Dodaj do ulubionych

Admin, mam wątek o Warszawie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:39
kura słucha siem admina i proponuje dyskusjem na temat"Co robić z palantami
wkładającymi wizytówki agencji towarzyskich za wycieraczki"
Kurę to bardzo denerwuje bo papiery po deszczu upierdzielają szyby,papierów nie
ma gdzie wyrzucać bo koszy jak na lekarstwo,wala siem to po samochodzie i jak
kura wiezie ciocie na imieniny to się ciocia bulwersuje.A jak kura będzie
chciała sobie podziobać to se sama dziurkę znajdzie
Obserwuj wątek
    • Gość: WDiNP Re: Admin, mam wątek o Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:44
      smuty
    • Gość: kura Re: Admin, mam wątek o Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:32
      Kura oglasza,że ten wątek rozpoczął jakiś smród pod siem podszywający.Smrodzie
      odwal siem i pod kurę jedyną prawdziwą nie podszywaj bo dziobnę w ryj.
      • Gość: kura Re: Admin, mam wątek o Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:35
        kura ciem zabije chamie ze wsi jeden,bedziesz mi tu opiniem szargał ćwoku
        jeden. Ten wątek jest kury prawdziwej jedynej i wara
        • Gość: she Re: Admin, mam wątek o Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:55
          Dobre, mi się bardzo podoba! Znaczy się to co kura pisze - krótkie, celne,
          dobrze powiedziane i na czasie - wydajmy wojnę reklamom agencji! Skończmy z tym
          gołodupnym terroryzmem. Zeby się w wolnym kraju człowiek opedzić nie mógł i mu
          sie po autku toto walało. Ja najczęściej nie wyjmuję tylko odjezdzam z tym
          badziewiem, a jak sie rozpędzę - włączam wycieraczki. Czasem działa. Na ogól -
          nie. ;-(( No to daję płynem do szyb! Część puszcza i odfruwa. Uf. Część
          zostaje. Kurde. Co by tu zrobić? Jest ciepło. Płyn wysycha, a z płynem wysycha
          toto. To koniec. Zaschło. Teraz to juz tylko przysięga - "nigdy więcej, trzeba
          wyjmować". A nastepnego dnia procedura powtarza sie od nowa. Tragedia. Może
          płyn trzeba zmienić? Co kura proponuje?

-she
          • Gość: kura kura proponuje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:59
            kura radzi jednak śmiecie wyjmować. Można zbierać i jak siem palanta co to
            roznosi spotka to mu do gęby wcisnąć
            • Gość: kura prawdziwa kura powiedziała, że idzie spaci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 00:00
              są tu tylko dwie fałszywki - ja i ta poDRÓBka ostatnia...
              • Gość: kura Re: prawdziwa kura proponuje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 00:10
                prawdziwa kura proponuje nie zwracać uwagi na debila siem podszywającego. Głosu
                w dyskusji toto nie zabierze bo myśl żadna w pustym łbie siem nie kołacze.
                kura pozdrawia she ale idzie już naprawdem spać - wątek dokończymy później -
                śmierć palantom i wycieraczkowym młotom
                Qrapa
    • d.z. Ogłoszenia agencji 07.06.02, 07:54
      Zgadzam się całkowicie. Wtyka się nam za wycieraczki mnogość takiego badziewia.
      Ja to wyrzucam ale co ma zrobić matka idąca do samochodu z dzieckiem, które
      natychmaist podbiega, wyciąga coś takiego i potem z ciekawości pyta: "Mamo a
      dlaczego ta pani jest tutaj goła?".
      • kasia-s Re: Ogłoszenia agencji 07.06.02, 11:24
        d.z. dziecku trzeba odpowiedzieć: "bo widocznie jej było gorąco", jak dziecko
        małe to działa ;).
        A mówiąc poważnie, to rzeczywiście jest to denerwujące.
        • Gość: chinka Re: Ogłoszenia agencji IP: 213.77.91.* 07.06.02, 11:31
          > A mówiąc poważnie, to rzeczywiście jest to denerwujące.

A poza tym bez sensu - z agencji, która ma tylko panie, na pewno
          nie skorzystam, a ulotki z kusząco rozebranym panem jeszcze nigdy nie
          dostałam ;-(((( Może zostawiać kartkę z napisem "ten samochód należy
          do kobiety - wsadź sobie ulotkę w d.." ???
          • Gość: anmanika Re: Ogłoszenia agencji IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.06.02, 11:42
            Chinka jestem za!!!!
            Niech ktoś coś zrobi z tymi .... ulotkami bo po deszczu muszę je zeskrobywać z
            szyby.
            • Gość: she Re: Ogłoszenia agencji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 12:24
              ratujcie! znów mi TEGO nawsadzali! chyba ze 20 szt. (polecam sie
              kolekcjonerom)! Tak dluzej byc nie może!!!
    • Gość: pan_laga Re: Admin, mam wątek o Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 15:38
      Gość portalu: kura napisał(a):

> kura słucha siem admina i proponuje dyskusjem na temat"Co robić z palantami
      > wkładającymi wizytówki agencji towarzyskich za wycieraczki"
      > Kurę to bardzo denerwuje bo papiery po deszczu upierdzielają szyby,papierów nie
      >
      > ma gdzie wyrzucać bo koszy jak na lekarstwo,wala siem to po samochodzie i jak
      > kura wiezie ciocie na imieniny to się ciocia bulwersuje.A jak kura będzie
      > chciała sobie podziobać to se sama dziurkę znajdzie

cze kura. kura nagnała mnie do tego wątku. otóz kuro, mnie to wkura. wkurza.
      te kartki od tych pań. ja to je odstraszam tak, ze wszędzie się włóczę w
      towarzystwie co najmniej 5-ciu mych admiratorek. po prostu niżej tej piątki, z
      chałupy nie wychodzę. czasem idziemy sobie nawet w 11. - ołszen ylewen - kura wie
      .................. one są taaaaaaakie lagi. długie nogi, blondy dlugie i te
      sprawy odkryte mocno. jak samochód na parkingu zostawiam, to co najmniej 2 takie
      siedzą w wozie. naprawdę nikt mnie wizytówkami byle baboli nie zasypuje w takiej
      sytuacji. takie babole co handlują to to, to inną okolicą swego cielska, to nie
      mają szans zadnych przy admiratorkach. wie kura ?
      narazka kura
      amen
      pan laga
      • Gość: kura Re: Admin, mam wątek o Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 19:49
        Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> cze kura. kura nagnała mnie do tego wątku. otóz kuro, mnie to wkura. wkurza.
        > te kartki od tych pań. ja to je odstraszam tak, ze wszędzie się włóczę w
        > towarzystwie co najmniej 5-ciu mych admiratorek. po prostu niżej tej piątki, z
        > chałupy nie wychodzę. czasem idziemy sobie nawet w 11. - ołszen ylewen - kura w
        > ie
        > .................. one są taaaaaaakie lagi. długie nogi, blondy dlugie i te
        > sprawy odkryte mocno. jak samochód na parkingu zostawiam, to co najmniej 2 taki
        > e
        > siedzą w wozie. naprawdę nikt mnie wizytówkami byle baboli nie zasypuje w takie
        > j
        > sytuacji. takie babole co handlują to to, to inną okolicą swego cielska, to nie
        >
        > mają szans zadnych przy admiratorkach. wie kura ?
        > narazka kura
        > amen
        > pan laga

kura wita
        kura mało co jaja wielkiego z zazdrości nie zniosła jak siem kurze wyobraził Pan
        Laga z admiratorkami. Kura też taki sposób mieć by chciała.Kurze dobrze oj dobrze
        z admiratorkami by siem dziobało, tylko co z tom ciociom kura ma zrobić bo jak
        ciocia kure z 11 admiratorkami zobaczy to tyż siem zbulwersuje i na zawał kurze
        zejdzie a kura rodzinna bardzo jest

• Gość: Pndzelek Re: Admin, mam wątek o Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:14
          Och żesz Ty!!!

Pan Pndzelek też miłośnikiem jest wielkim.

Tych znaczy się długonogich!!!

>>>---
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka