Dodaj do ulubionych

Akcja vlepkarska Adam-X'a

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 07:08
Po 50 zł mandatu za każdą nalepkę i nakaz oczyszczenia wszystkich miejsc
które uświnił swoją "sztuką". I wtedy się wandal na przyszłość powstrzyma. Do
końca życia musiałby to spłacać. A gazeta jeszcze reklamę takiemu brudasowi
robi! Wstyd!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: 217.153.99.* 03.03.05, 07:30
      popieram!! niech sobie w domu vlepia.. a jemu niech vlepią mandat i to na dużą
      sumkę..
      • Gość: archie Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:38
        Wandal i tyle!
    • Gość: A. Re: Gazeta już kiedyś popierała graficiarzy IP: *.mofnet.gov.pl 03.03.05, 07:48
      że niby to "sztuka".
      Lubią chuliganów i tyle. Kiczowata palma z plastiku to też oczko w głowie
      redaktorów...
      • Gość: Maciek Re: Gazeta już kiedyś popierała graficiarzy IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 07:54
        Mheh, lepsza palma od ukochanych wściekłoróżowych plastikowych reniferków ;)
        • Gość: [v] Re: Gazeta już kiedyś popierała graficiarzy IP: *.mega.com.pl 04.03.05, 09:23
          najlepiej zeby warszawa wygladale wedle modelu: sklep, billboard, sklep i nic
          wiecej. brawo, brawo, naprawde fantastyczna przestrzen do zycia, mieszkania i
          rozwoju, wiekszosc paple tutaj jak starowineczki. czy wy czegos chcecie od zycia???
      • Gość: Socjolog Jak widać! Kiepsko liczy procenty Haha Hahaha :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:36
        mial zrobic 1000 a zrobil 1055 i wyszlo mu 505% hahahaha Proszę ścigać takich cymbałów i karać manadatami po 505 zł za każdą wlepkę i może zaczną mysleć te durne pały hahaha :-)))
        • Gość: TEŻ MAT-CYMBAŁ Re: Jak widać! Kiepsko liczy procenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:39
          O kurczę, nie zauważyłem że w teście jest dosłownie "Godz. 22 Akcja zakończona. - Sukces! Wlepiłem 1055 vlepek. 505 procent normy - donosi rekordzista." Ktoś to jednak powiedział i ktoś to zapisał hahahahaa
    • Gość: IRA Pojednycze czemu nie, alu hurt to hamówa IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 08:10
      Ktoś to będzie musiał teraz czyścić. Może tak zabraliby się za to dziennikarze
      Stołecznej? Odechciałoby im się reklamowania zaśmiecania miasta i zachęcania
      następnych stachanowców. Pojedyncze vlepki bywają smieszne i specjalnie nie
      przeszkadzają, ale rzucanie wyzwania do hurtowego zasyfiania miasta to skandal.
      Mam nadzieję, że vlepkarze będą mieli więcej inteligencji niż ludzie któży
      zatwierdzili wypuszczenie tego textu w gazecie.
      • Gość: a Re: Pojednycze czemu nie, alu hurt to hamówa IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 08:40
        Panią Agnieszkę-redahtór zapraszamy do sprzątania po "artyście".
        • pra_gosia Nie przesadzajcie, vlepki są o niebo lepsze od ... 03.03.05, 09:13
          tych ogłoszeń, którymi oblepione są przystanki, latarnie, słupy i wszelkie
          inne uliczne "stojaki". To dopiero wygląda paskudnie! Wracam sobie wieczo-
          rem z seansu kinowego a tu na przystanku np. przy pięknie odremontowanym
          hotelu "Polonia" - atakują mnie strzępy obrzydliwych ogłoszeń (przecież na
          karaniu za zohydzanie w ten sposób stolicy można zarobić!) plus śmieci, któ-
          re nie zmieściły się w koszu (Sita-Asmabel mogłaby wieczorami wybierać śmieci).
          A teraz apeluję do Vlepkarzy: Jeśli vlepiacie nam vlepki, to niech one będą
          na wysokim poziomie intelektualnym, bo vlepka musi być ciekawa, śmieszna lub
          mądra. Zupełnie mi Wasze vlepki nie przeszkadzają, ale nie przesadzajcie z ich
          ilością - naprawdę najważniejsza jest jakość. Podobnie jest z graffiti. Dobre
          graffiti (w dozwolonych oczywiście miejscach) znaleźć trudno. Ale jak jechałam
          ostatnio Czerniakowską i po prawej stronie widziałam przez pół ulicy te wybazg-
          rolone ściany domów, to chętnie bym postawiła pod takim murem tego, który tak
          namazał i ... serią. Na serio! Dlatego apeluję, abyśmy wzięli się za tych, któ-
          rzy upiększają nam farbami ściany budynków. I zacznijmy wpisywać tutaj takie
          prośby, może GW wreszcie zajmie się tym tematem. Czy redakcja czyta nasze posty?
          • Gość: a Re: Nie przesadzajcie, vlepki są o niebo lepsze o IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 09:22
            > tych ogłoszeń, którymi oblepione są przystanki, latarnie, słupy

A plucie jest o niebo lepsze niż rzyganie.

Pani Agnieszko, wiadro z wodą i do sprzątania! Gosia pomoże.
            • pra_gosia Zrywam ogłoszenia na przystankach, Wy też ... 03.03.05, 09:39
              zrywajcie! Jak spotykam "nalepiacza", to każę mu przestać albo proponuję,
              by nalepił sobie na czoło ten plakat. Ale ... niestety jestem kobietą i nie
              każdy chce się mnie słuchać. Bić się jeszcze nie umiem. Przeklinać też.
              Jestem dobrze wychowana, proszę "a" pana! "A" pan też będzie ze mną sprzątał?
              • Gość: qwertz Re: Zrywam ogłoszenia na przystankach, Wy też ... IP: 217.8.161.* 03.03.05, 13:15
                Ja też zrywam. To skutkuje (czasem) - gdy codziennie zrywałem na "swoim"
                przystanku plakaciarz przestał tam nalepiać.

Zrywacze ogłoszeń łączcie się - walczmy z otaczającym nas syfem.

A co robi Straż Miejska odpowiedzialna za stoliczny syf... pewnie pilnuje
                kąpieliska na jez. Czerniakowskim?
                • pra_gosia Re: Zrywam ogłoszenia na przystankach, Wy też ... 03.03.05, 13:19
                  Strażnicy miejscy z mojej dzielnicy chodzą sobie Targową i niby to
                  kontrolują właścicieli łóżeczek polowych. A że łóżeczek jest dużo,
                  to i czasu na inne rzeczy nie mają.
              • Gość: METRO-RAKOL Re: Zrywam ogłoszenia na przystankach, Wy też ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 01:39
                ja sprzatam już od kilkunastu lat - podobnie mój już 10-letni syn. jak widzimy
                ogloszenia, nop na rozkładach jazdy - zawsze je zrywamy i wyrzucamy do
                smietnika. jakby każdy tak robił - nie byloby smieci na ulicach!
    • Gość: Jan Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: 195.136.112.* 03.03.05, 09:01
      Zgadzam się z wpisami przede mną. Tak w ogóle to Gazeta strasznie ostatnio
      reklamuje różnego rodzaju "kulturę" w postaci squat-ów czy teraz vlepek. Mam
      pomysł na następny artykuł" 1000% normy w rozlepianiu wszędzie gdzie się da
      wszelkiej maści ulotek reklamowych! Absolutny skandal, że Gazeta promuje
      zaśmiecanie, a dosadniej zasyfianie miasta!!!
    • Gość: rbor Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a- AKCJA DLA DEBILÓW IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.05, 09:22
      Świat jest pełen różnej maści debili którzy nie wyrośli z krótkich spodenek i
      brakuje im zabawy w piaskownicy i aby to sobie powetować, no bo jak by to
      wyglądało-dorosły człowiek sypie babki z piasku, szukają zabawy w innej formie
      • d.z Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a- 03.03.05, 09:36

A mnie vlepki w autobusach się podobają.
        Jak się na nie popatrzy to czasem nawet i pośmiac się można albo i w refleksję
        chwilową wpaść.
        Piszecie, że to brudzenie autobusów?
        Mnie bardziej w autobusach przeszkadzają wybrudzone siedzenia, wysmarowane
        utytłanymi w smarze łapskami mechaników pokrywy nad drzwiami czy sufity, brudne
        szyby, czy zakurzone okienka wyświeltlaczy z numerem linii (jak zaparują to już
        wogóle nie widać jaki to numer).
        Vlepka mająca parę centymetrów kwadratowych czasem przykrywa wychodzącą na
        zewnątrz rdzę w starszych autobusach. Poza tym śmieszy. Można ją oderwać i
        śladu nie będzie. Co innego z mazaniem pisakami róznymi lub skrobaniem szyb
        diamentem a to też jest częste.
        • pra_gosia d.z. - wpisuję Cię na listę osób, które lubię ... 03.03.05, 09:43
          Ja też mam takie zdanie, o czym wcześniej pisałam. Zajmijmy się
          poważniejszymi rzeczami z dziedziny "ohydztwo" lub "syf", a te
          małe vlepeczki nie będą nam wtedy tak bardzo przeszkadzać. Pod
          warunkiem, że będą ciekawe i zmuszą nas do tej, jak powiedziałeś
          "chwilowej refleksji".
          • Gość: a Re: d.z. - wpisuję Cię na listę osób, które lubię IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 10:52
            Wpisujcie miasta, które lubią d.z.
    • Gość: Piotr Gazeta spada na psy IP: *.lot.pl 03.03.05, 09:40
      Zupełnie nie rozumiem Gazety. Piszą o tym, że miasto jest zaśmiecone, piszą o
      zafajdanych reklamą przystankach, a potem nagle pojawia się artykuł o akcji
      vlepkarskiej jakiegoś troglodyty.
      A tak w ogóle to po co aż 1000 vlepek. Wystarczyła by jedna, na jego czole, z
      napisem: "Jestem zakompleksionym idiotą".
      A jeśli już musi bić rekordy, to może niech zeżre te 1000 vlepek. Rekord będzie
      równie idiotyczny.
    • Gość: tk Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: 83.103.40.* 03.03.05, 10:18
      Panie redaktorze! 1055 to nie jest 505 % normy jesli norma wynosi 200 !!!!!
      naucz sie Pan liczyc, a potem pisz!!
    • Gość: Lens Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:44
      Zgadzam sie, brudasy niech sobie na czole nalepią to bedzie sztuka :))
      • Gość: Grzesiek Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: *.eranet.pl 03.03.05, 11:14
        "Ziemianie! Ja jestem Adam-X, robię, co mi się podoba, i dlatego w środę 2
        marca vlepię w Warszawie 1000 vlepek"

Z tej zapowiedzi wynika chyba, że ten Adam-X jest chyba chory psychicznie skoro
        zwraca się do ludzi "ziemianie".
        Ciekawi mnie czy jeśli np. Tomek-Z ogłosi, że zabije 10 psów lub 5 dzieci to
        Pani 'redaktor' z Gazety też będzie równie entuzjastycznie w tym uczestniczyła?

Ale co tam - nakład może podskoczy! W końcu afera "Rywina" już się zakończyła i
        coś trzeba pisać...

Wielki minus dla Gazety za taki spadek formy!

Pozdrawiam wszystkich,
        Grzesiek

PS. Oby było mniej takiego okropieństwa jak vlepki, reklamy itp. na naszych
        ulicach.
    • apodemus Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a 03.03.05, 11:56
      Możnaby temu gościowi zaproponować kupno autobusu na właśność i niech go
      obkleja choćby i własnym g... ale to co zrobił powinien moim zdaniem posprzątać.
      Howgh!
    • sebpl Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a 03.03.05, 13:33
      Droga (dla nas czytelników, bo pensja dla pani, to pieniądze wyrzucone w błoto)
      pani reporter,

Etyka dziennikarska podpowiada nam by krzewić i promować wzorce godne do
      naśladowania, użyteczne i nie sprawiające kłopotu innym.
      Zastanowiła się pani, czy promowanie braku poszanowania dla cudzej własności
      mieści się w tej defincji?

Wyobraźmy sobie, że jakiś PadalecX robi atramentem plamy, kleksy, kropki na
      ubraniach współprasażerów (metra, autobusu, tramwaju) - jego sztuka polega na
      tym, by tych kleksów powstało za jednym zamachem jak najwięcej, ale by się nie
      łączyły. Prawda, że sztuka przez duże S?

Słucham? Że, że właśność prywatna? Że ktoś wydał cieżko zarobione pieniądze na
      płaszcz?
      A może mi pani podać różnicę między niszczeniem własności prywatnej, a
      właśności publicznej? Pieniędzmi zarobionymi i pieniędzmi oddanymi z naszych
      podatków do kasy miasta?
      A pytała pani w zajezdniach, co pracownicy, zrywajacy te vlepki, myślą o takich
      śmieciarzach?
      • warzaw_bike_killerz Nie przepuszcze, nie przepuszcze!!! 03.03.05, 13:44
        A utytlanie olejem cudzej wlasnosci jest OKI?

Co prawda zgadzam sie w 100% - Miejsce dla artystow jest w muzeach, ktore im
        jasnie panujacy buduje, a nie na ulicy. Bo tak szczerze piszac, to nie widze w
        tym zadnej sztuki. Co jest sztuka - jakosc tej vlepki? To od razu do marchanta.
        Czy ilosc? Ilosc jest sztuka? To ja widzialem milion klosow zboza na polu - toz
        ten rolnik, musial byc wielkim artysta!
        • sebpl Re: Nie przepuszcze, nie przepuszcze!!! 03.03.05, 16:36
          > A utytlanie olejem cudzej wlasnosci jest OKI?

A Kowalska coś o tym pisała?

> Co prawda zgadzam sie w 100% - Miejsce dla artystow jest w muzeach, ktore im
          > jasnie panujacy buduje, a nie na ulicy. Bo tak szczerze piszac, to nie widze w
          > tym zadnej sztuki. Co jest sztuka - jakosc tej vlepki? To od razu do
          marchanta.
          > Czy ilosc? Ilosc jest sztuka? To ja widzialem milion klosow zboza na polu -
          toz
          > ten rolnik, musial byc wielkim artysta!

W pełni się zgadzam.

Sztuka ulicy powinna być na ulicy ale w WYZNACZONYCH MIEJSCACH - graffiti na
          specjalnie oddanych do tego ścianach; vlepkarze mają swoją wystawę na murze
          ASP.

Mam nadzieję, że ZTM wyciągnie wobec wandala konsekwencje, a Kowalska nie
          będzie się zasłaniała tajemnicą zawodową i ujawni personalia "wielkiego"
          artysty.

Kowalska jak by była bardziej rozgarnięta to by zawuważyła, że vlepki z
          adresami burdeli, w o wiele większej liczbie, są codziennie wsadzane za
          wycieraczki samochodów. Dlaczego nie wyróżnić artykułem tamtych artystów?
          • warzaw_bike_killerz Re: Nie przepuszcze, nie przepuszcze!!! 03.03.05, 20:59
            sebpl napisał:

> > A utytlanie olejem cudzej wlasnosci jest OKI?
            >
            > A Kowalska coś o tym pisała?
            >

Ja sie odnioslem do Twojej paraboli o PadalcuX i imputowania, ze wlasnosc
            prywatna jest swietoscia, co calkowicie odbiegalo od Twojej postawy w innym
            przypadku.

A Kowalska? Mam nadzieje, ze to siostra Karoliny.
            • sebpl Re: Nie przepuszcze, nie przepuszcze!!! 03.03.05, 22:36
              > Ja sie odnioslem do Twojej paraboli o PadalcuX i imputowania, ze wlasnosc
              > prywatna jest swietoscia, co calkowicie odbiegalo od Twojej postawy w innym
              > przypadku.

Nie odbiega. Jakim prawem zmotoryzowany najeżdza na chodnik? Na własność
              publiczną! Pokryje z własnej kieszeni koszty naprawy rozjechanego chodnika???

Dlaczego w Polsce mamy najbrzydsze chodniki? Bo właśnie zmotoryzowani po nich
              jeżdzą. Porównaj sobie, jak wyglądał, a jak wygląda terza chodnik przy ulicy
              Świętokrzyskiej, odkąd wydzielono część na parking. Zgroza :/
              • ob_serwator Re: Nie przepuszcze, nie przepuszcze!!! 03.03.05, 23:05
                sebpl napisał:
                >
                > Nie odbiega. Jakim prawem zmotoryzowany najeżdza na chodnik? Na własność
                > publiczną! Pokryje z własnej kieszeni koszty naprawy rozjechanego chodnika???
                >
                > Dlaczego w Polsce mamy najbrzydsze chodniki?

Czemuż to przyjacielu nie zgłaszasz pretensji do prawodawcy, który sankcjonuje
                to stosownym przepisem prawa drogowego? Wszak sam piszesz, że "wydzielono (część
                chodnika) na parking"! Ten kto "wydzielił" winien odpowiadać za wskazanie
                miejsca nie przystosowanego technologicznie na ten cel.
                A niezależnie od powyższego, zgadzam się z Tobą, że chodniki dlatego są takie
                jakie są, gdyż swoiście pojmując interes zmotoryzowanych zapomniano o pieszych.
                Sądzę jednak, że jest to wynikiem naszego ekonomicznego zapóźnienia, które nie
                pozwala nam przystosować naszych miast do tej gwałtownej erupcji motoryzacyjnej.
                • sebpl Re: Nie przepuszcze, nie przepuszcze!!! 04.03.05, 00:07
                  > Czemuż to przyjacielu nie zgłaszasz pretensji do prawodawcy, który sankcjonuje
                  to stosownym przepisem prawa drogowego? Wszak sam piszesz, że "wydzielono (część
                  chodnika) na parking"!

Padłeś, przyjacielu, ofiarą prostego rozumienia tekstu bez znajomości kontekstu
                  w jakim toczymy spór z Warzaw_bike_killerz. Dlatego twoje pytanie uważam za
                  bezzasadne.
                  • Gość: . Re: Nie przepuszcze, nie przepuszcze!!! IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 09:46
                    sebpl, Ty naprawdę jesteś impregnowany, wyluzuj koleś i zacznij myśleć głową a
                    nie ... bo zaczynam tracić cierpliwość.
              • warzaw_bike_killerz Re: Nie przepuszcze, nie przepuszcze!!! 04.03.05, 11:05
                sebpl napisał:

> Nie odbiega. Jakim prawem zmotoryzowany najeżdza na chodnik? Na własność
                > publiczną! Pokryje z własnej kieszeni koszty naprawy rozjechanego chodnika???
                >

Caly czas zapominasz, ze zmotoryzowany to tez czlowiek! Wlasnosc publiczna tez
                do niego nalezy. Dlaczego ma pokrywac koszty napraw? Moze odwrotnie - kto zrobil
                taki chodnik, ktory nie pozwala korzystac zgodnie z prawem, zmotoryzowanemu?

Ale ja sie odnioslem do Twojego zdania o wlasnosci prywatnej i robienia kleksow.
          • apodemus Re: Nie przepuszcze, nie przepuszcze!!! 04.03.05, 11:09
            sebpl napisał:

> Mam nadzieję, że ZTM wyciągnie wobec wandala konsekwencje,

Oby jak najszybciej. Może pani reporterka ogłosi wyrok w następnym reportażu?
            Byle nie komentowała tego od siebie, bo nie najlepiej jej to wychodzi.

> a Kowalska nie
            > będzie się zasłaniała tajemnicą zawodową i ujawni personalia "wielkiego"
            > artysty.

Adam Jastrzębski - jest w artykule, do którego skrót jest w artykule omawianym.
            A zresztą... miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2581960.html

Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na wiadomość o sankcjach prawnych dla tego
            gnoja.
    • Gość: PW Promowanie wandalizmu - żenujące!!! IP: 195.245.217.* 03.03.05, 13:35
      Gazeta - wstyd!
      Jak można popierać i promować wandalizm! Całe szczęście, że takich de.bili jest
      kilku, w przeciwnym razie po kilku dniach komunikacja byłaby wytapetowana tym
      dziadostwem!
      A może teraz zorganizujecie zmywanie tych nalepek - razem z autorem, rzecz
      jasna. Bo dlaczego ja mam za to płacić z podatków i w cenie biletu za
      komunikację?
    • warka_strong Pani redaktor to chyba ze wsi przyjechała... 03.03.05, 13:42
      "Godz. 11

Umawiamy się z Adam-X'em o godz. 11 na przystanku autobusowym obok Komendy Głównej Policji przy Andersa."

Pniusiu szanowna, pokażże mi tę Komendę Główną na ulicy Andersa.

Poza tym jeżeli łaskawa paniusia była towarzyszyć temu wandalowi przy jego "biciu rekordu", to teraz ściera w łapę i jazda do sprzątania. Pobije paniusia rekord dziennikarzy w usuwaniu skutków głupoty.
      • Gość: zoltovski Re: ... chyba ze wsi przyjechała..??? Człeku... IP: *.warynski.net / *.warynski.net 03.03.05, 21:08
        ... a co ma wieś do gnojka zaśmiecającego odpadkami stolicę Polski i jakiejś
        niewydarzonej pismaczki z tendencyjnego i manipulanckiego szmatławca???

Nie lecz swoich kompleksów i frustracji obrażając normalnych uczciwych
        wieśniaków!!! Oni nie mają czasu na takie pierdoły, tam się ciężko na chleb
        pracuje: i dla takich "pańć redachtórek" i dla ciebie takoż!

Chyba, że masz na myśli wsiowych lumpów, obiboków i lewusów, którym uczciwa
        robota "na ojcowym" śmierdzi - więc ciągną do miast jak muchy do g***a i robią
        z nich "sodomę i gomorę" - wtedy się z toba zgodzę!
        • warka_strong Re: ... chyba ze wsi przyjechała..??? Człeku... 04.03.05, 10:47
          Spoko, chodziło mi wyłącznie o jej znajomość Warszawy...
    • Gość: max Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: *.netcafe.waw.pl 03.03.05, 15:25
      jestescie wszyscy smutne oszolomy, zal mi was
    • Gość: gosc Gazeta popiera wandalizm????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 15:59
      niech zrywaja te vlepki. Warszawa to stolica a nie jakies wiesniackie miasto.
    • tm51 Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a 03.03.05, 18:14
      O czym oni pisza w wyborczej??

to mi przypomina ja kiedys Super ekspres zrobil monkurs na najlepsze grafiti, a
      potem publikował zdjęcia obsmarowanych pociągów, jak tak dlaej pójdzie to i w
      stołecznej pojawi sie wywiad z ziomalem co się noca do wagonowni zakrada, albo
      szyby rysuje w autobusie.
    • Gość: MKM Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:15
      Mózg niech sobie wlepi. To zwykły wandalizm. Pomyślcie sobie, ile pracy będą
      mieli ludzie, czyszczący autobusy?? PO CO?? Czy trzeba zwracać na siebie uwagę
      w ten sposób?
    • Gość: stop idiotom !!! Akcja poparcia idiotów przez cwaniaków z GW IP: *.aster.pl 03.03.05, 18:15
      Można zrozumieć pajaców którzy chcą zaistnieć i nakleić jak największą ilość
      tych głupawych naklejek . Zrozumieć intencje dziennika mającego wysokie
      aspiracje opiniotwórcze , nie sposób .
      Czekamy na kolejne inicjatywy redakcji GW , np. poparcie malowania na akord
      rewolucyjnych haseł na chodnikach i murach czy zamalowywanie na wyscigi szyb
      w środkach komunikacji miejskiej . Czyli róbta co chceta a nagłośni to Gazeta !
    • Gość: zoltovski Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: *.warynski.net / *.warynski.net 03.03.05, 20:36
      1/ Wlepić tej bezczelnej flei i śmieciarzowi przynajmniej 500zł "na wejście" -
      za zagnojenie i tak już zagnojonego miasta stołecznego Warszawy - to zadanie
      dla stołecznej Policji,
      2/ wlepić kilka "psztyczków w zadredzoną makitrę" - a, to już zadanie dla
      warszawskich skinów (bo "jak nie oni to kto"???),
      3/ wlepić "Wybiórczej" i jedno i drugie - za propagowanie i kryptoreklamę
      aspołecznych zachowań oraz popieranie lewactwa i nihilizmu! Ale cóż: "wart Pac
      pałaca i pałac Paca" (nic nie ujmując temu szlacheckiemu rodowi starej Polski,
      który trafił do przysłowia...).
      A na koniec pytanie: kto finansuje takie lewackie odpadki: sam materiał
      (samoprzylepny papier) na "vlepki" jest dużo droższy od papieru
      higienicznego...??? Jakaś wielce wysłużona fundacja???
    • gale Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a 03.03.05, 21:21
      Rozumiem, ze GW reklamujac wandala gwarantuje, ze smiecie rozlepione przez niego
      zostana sprzatniete, prawda?
    • ob_serwator Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a 03.03.05, 22:35
      Czysta aberracja. Jeszcze większa w przypadku promującej to szkodnictwo
      niodouczonej dziennikarki! Mam nadzieję, że jej przełożeni zaglądaja na forum i
      wybiją jej z głowy takie debilne patronowanie "sztuce". Niezłym uzupełnieniem
      jej zachwytów byłoby przytoczenie liczb uzyskanych od przewoźników - ile
      kosztuje ich walka z podobnymi erupcjami talentów graficznych.
    • Gość: adam-x halo IP: *.chello.pl 03.03.05, 23:28
      widze że jesteście wściekli.tu macie więcej.
      vlepvnet.bzzz.net/adam-x.htm
      • Gość: diament na szyby Re: halo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:57
        A ja sie zglaszam do wyborczej do nastepnej akcji.

Z moim ziomkami z kwadratu na Karabeli stajemy do wspolzawodnictwa w rysowaniu
        szyb w autobusach diamentami.

Podejmujemy sie wyzwania ze porysujemy szyby w 100 autobusach w ciahu jednego dnia.

Pani redaktor - mamy nadzieje ze sponsoring ze strony wyborczej (fajki, zgrzewka
        piwka i troche ziela) bedzie zapewniony ?

Startujemy z wrzutem w sobote.
      • Gość: / Re: halo IP: *.rhul.ac.uk 14.03.05, 00:15
        /
    • Gość: METRO-RAKOL Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 01:35
      Propagowanie idei zaśmiecania miasta nawet przez takich "artystów" uważam za
      wielki SKANDAL, który powinien być ukarany.
      A że można dobrowolnie karze się poddać - zatem proponuję aby GW rozpropagowała
      ideę zrywania wszelkiego rodzaju vlepek i ogloszeń z ulic Warszawy i każdego
      innego miasta czy wsi w Polsce. Niech każdy prawdziwy CZŁOWIEK, który czuje się
      przedstawicielem gatunku rozumnego podejmie zobowiazanie, aby zrywać i wyrzucać
      do śmietników takie "arcydzieła". Może nawet być próba bicia rekordu zrywania
      vlepów na czas! I może wówczas zacznie panować ład i porządek.
    • Gość: miki Promocja syfiarza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 22:01
      Żenada, "Gazetko Wybiórcza". Promujecie syfiarzy - graficiarzy.
      Jak tak kochacie degeneratów, to wejźcie niech wam porobia wlepki na maszynach
      drukarskich i waszych budynkach.
      Aleś, głupolku, dostał reklamę. Może następnym razem założysz się, w ilu
      tramwajach zrobisz kupę jednego dnia, a pani redaktor będzie z zachwytem to
      fotografować? A może, w ilu autobusach będziesz się masturbować dziennie?
      • Gość: Akcja siku Re: Promocja syfiarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:26
        Chciałbym zebrać ekipę sikającą w autobusach -chcemy nasikać w jak największej
        ilości autobusów, a potem wypić po 3 browary i obsikać zbiorczo budynek Agory.
        Czy pani redaktor nas wspomoże ?
    • Gość: spoleczniak Re: Akcja vlepkarska Adam-X'a IP: *.ar.wroc.pl 14.03.05, 15:19
      precz zbrudasami zasmiecajacymi nasz kolektywna przestrzen miejska adamie_x
      wstydzimy sie za ciebie ... kolektyw seniorow z osiedla rozanka!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka