Gość: El Toro IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.11.04, 07:05 A może jednak dać szansę Zielińskiemu? Wdowczyk to nie jest marka, której w ciemno można zaufać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ogi Mikołajkowy prezent dla waltera - bleeeeeeeeeee IP: 195.117.26.* 24.11.04, 08:46 W ciemno to można wdowczykowi przyp.... Zielu na pierwszego trenera!!! Wdowczyk na chłopca od piłek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaryf Re: Wdowczyk na Mikołajki IP: *.midltn01.ct.comcast.net 24.11.04, 20:14 Walter to jakis czerwony pseudonim.Jezeli kibice Legi wierza w tego pana to tylko nalezy im wspolczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Wdowczyk na Mikołajki 24.11.04, 23:36 A ja słyszałem że to murzyn..... a w zasadzie to żydowski murzyn. Ale się nie przejmuję....bo czy ty wiesz, jak ja byłem młody to też byłem Murzynem i grałem w kosza? Poważnie! Tak robiłem. Patrz! Potem mi przeszło! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wdowczyk na Mikołajki 25.11.04, 00:09 Kto murzyna ma u tego murzyn gra ;) Odpowiedz Link Zgłoś