Gość: adaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:19 zgadzam się ze wszystkim jestem tam kilka razy w tycodniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werwolf1975 Re: Pizzeria Na Winklu 22.01.05, 13:39 Owszem, atmosfera jest tam dosc mila, jednak jakosc jedzenia pozostawia b. wiele do zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobek Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:15 widocznie podpadłeś panu Markowi, bo normalnie to jeść tam dają naprawdę dobrze. Nie to, żeby jakieś wyszukane rzeczy były, ale mnie zawsze zdarzało się dostać dobre żarcie. Jak mówię - bez fajerwerków, ale nigdy bym nie powiedział, że pozostawia wiele do życzenia... Chyba ze masz jakieś specjalne życzenia, no to faktycznie może być kłopot.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A? Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:12 A gdzie dają fejerwerki? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Pizzeria Na Winklu 24.01.05, 15:27 W sklepach ze "smiesznymi rzeczami". Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: Pizzeria Na Winklu 25.01.05, 13:51 Gość portalu: sobek napisał(a): > widocznie podpadłeś panu Markowi, bo normalnie to jeść tam dają naprawdę > dobrze. A nie sądzisz , że to nieco dziwne i nieprofesjonalne, obsługiwać gości w zależności od tego czy podpadli czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobek Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:58 OK, od tej pory kiedy żartuję-będę pisał dużymi literami (nie dotyczy OK). To nie jest żadna restauracja i byc może brakuje im tam profesjonalizmu, ale moim zdaniem w tym przypadku to zaleta. Oczywiście nie chodzi o podpadniecie panu Markowi (ŻART), lecz o inne niedostatki, o których mozecie się przekonać przychodząc tam. Ja jestem je w stanie wybaczyć, bo liczy się dla mnie domowa atmosfera i to, że jest się tam rozpoznawanym. A najważniejsze, że ludzie którzy to prowadzą są po prostu sympatyczni. Uprzedzam: nie jestem stałym bywalcem - byłem trzy razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian&baska Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.mex.mescomp.pl 31.01.05, 21:23 pizza ok ale........ Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Pizzeria Na Winklu 21.02.05, 17:02 Niniejszym oświadczam, że pasztet z bażanta skończył się. Zjadłem ostatnią porcję ... i więcej nie będzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: Pizzeria Na Winklu 05.03.05, 01:57 Dobry klimat! Bez zadęć i po prostu miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka F Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.wsip.com.pl 05.01.06, 19:30 Wspaniałe miejsce. Wyśmienita pizza , grzane wino . Po prostu rewelacja . Przytulna atmosfera . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.pekin.waw.pl / *.pekin.waw.pl 13.08.06, 16:54 Niestety, smutna wiadomość dla miłośników czekolady. Czekolady nie ma i nie wiadomo, kiedy będzie znowu. Podobno dostawca przestał dostarczać. Jest za to dobra Latte Machiato. Pizza też całkiem niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hassa Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.acn.waw.pl 13.08.06, 22:09 Pizza dobra, ale obsluga pozostawia wiele do zyczenia (chcociazby potrawy przynosi sie dla wszsytkich w tym samym czasie a nie z roznica kilku minut). Poza tym nie zgadzam sie z opinią wielu ludzi, ze jest to najlepsza pizza w miescie. Rownie dobra, a nawet lepsza jest pizzera Prima (rog Puławskiej i Dolnej) oraz Tiffone (rog Puławskiej i Dąbrowskiego). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś