Dodaj do ulubionych

NADWISLANSKIE BULWARY

IP: 157.25.125.* 15.05.02, 12:31
Co o nich sadzicie??? Bo ja sie bardzo ciesze, ze jest takie letnie miejsce do
zabawy, ale...
1. Piwo jest dosyc mocno rozcienczane woda. I nie chodzi mi tu o wode z
procentami!!! W ostatnia sobote kupilem cos o kolorze bardzojasnozoltym i
bezsmakowego.
2. Moja druga polowa zdazyla zatruc sie kielbaska z grilla. Slyszalem, ze juz
przyczepil sie Sanepid, bo nie mozna sprzedawac takich rzeczy, jesli nie ma sie
biezacego ujecia wody /Wisly nie biore pod uwage/!

3. Z innej beczki: czy nie uwazacie ze Wislostrada powinna kursowac linia
nocna???

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: NADWISLANSKIE BULWARY 15.05.02, 13:41
      Gość portalu: WARMAN napisał(a):

> Co o nich sadzicie??? Bo ja sie bardzo ciesze, ze jest takie letnie miejsce do
      > zabawy, ale...
      ale co ?
      > 1. Piwo jest dosyc mocno rozcienczane woda. I nie chodzi mi tu o wode z
      > procentami!!! W ostatnia sobote kupilem cos o kolorze bardzojasnozoltym i
      > bezsmakowego.
      Ponadto piwo zajmuje ok. 2/3 objętości kubka - na zwróconą uwagę, że jest mniej
      niż 0,5 litra barmani reagują zgrzytem zębów i marszczeniem czoła.
      > 2. Moja druga polowa zdazyla zatruc sie kielbaska z grilla. Slyszalem, ze juz
      > przyczepil sie Sanepid, bo nie mozna sprzedawac takich rzeczy, jesli nie ma sie
      > biezacego ujecia wody /Wisly nie biore pod uwage/!
      Nic tam nie jem, bo się brzydzę - gdzie obsługa myje ręce ?
      > 3. Z innej beczki: czy nie uwazacie ze Wislostrada powinna kursowac linia
      > nocna???
      Nie ma takiej potrzeby. Mostem Gdańskim jeździ 607, a Śląsko Dąbrowskim 601 i
      609.

• Gość: ann.k Re: NADWISLANSKIE BULWARY IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 15.05.02, 14:05
      ja je tez lubie; zawsze brakowalo mi w Warszawie tego, ze nie moge, jak w moim
      ukochanym Krakowie, pospacerowac spokojnie nad Wisla, posiedziec na laweczkach
      i ze ogolnie Wisla jest tak daleko od miasta (w porownaniu z kilkoma innymi
      miastami w Polsce); ogrodki to dobry pomysl, tyle ze faktycznie organizacja
      mocno im kuleje; piwo jak piwo, no czego sie spodziewac po warszawiakach
      sprzedajacych piwo po 5 zlotych? na szczescie ogordkow jest tyle, ze mozna
      wybrac ten z minimalnym dresiarstwem;
      • tassman moje kochane ogródki !!!!! 15.05.02, 14:15
        A ja tam lubie napruć sie browcem w truposza, wciagnąć parę grillowych frykasów -
        jakieś kabasy i boczki.....Wcale mnie nie muszą stamtąd wyrzucać przy zamykaniu
        ogródka.
        Sam wychodzę, czasem gdzieś bełta rzucę i walę się spać na brzegu Vistuli z
        nadwislańskim kamieniem pod głową.
        Nie wyobrażacie sobie jakie sa piekne poranki na kacu nad Wisłą. Pragnienie
        ugasić - kein problem.....siorbnę trochę wisełki spod ręki, przecedze glony przez
        zeby i juz sie czuje gicio. słonce ogrzewa mi buzie i inne członki. Lezy sie i
        tylko szum samochodów nad głowa przypomina ci ze to stalica a nie jakies wiejskie
        sioło.....
        Jak już dojde do siebie robię "ooops" wspinam sie tych pare metrów do góry
        i....znów jestem w moim ukochanym ogródku, gdzie na sniadanie spozyję zupe
        chmielową.....

PZDR
        tassman:)
        ps. Tylko ta cholerna wilgoć ciągnie od wody w nocy, spać nie dając......Nad
        ranem korzonki se trza porzadnie rozmasowac spracowanymi dłońmi.....
    • Gość: mim Re: NADWISLANSKIE BULWARY IP: 212.106.0.* 15.05.02, 14:18
      Tragedią tych bulwarów jest brak parkingów! Samochody obstawiają każdy
      centymetr kwadratowy między Śląsko-Dąbrowskim a Gdańskim: trawniki, przystanek
      autobusowy, chodniki. A kolesie, którzy stamtąd wyjażdżają w nocy są często
      mocno pod wpływem i tną jak przecinaki z marszu na lewy pas.
    • Gość: Ursyn Re: NADWISLANSKIE BULWARY IP: *.acn.waw.pl 15.05.02, 16:35
      Ja piję Habrebuscha nad Wisłą cały rok. W żadnem razie nie jest rozcieńczony,
      kiełabaskie albo i bigosik też mogie opchnąć. W mojem lokalu zawsze siedzą
      ludzie z salonowem wykształceniem.
      Nie chodzę do ogródków. Jak na piwo to tylko do "Mewy".
      • tolba Re: NADWISLANSKIE BULWARY 15.05.02, 16:43
        No no no! Ja chodzę 'pod rurę' i proszę mie tu z Mewo, jako miejscem jedynem,
        nie wyjeżdżać:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka