Gość: lechita2 IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 08.05.02, 23:18 to tak w ramach przyjaźni warszawsko-poznańskiej. PAX!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martin Re: Pozdrowienia dla Warszawiaków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 23:37 niemożliwe ;))) PAX !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Pozdrowienia dla Warszawiaków 09.05.02, 07:35 Oooo, to miło z Twojej strony. Gdyby tak jeszcze dołączył się Lechita.... pozdrowienia wzajemne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Pozdrowienia dla Warszawiaków IP: *.matrix.pl 09.05.02, 10:03 Gość portalu: lechita2 napisał(a): > to tak w ramach przyjaźni warszawsko-poznańskiej. PAX!!! ;-) Wow! Lechito2 nie poznaję Cię! Pozdrowienia oczywiscie wzajemne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Pozdrowienia dla Warszawiaków IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:38 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Gość portalu: lechita2 napisał(a): > > > to tak w ramach przyjaźni warszawsko-poznańskiej. PAX!!! ;-) > > Wow! Lechito2 nie poznaję Cię! Pozdrowienia oczywiscie wzajemne! ja tez go nie poznaję... ale pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: Pozdrowienia dla Warszawiaków IP: *.de.deuba.com 09.05.02, 10:41 Gość portalu: lechita2 napisał(a): > to tak w ramach przyjaźni warszawsko-poznańskiej. PAX!!! ;-) o w mordę, tego się nie spodziewałem...:-))) Pax i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re: Tu zaszła zmiana... 10.05.02, 22:10 Jak milo czyta sie takie posty z symoatycznego Poznania. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ynka Re: Pozdrowienia dla Warszawiaków IP: *.acn.waw.pl 10.05.02, 22:19 byłam w Poznaniu raz i to ze 30 lat temu (sorry, prawdziwe kobiety tak długo nie żyją!) - jako pilot wycieczki z grupą przyjaciół ze wschodu. i od tego czasu kocham Poznań! Jedyne miasto, gdzie wszystko było zgodnie z programem wycieczki + wspaniali ludzie! Brawo Poznaniacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś