Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 22:39 w ten sposob,jeszcze niesmialo ,powoli rodzi sie pierwszy w Polsce kanal klubowy-Polonia Television 5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reklama to ja Tele 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 00:45 Rynek się kurczy więc według mnie jest to super nisza i super wyselekcjonowana grupa docelowa dla potencjalnych reklamodawców dla Tele 5. Ps. Polonia Warszawa chyba bedzie pierwszym klubem w naszym kraju, który bedzie miał własny program emitowany na cały kraj i zagranice. Super pole do popisu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Tele 5 12.02.05, 15:23 Gość portalu: Reklama to ja napisał(a): > Rynek się kurczy więc według mnie jest to super nisza i super wyselekcjonowana > grupa docelowa dla potencjalnych reklamodawców dla Tele 5. ROTFL. kibice to wciąż mało atrakcyjny target dla reklamodawców. To jedno, drugie - Tele5, no sorry, ale oglądalność niska. Trzecie kibice Polonii - nie zwiększą oglądalności tego kanału. A BTW - gratuluję takiego programu bo dla kibiców to bardzo fajna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś