrójnym, jeśli adresatka nie jest młodą panienką :))) Z tego powodu jestem Twoją fanką i mam nadzieję, że jednak nie jesteś przy forsie, bo nie wiedziałabym, co zrobić z tym Twoim grubym port- felem. Wolę czytać książki niż liczyć zera na banknotach. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Temat nie związany z tematem 17.11.04, 22:44 --- Myszka maczana w czerwonym winie... miau... pycha i pasztet ze szczura z oliwkami...miau, wypas... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Temat nie związany z tematem 18.11.04, 09:35 A co na deser przed zaśnięciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 19:34 napisz na gg 518939 ... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pendzelek Re: 1500 zł za noc dam,ale musisz mieć 18 20.11.04, 19:58 Acha!! i musisz cipke ogolić ,bo mnie staje tylko do ogolonych osiemnastek Odpowiedz Link Zgłoś