Dodaj do ulubionych

Mam ochotę na pierwszą majówkę

06.05.02, 11:02
Mam ochotę na pierwszą majówkę i długi spacer po lesie, tylko samemu nie chce
mi się iść.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 213.25.197.* 06.05.02, 11:06
      sloggi napisał(a):

> Mam ochotę na pierwszą majówkę i długi spacer po lesie, tylko samemu nie chce
      > mi się iść.

Proponuję wizytę na stronie z pogawędkami "tematycznymi". Na pewno znajdziesz
      kogoś, komu marzy sie to samo, albo jeszcze i co innego...
      • sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:09
        Z jakimi tematycznymi ?
        Co masz na myśli Mar ? Z czym najszybciej Ci się to kojarzy ? Znów z sexem ?
        • Gość: Mar Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 213.25.197.* 06.05.02, 11:14
          sloggi napisał(a):

> Z jakimi tematycznymi ?
          > Co masz na myśli Mar ? Z czym najszybciej Ci się to kojarzy ? Znów z sexem ?

A ja chciałem być subtelny... Zwracam Koledze uwagę, że pod adresem internetowym,
          który mam na myśli chat podzielony jest na klika kategorii. Oprócz bardzo
          jednoznacznych, jest też TOWARZYSKA.
          • sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:31
            Subtelny ?
            W jakim sensie ? :)
            • Gość: Mar Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 213.25.197.* 06.05.02, 11:45
              sloggi napisał(a):

> Subtelny ?
              > W jakim sensie ? :)

W sensie takim, że nie chodzi mi o seks w darkroomie ani o sado/maso, ani wogóle
              o seks. To Tobie się skojarzyło z wyrkiem :-).
              • sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do Mar'a 06.05.02, 12:25
                Gość portalu: Mar napisał(a):

> sloggi napisał(a):
                >
                > > Subtelny ?
                > > W jakim sensie ? :)
                >
                > W sensie takim, że nie chodzi mi o seks w darkroomie ani o sado/maso, ani wogól
                > e
                > o seks. To Tobie się skojarzyło z wyrkiem :-).

Majówka w wyrku, to nie majówka.

Ile jest rodzajów Cartiera ?

• Gość: Mar Cartier IP: 213.25.197.* 06.05.02, 17:42
                  sloggi napisał(a):

> Ile jest rodzajów Cartiera ?
                  >

jeżeli chodzi o zapachy to znam "Pasha" w dwóch odmianach oraz "So pretty" dla
                  pań (moja matka ostatnio sobie kupiła). Z pewnością jest więcej.
          • pan_laga Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 14:19
            Gość portalu: Mar napisał(a):

> sloggi napisał(a):
            >
            > > Z jakimi tematycznymi ?
            > > Co masz na myśli Mar ? Z czym najszybciej Ci się to kojarzy ? Znów z sexem
            > ?
            >
            > A ja chciałem być subtelny... Zwracam Koledze uwagę, że pod adresem internetowy
            > m,
            > który mam na myśli chat podzielony jest na klika kategorii. Oprócz bardzo
            > jednoznacznych, jest też TOWARZYSKA.

I jesteś, ciagle subtelny. jeśli chcesz, to bedziesz tym dobrym policjantem,a ja
            tym żłym, który wyjaśni slogganowi vel patsy nieco dosadniej o co idzie.
            o to mianowicie, sloggan, ze to forum nie jest miejscem na chat, gdzie próbuje
            sie kogos zarwać z kim po lecie w krzkach można pohycać.
            zatem weź dupę i hycnij na Towarzyskie, jak grzecznie proponuje ci Mar, a ty na
            to prowokacyjnie, rżnąc głupa odpowiadasz...
            a miało być ładnie i na temat....
            nie da rady. nie na tym forum...
            amen
            pan laga
            • Gość: Mar Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 213.25.197.* 06.05.02, 17:44
              pan_laga napisał(a):

> I jesteś, ciagle subtelny. jeśli chcesz, to bedziesz tym dobrym policjantem,a j
              > a
              > tym żłym, który wyjaśni slogganowi vel patsy nieco dosadniej o co idzie.
              > o to mianowicie, sloggan, ze to forum nie jest miejscem na chat, gdzie próbuje
              > sie kogos zarwać z kim po lecie w krzkach można pohycać.
              > zatem weź dupę i hycnij na Towarzyskie, jak grzecznie proponuje ci Mar, a ty na
              >
              > to prowokacyjnie, rżnąc głupa odpowiadasz...
              > a miało być ładnie i na temat....
              > nie da rady. nie na tym forum...
              > amen
              > pan laga

Ja tam nie chcę być ani dobrym ani złym policjantem. Nie przeganiam sloggiego,
              tylko mu doradzam :-).
            • sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do lażki 06.05.02, 20:39
              To nie miała być forma zarwania kogoś, bo nie jestem facetem wolnym.
              To miał być wątek o majówce - czy wiesz co to znaczy majówka ?
              Kiedyś każdy szanujący się Warszawiak odpracowywał choć jedną majówję w roku.
              Jakoś głupio się Wam kojażę - czyżby tylko jedno z moim udziałem Wam w głowie ?
              • Gość: mysza Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do lażki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 21:01
                sloggi napisał(a):

> To nie miała być forma zarwania kogoś, bo nie jestem facetem wolnym.
                > To miał być wątek o majówce - czy wiesz co to znaczy majówka ?
                > Kiedyś każdy szanujący się Warszawiak odpracowywał choć jedną majówję w roku.
                > Jakoś głupio się Wam kojażę - czyżby tylko jedno z moim udziałem Wam w głowie ?

spokojnie nie z jednym,jako twoja swita (to gdybys nie wiedzial)przygotuje
                koszyk z jakas mala buteleczka i na Bielany :))
              • Gość: pan_laga Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do lażki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 21:53
                sloggi napisał(a):

> To nie miała być forma zarwania kogoś, bo nie jestem facetem wolnym.
                > To miał być wątek o majówce - czy wiesz co to znaczy majówka ?
                > Kiedyś każdy szanujący się Warszawiak odpracowywał choć jedną majówję w roku.
                > Jakoś głupio się Wam kojażę - czyżby tylko jedno z moim udziałem Wam w głowie ?

zaprosiny na majówki winny odbywac się na TOWARZYSKIM.
                "kojarzę", a nie "kojażę"
                to, ze cię ktoś kojarzy z jednym tylko, nie jest winą tego kogoś.
                samo z siebie takie kojarzenie się nie bierze.
                to twoje wypowiedzi na forach prowokują do takiego skojarzenia.
                amen
                pan laga
                • sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do lażki 07.05.02, 09:02
                  Ja nie łączę ze sobą wypowiedzi jednej osoby na różnych forach. Ktoś może być
                  super lubieżny i świetnie gotować - to nie ma nic do rzeczy.
    • Gość: zet Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 195.187.84.* 06.05.02, 11:07
      Wykombinuj dla mnie zwolnienie lekarskie z pracy, to pójdę :))
      • tassman Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:27
        Sloggi,

A dlaczego nie chcesz iśc sam w ciemny las??

tassman:)
        • sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:32
          Mam ochotę pospacerować n.p. po Kampinosie większą gromadą. Czy to takie
          dziwne ?
          • Gość: zet Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 195.187.84.* 06.05.02, 11:34
            Chcesz tą większą gromadę rzucić na pożarcie muszkom i komarom?
    • Gość: NITKA Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 217.153.15.* 06.05.02, 11:36
      Z przyjemnością Ci potowarzysze :)
      • tassman Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:37
        Idźcie sobie na spacer.....ja poleżę

• Gość: zet Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 195.187.84.* 06.05.02, 11:45
          Tassman, nie daj się zeżreć żywcem muszkom!
          • tassman muchy 06.05.02, 11:57
            Zet,

Spoko. Nie pekam przed muchami.....

• Gość: zet Re: muchy saskie IP: 195.187.84.* 06.05.02, 12:16
              Mnie w sobotę dość szybko z Parku Saskiego wygryzły
              • Gość: NITKA Re: muchy saskie IP: 217.153.15.* 06.05.02, 12:31
                A ja byłam w niedzielę i było wspaniale...
              • eela Re: muchy saskie 06.05.02, 12:52
                Ja byłam wczoraj w Powsinie. Nie było ani muszek, ani komarów
                • antyeela Re: muchy saskie 07.05.02, 10:37
                  pani eela napisała:

> Ja byłam wczoraj w Powsinie. Nie było ani muszek, ani komarów

wszystkie padly pod wrazeniem pani eeli

• eela Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 12:53
          Na której plaży jesteś? :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka