Dodaj do ulubionych

Club & Restaurant OLIMPIJCZYK

IP: *.chello.pl 01.02.05, 11:56
Club & Restaurant OLIMPIJCZYK - Krucza 6/14. Nowy wspaniały lokal. Można
zjeść względnie tanio. Jak sama nazwa wskazuje w miłej, sympatycznej,
sportowej atmosferze łatwo o pogadanie ze znanymi postaciami ze światowych
stadionów, Latwo o autograf.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawska Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK IP: 195.94.206.* 01.02.05, 13:18
      jakie specjalnośći można tam zjeść?
      • Gość: bywalec Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK IP: *.chello.pl 01.02.05, 15:00
        Jadłem jako danie główne gulasz z gęsi z grzybami, pyszne i nie drogie. Piwo
        też w przystępnej cenie. Warto wstąpić i popatrzeć na wystrój olimpijski.
        • Gość: ciekawska Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK IP: 195.94.206.* 01.02.05, 15:14
          a czy jest możliwość organizowania tam większych imprez na wyłączność?
          • Gość: ja też tam byłam Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK IP: *.u.mcnet.pl 01.02.05, 16:39
            Ja też tam byłam :-) Wystrój naprawdę robi wrażenie: dół klubu jest w
            stonowanych kolorach i nawiązuje do starożytnych igrzysk olimijskich. Natomiast
            na górze są malowidła ścienne Otylii Jędrzejczak, Roberta Korzeniowskiego,
            Mateusza Kuśnierewicza, Jacka Wszoły, Kamili Skolimowskiej i innych. Lokal jest
            stosunkowo mlody więc mozna jeszcze w spokoju posiedzieć i zjeśc lunch, obiad,
            kolacje przy swiecach lub pokibicować oglądając programy sportowe na dużym
            telewizorze. Piwo jest stosunkowo tanie, jedzenie bardzo dobre a co do imprez
            zamkniętych - najlepiej tam zajrzeć i porozmawiać z właścicielami. Naprawdę
            godny zainteresowania :-)
            • sulek33 Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK 03.02.05, 10:56
              Jalie wrażenia artystyczne? W jakim stylu maluje Otylia Jędrzejczak? Czy
              lekkość pędzla czuć u Kamili Skolimowskiej?
              • Gość: XX Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK IP: *.igf.edu.pl / *.igf.edu.pl 03.02.05, 12:47
                sulek33 napisał:

> Jalie wrażenia artystyczne? W jakim stylu maluje Otylia Jędrzejczak? Czy
                > lekkość pędzla czuć u Kamili Skolimowskiej?

Panie sulek nie rżnij pan głupa,dobrze pan wie o co chodzi.Najlepiej idż pan
                do tej knajpy, weż sobie grzańca i podziwiaj malowidła,

• sulek33 Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK 10.02.05, 00:30
                  XX, wyrażaj się klarownie i poprawnie. Skąd ta złość? Czyżbym zakłócił wspólne
                  (?) spamowanie? A może ktoś się zaloguje, aby uprawdopodobnić te ochy i achy?
                  Niby nic, a wygląda lepiej. Byłem i jak dla mnie OK, ale daleko od tego sikania
                  po nogach, które tu się odbywa.
        • Gość: druss Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK IP: *.chello.pl 12.02.05, 16:29
          Jaki jest telefon do tej restauracji? może ktoś wie, bo nigdzie ich w necie nie
          znalazłem.
    • Gość: ciekawska Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK IP: 195.94.206.* 02.02.05, 11:25
      byłam tam wczoraj, rzeczywiście miejsce i dania godne polecenia!!!!!!
      • Gość: xxx reklama w WaWa IP: 195.94.206.* 08.02.05, 14:43
        Słyszeliście reklamę w radio wawa?? polecali ten lokal na ostatki, ma grać
        zespół braxton
        • Gość: ciekawski Re: reklama w WaWa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:47
          Toni Braxton? Bomba!
        • Gość: VV Re: reklama w WaWa IP: *.chello.pl 09.02.05, 23:24
          To naprawdę wspaniały lokal, do pogadania,przy piwku czy winie, smaczne
          jedzenie, sałatki, zakąski tanie i bomba. Mają dobrego kucharza.
          Fotele wygodne a stoliki tak ustawione, że nie przeszkadzają sąsiadom. Góra
          OK!!! , dół raczej w stylu bistro.
          • Gość: SUM OLIMPIJCZYK Re: reklama w WaWa IP: 217.8.162.* 10.02.05, 11:52
            Dzisiejsza reklame lokalu sponsoruje literka "W"
            • sulek33 Re: reklama w WaWa 10.02.05, 12:01
              A może właścicielem Olimpijczyka jest znany i lubiany na tym forum właściciel
              (ka)motto cafe? Chociaż trzeba przyznać, że ta reklama nieco subtelniejsza.
              Nieco..

OLIMPIJCZYK RZĄDZI I WYMIATA JAK REPREZENTACJA POLSKI W ATENACH!
              • Gość: optymista Re: reklama w WaWa IP: *.chello.pl 10.02.05, 12:33
                Drogi sułku 33 po co tyle złości w tym co napisałeś, czy nie lepiej się
                uśmiechnąć?
                • Gość: Oozie Widząc takiego chamskiego spamera??? IP: *.handelsbanken.se 10.02.05, 14:32
                  optymista = bywalec = VV w dodatku trakuje innych jak idiotów.
                  Przynajmniej IP maskuj ćwoku, a nie siedź uśmiechnięty
                • sulek33 Re: reklama w WaWa 11.02.05, 00:25
                  Drogi optymisto, przyjrzyj się dobrze moim wypowiedziom: ja się cały czas
                  śmieję! Co prawda to akurat nie jest dla Ciebie śmieszne, bo nikt nie lubi być
                  demaskowany, ale mam nadzieję, że interesy w Olimpijczyku idą wam lepiej niż ta
                  nieudolna reklama. Pozdrawiam i życzę powodzenia nowej knajpie (szczerze)!
    • klara15 Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK 10.02.05, 16:01
      po co tu tyle złych emocji???
      zaintrygowana tą reklamą tutaj, ponieważ niedaleko pracuje zaszłam i
      sprawdziłam, entuzjastką sportu nie jestem, ale nie poszłam tam oglądać
      wystroju tylko zjeśc coś w czasie pracy i bardzo miło się zaskoczyłam, jedzenie
      jest naprawdę dobre, porcje spore, a ceny co też ważne naprawde korzystne
      od razu piszę nie znam nikogo z obsługi i właścicieli tego lokalu, żeby nie
      było żadnych podejrzeń, piszę szczerą opinnie ! myslę że od czasu do czasu będę
      tam zaglądać
      • Gość: bynio Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:35
        mają juz tam telefon,ale tam było ludzi w sobotę,fajna atmosferka,dwóch gośći
        grało nawet z boczku w szachy,chee smiesznie,nie widziałem lokalu w którym
        mozna w sobote nawt grac w szachy,a tel to 627-15-28 maja ladne wizytówki
    • Gość: suzi Re: Club & Restaurant OLIMPIJCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:50
      powiem tak ,całkiem fanny klubik,wpadlam z chlopakiem dzis i powiem wam ze juz
      sporo ludzi bylo,kurcze sroda a niewiele wolnych miejsc mieli,naprawde
      polecam,te ich przystawki to duuużże dania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka