12monik Re: ARCHE " BRZOZOWY ZAGAJNIK PIASECZNO 20.01.05, 08:17 Witam Jestem zainteresowany tą inwestycją w Piasecznie Brzozowy Zagajnik ARCHE , ja jestem na etapie negocjacji umowy przedwstępnej , przedstawiaja mi umowe i mówią że ze wszystkimi taką podpisują, chciałbym to zweryfikować i mam prośbę czy Mogłby KTOŚ KTO TEŻ SIĘ INTERESUJE TĄ INWESTYCJĄ przesłać w formie elektronicznej zeskanowaną umowę przedwstępną lub jeżeli macie plik worda , oczewiście proszę wykreślić swoje dane (ochrona danych) ,oraz gdy macie jakieś uwagi na temat tej inwestycji, czekam na kontakt , Może podacie państwo jakiegoś Maila do innego kontaktu niż przez forum Bardzo byłbym wdzięczny Czekam Grzegorz Kawęcki Mój mail:::: , proszę o kontakt !!!! może podzielimy sie informacjami Mój mail: gkawecki@inMail.sk Odpowiedz Link Zgłoś
mpbc Re: ARCHE " BRZOZOWY ZAGAJNIK PIASECZNO 23.01.05, 22:15 Może pytanie z drugie strony, jakie ewentualnie pytania masz? Odpowiedz Link Zgłoś
12monik Re: ARCHE " BRZOZOWY ZAGAJNIK PIASECZNO 24.01.05, 09:15 ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mpbc Re: ARCHE " BRZOZOWY ZAGAJNIK PIASECZNO 02.02.05, 21:00 Umowę możesz zawsze negocjować, choć wątpię by ktokolwiek z developerów podał Ci ostateczny termin sprzedaży. Jak pewnie wiesz „Woronicza Park” też ma dość duże opóźnienia, uchylanie pozwoleń, WSA, NSA, do tej pory jest ciągle sprawa w NSA. Po drugie tylko umowa notarialna ma jakąkolwiek wartość sądową. Jeżeli nie będzie w formie aktu notarialnego to nawet najkorzystniejsze zapisy będą nic nie warte i pozostanie Ci tylko długoletnia sprawa sądowa. Co do trasy NS, pewnie kiedyś powstanie, gdzie tego nikt nie wie, pierwsze plany powstały w 1947 roku więc niedługo będziemy świętować 60-lecie :) Pozdrawiam, mpbc Odpowiedz Link Zgłoś
12monik Re: ARCHE " BRZOZOWY ZAGAJNIK PIASECZNO 31.01.05, 14:54 czy moe wiesz jak bedzie biegla trasa N-S z z warszawy do\piaseczna i jak w piasecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kamilz12 Re: ARCHE " BRZOZOWY ZAGAJNIK PIASECZNO 02.02.05, 22:42 Cześć Jesli chodzi o Woronicza to odbiór przez gminę przeszedł bezbólowo ale zdaje się te magiczne 60 dni do umowy notarialnej jest juz przekroczone.Podobno sprawy urzędowe się przeciągają a jestem wstanie w to uwierzyć bo w urzędach wszelakiego rodzaju bywam często i rzadko kiedy miła pani w okienku mnie zaskoczy stwierdzeniem:nie ma sprawy-szybko to załatwimy ... Odpowiedz Link Zgłoś