Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.necik.pl 31.08.01, 11:49
MINISTER TOKARCZUK CHCE ODWOLAC DYREKYORA TATRZANSKIEGO PARKU NARODOWEGO
WOJCIECHA GASIENICE BYRCYNA!
Jezeli zalezy wam na tym by obecny dyrektor pozostal to przylaczcie sie
do ogolnointernetowej akcji protestacyjnej. Wysylajcie maile z wyrazami
niezadowolenia na adresy: Antoni.Tokarczuk@mos.gov.pl info@mos.gov.pl
Powiedzcie o tym znajomym. Opublikujcie moj list na innych forach. Jesli nawet
nie zmienimy decyzji ministra to przynajmniej bedzie troche zamieszania.
Obserwuj wątek
    • Gość: palker Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 12:03
      Gość portalu: XT napisał(a):

> MINISTER TOKARCZUK CHCE ODWOLAC DYREKYORA TATRZANSKIEGO PARKU NARODOWEGO
      > WOJCIECHA GASIENICE BYRCYNA!
      > Jezeli zalezy wam na tym by obecny dyrektor pozostal to przylaczcie sie
      > do ogolnointernetowej akcji protestacyjnej. Wysylajcie maile z wyrazami
      > niezadowolenia na adresy: Antoni.Tokarczuk@mos.gov.pl info@mos.gov.pl
      > Powiedzcie o tym znajomym. Opublikujcie moj list na innych forach. Jesli nawet
      > nie zmienimy decyzji ministra to przynajmniej bedzie troche zamieszania.

Wysyłam natychmiast, tym bardziej, że Wojtek jest absolwentem XLIV LO im
      A.Dobiszewskiego w Warszawie, czyli moim szkolnym kolegą. Ale obrona należy mu
      się za niespotykaną charyzmę. Takich ludzi to juz teraz nie robią :-(
      • widok9 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.01, 16:23
        Nie znam Dyrektora Gąsienicy - ani niejakiego Tokarczuka ;) ale na wskazany
        adres wysłałem mój protest. Myślę, że Obywatel T. ma nasze protesty w d.. ale
        nie jest pierwszym on i nie ostatnim politykiem, który ma nas w .. (tam ).
        Pamiętaj - Wybory 2001 - to jak BIG BROTHER - można pominąć . Oczywiście nie
        wolno "olewać".)
      • Gość: ts Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spectrumhr.com 31.08.01, 18:05
        o, ja tez z dobisza. jaki rocznik?
        • palker Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 21:33
          Gość portalu: ts napisał(a):

> o, ja tez z dobisza. jaki rocznik?

Rocznik maturalny 1966 :-)
          Pozdrawiam.
      • Gość: ted Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 18:34
        Tokarczuk ma ponoć ksywke - "Msciwy Tosiek" - zgadza się !
        Kawał gnidy.
    • Gość: Drapka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 01.09.01, 23:49
      Niestety, mam wrażenie, że niewiele to pomoże. Jeśli za decyzją stoi układ
      biznesowy biznesmenów lokalnych w rodzaju p.Bachledy-Curusia - to decyzja jest
      już dawno podjęta. Przecież taki pan Tokarczuk ministrem będzie tylko dwa
      miesiące. Gdy posłucha ludzi i zostawi p. Byrcyna - co najwyżej nie odejdzie w
      niesławie. Gdy posłucha pazernych górali - a wśród nich różnych biznesmenów
      związanych z AWS-em - ci jakoś mu się odwdzięczą. Ministrem nie jest się
      dożywotnio - gdy przestanie się nim być - też trzeba mieć z czego żyć. A
      zwłaszcza gdy jest się ministrem takiego rządu - potem może być trudno o pracę.
      A koledzy zawsze pomogą, tylko trzeba na to najpierw zapracować.

Myślę, że protesty powinny raczej trafiać do czerwonych - wtedy może publicznie
      się oburzą i obiecają, że jak tylko wrócą do władzy to przywrócą Byrcyna. No
      chyba że stołek ministra przypadnie PSL-owi. Wtedy świstaki będą musiały
      zwiewać na Słowację...
    • Gość: rutboj Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 02.09.01, 02:41
      A jaki Pan Byrcyn ma zwionzek z miastem stoUecznym?
      I czy jako wawiak powinienem protestowac?
      • Gość: Ella Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 14:14
        Gość portalu: rutboj napisał(a):

> A jaki Pan Byrcyn ma zwionzek z miastem stoUecznym?
        > I czy jako wawiak powinienem protestowac?
        TPN znajduje się na terenie RP, jak i miasto stołeczne Wawa, jest to więc chyba
        dostateczny związek jeśli czasem opuszcza się stolicę. P.Byrcyn próbuje ocalić
        Tatry przed "zadeptaniem" i zakusami działaczy usiłujących zadowolić
        wszystkich /sportowców, górali, właścicieli daczy itp/ oczywiście kosztem parku.
        Będę protestować przeciw jego odwołaniu, jak i przeciw budowie gazociągu mającego
        dostarczać nowych doznań estetycznych odwiedzającym Bieszczady. A to jest Polska
        właśnie!!

• Gość: AndrzejN Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.09.01, 14:23
          No Boria !!!
          Ratuj Twojego Tokarczuka ! Przecież ta gnida jest z Twojego ukochanego AWS-u !
          Nie pozwól żeby komuchy uratowały porządnego człowieka, dyrektora TPN.
          Po co Wam porządni i mądrzy ludzie ? Takich Wasza pseudoprawica nie potrzebuje !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka