mammilaria 15.05.02, 11:41 Czy ktoś mógłby polecić DOBREGO i SPRAWDZONEGO logopedę dla 5-latka w Warszawie? Z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakompleksiony Re: LOGOPEDA dziecięcy 15.05.02, 12:35 Ja osobiście nie mam kontaktu z logopedami (choć mówię dość niewyraźnie) ale uważam, że większość lekarzy to złodzieje. A w ogóle to ten wątek służy reklamowaniu wątpliwej jakości gabinetów logopedystycznych, czemu mówię NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka_s Re: LOGOPEDA dziecięcy IP: 217.11.133.* 15.05.02, 13:38 mammilaria napisał(a): > Czy ktoś mógłby polecić DOBREGO i SPRAWDZONEGO logopedę dla 5-latka w > Warszawie? Z góry serdecznie dziękuję Ja znam świetną Panią, starsza na emeryturze, ma dużo czasu i cierpliwosci i kontakt z dzieciakiem fenomenalny. Mój syn uwielbia do niej chodzić a po roku zaczął pięknie wymawiać "rrrryba", wcześniej nie do pomyślenia. Problem tylko, że ta Pani przyjmuje w Komorowie pod Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
mammilaria Re: LOGOPEDA dziecięcy 15.05.02, 14:40 Gość portalu: agatka_s napisał(a): > mammilaria napisał(a): > > > Czy ktoś mógłby polecić DOBREGO i SPRAWDZONEGO logopedę dla 5-latka w > > Warszawie? Z góry serdecznie dziękuję > > Ja znam świetną Panią, starsza na emeryturze, ma dużo czasu i cierpliwosci i > kontakt z dzieciakiem fenomenalny. Mój syn uwielbia do niej chodzić a po roku > zaczął pięknie wymawiać "rrrryba", wcześniej nie do pomyślenia. Problem tylko, > > że ta Pani przyjmuje w Komorowie pod Warszawą. Czy mogłabyś podać kontakt do tej PAni na mój adres, bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś