Dodaj do ulubionych

Słodkie nieróbstwo

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 13:40
jeszcze niecałe dwa dni,a potem chyba trzeba pomyśleć o prawdziwym URLOPIE :)
Obserwuj wątek
    • eela Re: Słodkie nieróbstwo 04.05.02, 14:01
      Tak, też trochę nad tym rozmyslam i jak zwykla waham się między Polską a
      ciepłymi krajami, gdzie jest pewna pogoda.
      ....lato,lato,lato czeka
      razem z latem czeka rzeka
      razem z rzeką czeka las
      a tam ciągle nie ma nas...:-)
      • Gość: mysza Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:17
        czy udala sie wycieczka do Powsina?
        a z cieplych krajow polecam Kube warto.pozdrawiam.
        • Gość: is Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:20
          Gość portalu: mysza napisał(a):

> czy udala sie wycieczka do Powsina?
          > a z cieplych krajow polecam Kube warto.pozdrawiam.

Nie za wilgotny klimat jak dla nas? Pzdr.
          • kasia-s Re: Słodkie nieróbstwo 04.05.02, 15:23
            Kuba wyspa jak wulkan gorąca...

To tam jest taka wilgoć?
            • Gość: is Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:26
              Sam tam nie byłem ale mój tata był. Mówił że jak w hotelu klimatyzacja była
              nieczynna to ciężko było wytrzymać. Ale samą Hawaną i okolicami był zachwycony.
              • Gość: mysza Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:29
                bylam tam dwa razy ostatnio w lutym przejechalam cala wyspe od Hawany po
                Santiago jestem zachwycona klimatem , ludzmi mialam szczescie we wszystkich
                hotelach klimatyzacja dzialala bez zarzutu :))
                • Gość: is Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:33
                  No to pojechałaś w dobrym momencie, bo dla Kubańczyków to są zimowe warunki.
                  Mój tata opowiadał, że jak na początku marca kąpał się w morzu to na brzegu
                  stali ludzie w ciepłych kutrkach i patrzyli na niego jak na wariata. :))
                  • Gość: mysza Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 16:45
                    mialam to samo , poza jakas miejscowa ekipa sportowa tylko turysci wchodzili
                    do wody , ale dla nas byla ciepla , obydwie wyprawy mialam w podobnym terminie
                    wiec nie wiem jak tam wyglada prawdziwe lato.moze kolejny wyjazd zaplanuje tak
                    zeby to sprawdzic :)
                    • Gość: is Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 19:12
                      Kiedyś jeden z Kubańczyków przyjechał do nas w odwiedziny w czerwcu i
                      pokazywaliśmy mu miasto. Wiadomo, wszyscy chodzili w T-shirtach i w krótkich
                      spodenkach bo było bardzo ciepło. No i ten Kubańczyk nie chciał za bardzo się
                      wyróżniać i chodził ubrany tak jak my. Po kilku godzinach zaczął mieć silny
                      katar a po dwóch dniach tak się rozchorował, że aż byliśmy wystraszeni. Po
                      prostu było mu za zimno... :-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka