Dodaj do ulubionych

150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-)

IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 15:42
czyli co zrobić, by na czas znalazł się elokwentny i przystojny partner
studniówkowy?
Obserwuj wątek
    • kixx Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 15:48

skoro tzw metody tradycyjne zawiodly to moze wynajmij jakiegos
      • niech Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 16:00
        Podnies cene.
    • Gość: Mar a czy poszłabyś na studniówkę z... IP: *.skorosze.2a.pl 16.11.04, 16:02
      Facetem lat ok 45, niskim grubym, łysiejącym w okularach, ale za to z
      TAAAAAAAAAAAAAAKIM portfelem "wypasioną" bryką, który kupiłbny ci kieckę za
      kilka tysięcy złotych i dał kolejne kilka w gotówce... Nie chciałby żadnych
      świadczeń erotycznych - tylko wspólna studiówka. Czy zniosłabyś zazdrosno-
      ironiczne spojrzenia koleżanek i nauczycieli? No i oczywiście wszyscy doskonale
      by wiedzieli, że TO NIE JEST TWÓJ TATUŚ?
      • j_karolak Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 16:29
        Facetem lat ok 21, wysokim wysportowanym, kędzierzawym bez okularów, ale za to
        bez portfela, "wypasionej" bryki, który nie kupiłby ci kiecki za
        kilka tysięcy złotych i nie dał kolejnych kilku w gotówce... Chciałby
        niezobowiązującego szalonego seksu + wspólna studiówka. Czy zniosłabyś
        zazdrosno-ironiczne spojrzenia koleżanek i nauczycieli? No i oczywiście wszyscy
        doskonale by wiedzieli, że TO JEST CHODZĄCY SEKS!
        • Gość: słodko-gorzka Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 16:41
          wolę zwichrowanych niż kędzierzawych, ale odpowiedz brzmi tak ;)
          • niech Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 16:50
            Facetem lat ok 28, wysokim, wysportowanym, brunetem bez okularow, ale za to z
            wypasionym portfelem, wypasiona bryka, ktory kupilby ci kiecke za kilka tysiecy
            zlotych i dal kolejne kilka w gotowce... Chcialby niezobowiazującego szalonego
            seksu + wspolna studiowka. Czy znioslabys zazdrosne spojrzenia kolezanek i
            nauczycieli? No i oczywiscie wszyscy doskonale by wiedzieli, ze TO JEST WLASNIE
            TO!
            • Gość: słodko-gorzka Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:16
              nawet gdyby na kieckę nie dał ;)
              • pan_pndzelek Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 22:02
                Ja to się przez skromność tutaj nie dopiszę... ale powiem jeszcze:

1. Nie tańczę bo się pocę...
                2. Pasjami uwielbiam licealistki (zwłaszcza z elitarnych LO)...
                3. Posiadam płynność finansową...
          • j_karolak Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 16:53
            Gość portalu: słodko-gorzka napisał(a):

> wolę zwichrowanych niż kędzierzawych, ale odpowiedz brzmi tak ;)

A jak Ty wyglądasz?
            • Gość: słodko-gorzka Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:15
              Jak powiem, że niemal idealnie to uwierzysz?
              • kixx Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 17:16
                niemal
                hehe
              • niech Niemal!!! 16.11.04, 17:16
                I tu jest pies pogrzebany! Kazdy jest niemal idealny! A zwlaszcza ja!
                • Gość: słodko-gorzka Re: Niemal!!! IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:20
                  nie, zwłaszcza ja .
        • wydra10 Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 16:49
          Karolaku Januszu, a właściwie kogo dziewczynie proponujesz?
          • j_karolak Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 16:53
            Siebie!
            • wydra10 Re: a czy poszłabyś na studniówkę z... 16.11.04, 17:14
              Myślałam, że jesteś lepiej sytuowany. I bardziej dojrzały - ot, choćby taki z
              opisu niecha.
    • warzaw_bike_killerz Ale kto ma placic? 16.11.04, 17:17
      te 150 PLN i za co?
      • niech Re: Ale kto ma placic? 16.11.04, 17:20
        Slodko-gorzka. Nie wie ze za te sume to moze dostac najwyzej... E, niewazne juz
        kogo.
      • Gość: słodko-gorzka Re: Ale kto ma placic? IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:22
        potencjalny partner studniówkowy za niepowtarzalną szansę studniowkowania ze
        mną. plus mozliwosc wypicia lampki szampana i zjedzenia dwoch cieplych posilkow
        w gronie uczennic elitarnego lo. o.
        • warzaw_bike_killerz Re: Ale kto ma placic? 16.11.04, 17:25
          Znaczy sie sponsora szukasz?? Tak juz tu byla przed Toba.. kicia, mysia, czy
          jak jej tam. Za darmo, oferowala wiecej.
          • kixx Re: Ale kto ma placic? 16.11.04, 17:27
            mlodsza byla
            znaczy glupsza
            • warzaw_bike_killerz Re: Ale kto ma placic? 16.11.04, 17:29
              I chciala pojechac na cala wycieczke, a nie na jedna impreze.
          • Gość: słodko-gorzka Re: Ale kto ma placic? IP: *.238.75.211.adsl.inetia.pl 16.11.04, 17:28
            sponsor chyba by zaplacil za mnie, ja szukam /tylko/ naiwnego, ktory zaplaci za
            siebie.
            • niech Re: Ale kto ma placic? 16.11.04, 17:42
              Niemal naiwnego.
        • Gość: student UW Re: Ale kto ma placic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 18:03
          Boże mam nadzieje ze nie w Batorym? Jestem teraz na 3 roku prawa UW i niektore
          dziewczyny stamtąd są... dziwne. Mam nadzieję, że młodsze roczniki lepiej się
          prezentują.
          • Gość: słodko-gorzka Re: Ale kto ma placic? IP: *.238.64.142.adsl.inetia.pl 17.11.04, 22:18
            nie,nie,nie z Batorego.
            Ale wiesz..hmm... wszyscy studenci prawa, ktorych znam tez sa dziwni. Moze
            wynika to z tego,ze znam ich tylko kilku i slaba to proba reprezentacyjna ;-)
            • Gość: student UW Re: Ale kto ma placic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:39
              To zależy bo faktycznie jest trochę ludzi, którzy poza prawem świata nie widzą
              i oni faktycznie dziwni są ;) ale ja akurat trafiłem na super towarzystwo :-)
        • Gość: zainteresowany Re: Ale kto ma placic? IP: 217.153.134.* 17.11.04, 19:19
          a można wiedzieć jakie to elitarne lo?
          • Gość: słodko-gorzka Re: Ale kto ma placic? IP: *.238.64.142.adsl.inetia.pl 17.11.04, 22:18
            Narcyza.
            • Gość: promode Re: Ale kto ma placic? IP: *.chello.pl 19.11.04, 00:16
              lol, Żmichowska :) Sam pisałem maturkę w tym liceum w 2003r. i jakoś na naszej
              studniówce żadna z dziewczyn nie musiała sięgać po aż takie metody by znaleźć
              sobie faceta.
              Choć swoją drogą to zawsze stosunek chł/dz był w tej szkole dość specyficzny :)

P.S Tak z czystej ciekawości to gdzie w tym roku jest urządzana studniówka ?
    • sebpl Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 19:02
      > czyli co zrobić, by na czas znalazł się elokwentny i przystojny partner
      > studniówkowy?

Pomyślmy. Noc kosztuje 150 złotych, z dniem rozumiem będzie to 300. Uzbieraj 30
      000 zł i będziesz miała partnera na 100 dni i nocy ;)

---
      Śladami kota Filemona tup... tup... tup...
      • slodkoslony Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 20:33
        Ciekawe czy ze studniówki słodkosłonego i słodko-gorzkiej wynikło by Dolce Vita
        czy Gorzkie Gody ?

Zresztą chyba wolałbym stunockę niż studniówkę .
        • Gość: słodko-gorzka Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.238.64.104.adsl.inetia.pl 16.11.04, 21:11
          Osobiście jestem za dolce vita :)
        • buggi Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 23:48
          slodkoslony napisał:

> Ciekawe czy ze studniówki słodkosłonego i słodko-gorzkiej wynikło by Dolce
          Vita
          >
          > czy Gorzkie Gody ?
          >
          > Zresztą chyba wolałbym stunockę niż studniówkę .

Hmmmmm, oglos, ze szukasz siekierezade i moze która sie zglosi do majenia i
          bajenia. :)
    • Gość: jaa_ga Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 21:34
      :))))))))
      Kiedy tylko zobaczyłam tytuł wątku,
      od razu wiedziałam, że Was tu znajdę,
      moje forumowe Lwy Salonowe he he
      PS. Do słodko-gorzkiej:
      masz szczęście, dziewczyno :
      to najlepsi forumowi faceci :))
      • more.more.more Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 21:38
        a co na to POW?
      • sebpl Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 21:40
        Jaa_ga nie mąć dziewczynie w głowie.
        Przed nią jeszcze sto dni korków, odwiedziń cioć, wujków; wybór uczelni,
        egzaminy.
        Jak przebrnie przez co najmnie trzeci rok, to na pewno ktoś z forumowiczów
        przypomni jej obawy ze studniówki ;)
        My jak mieliśmy studniówkę to nie było jeszcze FW. To był dopiero survival :)

---
        • kixx Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 21:41
          ale Forum juz stal(o)
          • sebpl Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 16.11.04, 21:55
            Dzięki Ci człowieku za dobre słowo :)
            Z przykrością stwierdzam, że internetu nwet wtedy nie było (oprócz tego
            wojskowego w USA)

---
            Śladami kota Filemona tup... tup.. tup...
          • Gość: jaa_ga Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 22:10
            Stało?! Już leżało w gruzach:))
            PS. Z których powstała Agora he he
    • buggi Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 16.11.04, 23:46
      Prosze, jacy wszyscy chetni:))))A Polneza i ze na cztery przykucnac trzeba
      pamietacie? ;)
      • jaa_qa [...] 16.11.04, 23:47
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • buggi Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 16.11.04, 23:52
          To twoje 'q' na koncu, podrabiana jago, to od qupy, która tu robisz od
          jakiegos czasu?
          • wydra10 Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 16.11.04, 23:58
            buggi napisała:

> To twoje 'q' na koncu, podrabiana jago, to od qupy, która tu robisz od
            > jakiegos czasu?
            oops, faktycznie
            A ja nie założyłam okularów
            • buggi Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 17.11.04, 00:02
              wydra10 napisała:

> buggi napisała:
              >
              > > To twoje 'q' na koncu, podrabiana jago, to od qupy, która tu robisz od
              > > jakiegos czasu?
              > oops, faktycznie
              > A ja nie założyłam okularów

Nie szkodzi. Ale badzmy ostrozny, bo któregos dnia przyjdzemy na forum i
              zobaczymy nasze nowe loginy: buggi bez jednego 'g',albo 'vvydre10'. Ten facet
              to swir.
          • jaa_ga Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 17.11.04, 01:42
            Dzięki za czujność, Buggi:)
            Już się tym zajmują.
        • wydra10 Re: Poloneza czas... odebrac z FSO 16.11.04, 23:53
          jaa_qa napisała:

> ja przykucam "naraz"
          No i słusznie, bo on na 3/4 jest
    • wigr Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 17.11.04, 00:10
      Słodka gorzka żołądkowa już za 16,50 w promocji i też jest na całą noc:)
      • Gość: zielonooki Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 00:12
        Gdzie? Jak? Nie dostałem ulotki do skrzynki pocztowej!!!
        • buggi Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) 17.11.04, 00:18
          A za wycieraczkami patrzyles?
          • Gość: pra_gosia Temat nie związany z tematem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:44
            Chciałam coś napisać na temat, ale nie mogę na temat, bo nie mogę się zalogo-
            wać. Piszę pra_gosia i hasło i nic. Ciągle odpowiedź, że hasło jest nieprawid-
            łowe. Dlaczego? Czy w ten sposób wyrzucają osoby niechciane?
            • Gość: jaa_ga Re: Temat nie związany z tematem IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 19:48
              Nie:)
              Dzisiaj wiele osób nie może sie zalogować...
              Globalny problem techniczny Portalu to jest zwyczajnie.
              Cierpliwości...:)
            • Gość: sebpl Re: Temat nie związany z tematem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:49
              Nie, to błąd serwera, ja również nie mogę się zalogować :)

---
              • Gość: pra_gosia Temat nie związany z tematem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:53
                A już myślałam, że jestem persona non grata i tego swojego "grata", czyli
                komputer chciałam oddać tej dziewczynie, która nie ma pomysłu na prezent
                dla kolegi. Oczywiście myszka byłaby dla Filemona :)))
                • jaa_ga Re: Temat nie związany z tematem 17.11.04, 19:59
                  Udało się:)
                  Trzeba się logować na stronie
                  a nie w momencie pisania postu....chyba...?
                  • pra_gosia Re: Temat nie związany z tematem 17.11.04, 20:07
                    Nie, to naprawdę była jakaś awaria portalu. Ja się loguję zawsze jednakowo,
                    a nie mogłam. Teraz jest OK. Pozdrawiam :)))
                    • sceptyk Pragosiu 17.11.04, 23:40
                      Ja wiem, ze mlodym panienkom nielatwo pogodzic sie z okropnosciami tego swiata.
                      Ale musisz zaakceptowac fakt, ze na portalu to i owo, rzadziej lub czesciej,
                      przestaje funkcjonowac. Doszukiwanie sie bledow, wytykanie niekonsekwencji
                      adminom etc. doprowadzi do frustracji. Ciesz sie z naszego towarzystwa, a
                      usterki techniczne kwituj usmiechem (napewno bardzo ladnie sie usmiechasz). I
                      nigdy, ale to NIGDY, nie spodziewaj sie zbyt wiele po portalu. Internet to
                      stosunkowo mloda zabawka. Telewizory w 10 lat po ich wynalezieniu psuly sie
                      duzo czesciej. Nie mowiac juz o samochodach.
                      • pra_gosia Do Sceptyka 18.11.04, 09:34
                        Komplement (!!!) "młoda panienka" rozgrzał moje serce do czerwoności
                        i od dzisiaj jestem Twoją fanką.
                        A tak nawiasem mówiąc - czy wyobrażacie sobie, co by się stało, gdyby tak
                        tylko w Warszawie przestały - dajmy na to przez miesiąc - działać komputery?
                        To jest temat na jakiś horror-science-fiction :)))
                        • sceptyk Do Pragosi 18.11.04, 23:45
                          No to udalo mi sie, nie powiem. Stosunkowo niewielkim kosztem rozgrzac serce
                          mlodej panienki do czerwonosci i zafankowac ją przy okazji to jest sztuka.
                          Zapewne wiesz od swoich kolezanek, Twych rowiesniczek, ze rozgrzanie serca
                          mlodym, ponetnym panienkom w dzisiejsych czasach kosztuje grube pieniadze. Nie
                          mowiac juz o czasie.

Z gory sie ciesze na Twe fankowanie i zwiazane z tym to i owo. Spodziewam sie,
                          ze bedziesz fanka w wersji raczej pro niz light.

PS. Wychodzac z domu spytalem sie dozorcy co by sie stalo, gdyby tak komputery
                          przestaly dzialac. Jakos nie mial specjalnie katastroficznej wizji.
                          • pra_gosia Do Sceptyka 20.11.04, 19:50
                            Komplement "młoda panienka" jest potrójnym, jeśli adresatka nie jest młodą
                            panienką :))) Z tego powodu jestem Twoją fanką i mam nadzieję, że jednak nie
                            jesteś przy forsie, bo nie wiedziałabym, co zrobić z tym Twoim grubym port-
                            felem. Wolę czytać książki niż liczyć zera na banknotach.
                • sebpl Re: Temat nie związany z tematem 17.11.04, 22:44

---
                  Myszka maczana w czerwonym winie... miau... pycha i pasztet ze szczura z
                  oliwkami...miau, wypas...
                  • pra_gosia Re: Temat nie związany z tematem 18.11.04, 09:35
                    A co na deser przed zaśnięciem?
    • Gość: darek Re: 150 zł i jestem Twoja na całą noc ;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 19:34
      napisz na gg 518939 ... :o)
    • pan.pendzelek Re: 1500 zł za noc dam,ale musisz mieć 18 20.11.04, 19:58
      Acha!!
      i musisz cipke ogolić ,bo mnie staje tylko do ogolonych osiemnastek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka