sloggi 06.05.02, 11:02 Mam ochotę na pierwszą majówkę i długi spacer po lesie, tylko samemu nie chce mi się iść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mar Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 213.25.197.* 06.05.02, 11:06 sloggi napisał(a): > Mam ochotę na pierwszą majówkę i długi spacer po lesie, tylko samemu nie chce > mi się iść. Proponuję wizytę na stronie z pogawędkami "tematycznymi". Na pewno znajdziesz kogoś, komu marzy sie to samo, albo jeszcze i co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:09 Z jakimi tematycznymi ? Co masz na myśli Mar ? Z czym najszybciej Ci się to kojarzy ? Znów z sexem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 213.25.197.* 06.05.02, 11:14 sloggi napisał(a): > Z jakimi tematycznymi ? > Co masz na myśli Mar ? Z czym najszybciej Ci się to kojarzy ? Znów z sexem ? A ja chciałem być subtelny... Zwracam Koledze uwagę, że pod adresem internetowym, który mam na myśli chat podzielony jest na klika kategorii. Oprócz bardzo jednoznacznych, jest też TOWARZYSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:31 Subtelny ? W jakim sensie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 213.25.197.* 06.05.02, 11:45 sloggi napisał(a): > Subtelny ? > W jakim sensie ? :) W sensie takim, że nie chodzi mi o seks w darkroomie ani o sado/maso, ani wogóle o seks. To Tobie się skojarzyło z wyrkiem :-). Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do Mar'a 06.05.02, 12:25 Gość portalu: Mar napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Subtelny ? > > W jakim sensie ? :) > > W sensie takim, że nie chodzi mi o seks w darkroomie ani o sado/maso, ani wogól > e > o seks. To Tobie się skojarzyło z wyrkiem :-). Majówka w wyrku, to nie majówka. Ile jest rodzajów Cartiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Cartier IP: 213.25.197.* 06.05.02, 17:42 sloggi napisał(a): > Ile jest rodzajów Cartiera ? > jeżeli chodzi o zapachy to znam "Pasha" w dwóch odmianach oraz "So pretty" dla pań (moja matka ostatnio sobie kupiła). Z pewnością jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 14:19 Gość portalu: Mar napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Z jakimi tematycznymi ? > > Co masz na myśli Mar ? Z czym najszybciej Ci się to kojarzy ? Znów z sexem > ? > > A ja chciałem być subtelny... Zwracam Koledze uwagę, że pod adresem internetowy > m, > który mam na myśli chat podzielony jest na klika kategorii. Oprócz bardzo > jednoznacznych, jest też TOWARZYSKA. I jesteś, ciagle subtelny. jeśli chcesz, to bedziesz tym dobrym policjantem,a ja tym żłym, który wyjaśni slogganowi vel patsy nieco dosadniej o co idzie. o to mianowicie, sloggan, ze to forum nie jest miejscem na chat, gdzie próbuje sie kogos zarwać z kim po lecie w krzkach można pohycać. zatem weź dupę i hycnij na Towarzyskie, jak grzecznie proponuje ci Mar, a ty na to prowokacyjnie, rżnąc głupa odpowiadasz... a miało być ładnie i na temat.... nie da rady. nie na tym forum... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 213.25.197.* 06.05.02, 17:44 pan_laga napisał(a): > I jesteś, ciagle subtelny. jeśli chcesz, to bedziesz tym dobrym policjantem,a j > a > tym żłym, który wyjaśni slogganowi vel patsy nieco dosadniej o co idzie. > o to mianowicie, sloggan, ze to forum nie jest miejscem na chat, gdzie próbuje > sie kogos zarwać z kim po lecie w krzkach można pohycać. > zatem weź dupę i hycnij na Towarzyskie, jak grzecznie proponuje ci Mar, a ty na > > to prowokacyjnie, rżnąc głupa odpowiadasz... > a miało być ładnie i na temat.... > nie da rady. nie na tym forum... > amen > pan laga Ja tam nie chcę być ani dobrym ani złym policjantem. Nie przeganiam sloggiego, tylko mu doradzam :-). Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do lażki 06.05.02, 20:39 To nie miała być forma zarwania kogoś, bo nie jestem facetem wolnym. To miał być wątek o majówce - czy wiesz co to znaczy majówka ? Kiedyś każdy szanujący się Warszawiak odpracowywał choć jedną majówję w roku. Jakoś głupio się Wam kojażę - czyżby tylko jedno z moim udziałem Wam w głowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do lażki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 21:01 sloggi napisał(a): > To nie miała być forma zarwania kogoś, bo nie jestem facetem wolnym. > To miał być wątek o majówce - czy wiesz co to znaczy majówka ? > Kiedyś każdy szanujący się Warszawiak odpracowywał choć jedną majówję w roku. > Jakoś głupio się Wam kojażę - czyżby tylko jedno z moim udziałem Wam w głowie ? spokojnie nie z jednym,jako twoja swita (to gdybys nie wiedzial)przygotuje koszyk z jakas mala buteleczka i na Bielany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do lażki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 21:53 sloggi napisał(a): > To nie miała być forma zarwania kogoś, bo nie jestem facetem wolnym. > To miał być wątek o majówce - czy wiesz co to znaczy majówka ? > Kiedyś każdy szanujący się Warszawiak odpracowywał choć jedną majówję w roku. > Jakoś głupio się Wam kojażę - czyżby tylko jedno z moim udziałem Wam w głowie ? zaprosiny na majówki winny odbywac się na TOWARZYSKIM. "kojarzę", a nie "kojażę" to, ze cię ktoś kojarzy z jednym tylko, nie jest winą tego kogoś. samo z siebie takie kojarzenie się nie bierze. to twoje wypowiedzi na forach prowokują do takiego skojarzenia. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę - do lażki 07.05.02, 09:02 Ja nie łączę ze sobą wypowiedzi jednej osoby na różnych forach. Ktoś może być super lubieżny i świetnie gotować - to nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 195.187.84.* 06.05.02, 11:07 Wykombinuj dla mnie zwolnienie lekarskie z pracy, to pójdę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:27 Sloggi, A dlaczego nie chcesz iśc sam w ciemny las?? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:32 Mam ochotę pospacerować n.p. po Kampinosie większą gromadą. Czy to takie dziwne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 195.187.84.* 06.05.02, 11:34 Chcesz tą większą gromadę rzucić na pożarcie muszkom i komarom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 217.153.15.* 06.05.02, 11:36 Z przyjemnością Ci potowarzysze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 11:37 Idźcie sobie na spacer.....ja poleżę tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę IP: 195.187.84.* 06.05.02, 11:45 Tassman, nie daj się zeżreć żywcem muszkom! Odpowiedz Link Zgłoś
tassman muchy 06.05.02, 11:57 Zet, Spoko. Nie pekam przed muchami..... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: muchy saskie IP: 195.187.84.* 06.05.02, 12:16 Mnie w sobotę dość szybko z Parku Saskiego wygryzły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: muchy saskie IP: 217.153.15.* 06.05.02, 12:31 A ja byłam w niedzielę i było wspaniale... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: muchy saskie 06.05.02, 12:52 Ja byłam wczoraj w Powsinie. Nie było ani muszek, ani komarów Odpowiedz Link Zgłoś
antyeela Re: muchy saskie 07.05.02, 10:37 pani eela napisała: > Ja byłam wczoraj w Powsinie. Nie było ani muszek, ani komarów wszystkie padly pod wrazeniem pani eeli Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Mam ochotę na pierwszą majówkę 06.05.02, 12:53 Na której plaży jesteś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś