Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 13:40 jeszcze niecałe dwa dni,a potem chyba trzeba pomyśleć o prawdziwym URLOPIE :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Słodkie nieróbstwo 04.05.02, 14:01 Tak, też trochę nad tym rozmyslam i jak zwykla waham się między Polską a ciepłymi krajami, gdzie jest pewna pogoda. ....lato,lato,lato czeka razem z latem czeka rzeka razem z rzeką czeka las a tam ciągle nie ma nas...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:17 czy udala sie wycieczka do Powsina? a z cieplych krajow polecam Kube warto.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:20 Gość portalu: mysza napisał(a): > czy udala sie wycieczka do Powsina? > a z cieplych krajow polecam Kube warto.pozdrawiam. Nie za wilgotny klimat jak dla nas? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Słodkie nieróbstwo 04.05.02, 15:23 Kuba wyspa jak wulkan gorąca... To tam jest taka wilgoć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:26 Sam tam nie byłem ale mój tata był. Mówił że jak w hotelu klimatyzacja była nieczynna to ciężko było wytrzymać. Ale samą Hawaną i okolicami był zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:29 bylam tam dwa razy ostatnio w lutym przejechalam cala wyspe od Hawany po Santiago jestem zachwycona klimatem , ludzmi mialam szczescie we wszystkich hotelach klimatyzacja dzialala bez zarzutu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 15:33 No to pojechałaś w dobrym momencie, bo dla Kubańczyków to są zimowe warunki. Mój tata opowiadał, że jak na początku marca kąpał się w morzu to na brzegu stali ludzie w ciepłych kutrkach i patrzyli na niego jak na wariata. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 16:45 mialam to samo , poza jakas miejscowa ekipa sportowa tylko turysci wchodzili do wody , ale dla nas byla ciepla , obydwie wyprawy mialam w podobnym terminie wiec nie wiem jak tam wyglada prawdziwe lato.moze kolejny wyjazd zaplanuje tak zeby to sprawdzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is Re: Słodkie nieróbstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 19:12 Kiedyś jeden z Kubańczyków przyjechał do nas w odwiedziny w czerwcu i pokazywaliśmy mu miasto. Wiadomo, wszyscy chodzili w T-shirtach i w krótkich spodenkach bo było bardzo ciepło. No i ten Kubańczyk nie chciał za bardzo się wyróżniać i chodził ubrany tak jak my. Po kilku godzinach zaczął mieć silny katar a po dwóch dniach tak się rozchorował, że aż byliśmy wystraszeni. Po prostu było mu za zimno... :-). Odpowiedz Link Zgłoś