Dodaj do ulubionych

Policjant strzelał do ludzi

• Gość: Kuba Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 07:04
      Powinno być:Policjant strzelał do bydlaków.
    • Gość: tokot BRAWOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 07:08
      i wystarczy
    • Gość: BRAWO Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.idea.pl 05.03.05, 07:08
      Brawo Policjant. Do pierdla z karkami. Nie może być tak żeby człowiek nie mógł
      zawieźć dzieci do szpitala bo kilku mięśniaków bezmózgowych postanowiło się
      zabawić. Co by się stało gdyby to nie był policjant albo nie miał on broni?
      Musiałby wówczas klęknąć przednimi i poprosić o umożliwienie przejazdu?!?
      Pewnie wzieli by okup od niego, zgwałcili żóne , splądrowali auto ,
      poprzebijali opony , pobili a potem dalej spokojnie grali w piłkę
    • Gość: Tomi Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 07:10
      SKĄD PIES PO SŁUŻBIE MIAŁ BROŃ, NIEDŁUGO ZASTRZELI CIEBIE I CIEBIE I MNIE, BO
      NIRE CHODZĘ W UBRANIU W KOLORZE KTÓRY ON LUBI. WIWAT. WRACA MILICJA I SB-cja
      • Gość: ~wyrobnik Re: Broń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 07:49
        Skąd "karki" mają broń, noże spręzynowe, kije , łańcuchy? Bardzo ciekawe
        pytanie. Zapytaj jeszcze dlaczego ziemia jest okrągła.Ciekaw jestem co ty wiesz
        o MO, ORMO, UB i SB. Z opowiadań tatusia czy mamusi? A może dziadek dostał
        mandat od ORMOwca? najłatwiej nazwać kogoś psem nie widząć jakim jest się
        KUNDLEM. A może pomyliłem gatunki i jesteś mieszanką końia z osłem?
    • Gość: swinski farmer Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.03.05, 07:11
      czym sie tuczy takich debilkow?
      wypadaloby moze zapytac ich rodzicow/\, co zamierzyli na przyszlosc dla swoich
      ukochanych 'tuczniczkow'. karkowych.

• Gość: niki Re: Policjant strzelał do ludzi IP: 212.160.108.* 05.03.05, 07:22
      Temat powinien brzmieć" Policjant strzela do smyków".Tak powinno być.Policjan
      powinien być policjantem.Smyki powinni go się bać,a nie odwrotnie.Z poważaniem-
      autor.
      • Gość: alfonso Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 05.03.05, 07:38
        naprawde zastanawia mnie wasze poparcie dla policjanta
        panstwo prawa
        • Gość: niki Re: Policjant strzelał do ludzi IP: 212.160.108.* 05.03.05, 08:00
          Tu się nie ma co zastanawiać.Fakty mówią same za siebie.
      • Gość: matra Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.acn.waw.pl 07.03.05, 00:51
        Myślisz jak typowy policjant- "ja jestem władza i ludzie maja się bać". Gó..!
        Policja jest od służenia społeczeństwu! Nie powino sie jej bać! Baliśmy sie już
        za komuny, a teraz juz nie trzeba!
    • Gość: Kalina Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.crowley.pl 05.03.05, 07:37
      Policjant powinien dostać nagrodę, a nastpnym razem powinien strzelać w jaja,
      żeby się bydlaki nie rozmnażały.
    • Gość: ~wyrobnik Re: Policjant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 07:40
      Trzeba powiedzieć śmiało, że zachował się bohatersko. Każdy z nas w obronie
      swoich najbliższych mógłby zagryżć.
      Śmierć "karkom" ot chociażby za tę dziewczynę co ją dla zabawy z pociągu
      wypchnęli. Miejsce g..wna jest kanale i na szubienicy.
    • Gość: listra Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.toya.net.pl 05.03.05, 07:45
      troche postrzelał i sobie pojechał bo się przecież bardzo spieszył,każdy by na
      jego miejscu zrobił podobnie ,z radia dowiedział by się czy trafił.
      • Gość: Automobilista Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:22
        Wiózł chore dzieci do szpitala i to o nie się martwił i bardzo słusznie.
        Bandyta i złodziej niech się martwią sami o siebie.
    • Gość: tak-nie Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 07:45
      z takich "niewinnych" wyrastają później mordercy Beksińskiego
    • Gość: celowniczy Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.toya.net.pl 05.03.05, 07:50
      nie sprawdził czy trafił bo na strzelnicy miał i tak kiepskie wyniki ,wiedział
      że nie mógł trafić.a i glock to marna pukawka.
    • Gość: gość Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 07:52
      Do jakich "ludzi" on niby strzelał? Na zdjęciu widzę dwa parszywe karki w dresach.
      Za sam wygląd należy im się kula w łeb. Brawo dla policjanta.
      • Gość: H56 Re: Policjant strzelał do żuli a nie ludzi IP: *.comnet.krakow.pl 05.03.05, 08:00
        przepraszam ,że pisze to samo co poprzednik ,ale wyjął mi tekst spod palców.
        Chwasty trzeba niszczyć.
        • Gość: H56 Re: Policjant strzelał do żuli a nie ludzi IP: *.comnet.krakow.pl 05.03.05, 09:16
          oczywiście,taką postawę trzeba przyjąć ,jeżeli wypowiedź rzecznika Policji jest
          prawdziwa. Nie podoba mi się to natychmiastowe oskarżanie o przestępstwa
          postrzelonych małolatów. Jeszcze sprawa się nie wyjaśniła a już ukierunkowuje
          się jednostronnie opinię publiczną. Złodziej ,wcale nie musi być bandyta.
    • Gość: mysl121 Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.03.05, 08:12
      A dlaczego ten policjant mial przy sobie bron pomimo tego, ze nie byl na sluzbie?
      • Gość: siaf Policjant strzelał do kryminalistów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 10:39
        i bardzo dobrze,bo miał czego uzyć. szkoda tylko że nie strzelał po kolanach.
        to bardziej trwałe kalectwo
      • Gość: niki Re: Policjant strzelał do ludzi IP: 212.160.108.* 05.03.05, 12:13
        Bo takie są uprawnienia policjanta i przepisy o tym mówiące.
    • Gość: SPAT barwo Panie Oficerze. Pana przypadek powinien być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:21
      przykładem na to jak powinno się postępować. Brawo za odwagę. chciałtm, żeby w
      tym kraju było więcej takich jak Pan-takich którzy pokazują, że w tym kraju są
      też tacy ludzie, którzy się nie boją. Gratuluje i życze kolejnych sukcesów.
    • atob A moze powinien postrzelic forumowiczow ? 05.03.05, 08:21
      To wtedy nie pisalibyscie takich idiotycznych komentarzy .
      JAk by jakis niezrownowazony policjat postrzelil was bo na przyklad zawyl auto
      alarm w waszym samochodzie i obudzil jego dziecko.
      Pozniej koledzy policjanta powiedza ze wasze nazwisko przewijalo sie w sprawie
      o pobicie .
      Przewijalo sie ...przewijalo ale dlatego ze to was ktos pobil .Z tym ze
      czytajacy artykul w gazecie tego nie beda wiedzieli. Pozniej wyciagna ze nie
      zaplaciliscie mandatu za jazde na gape albo nie oplaciliscie abonamentu radiowo
      telewizyjnego:) .I napisza ze podejrzanego wezwano na przesluchanie w zwiazku
      z inna sprawa o szustwo. I tak zostaniecie juz prawie marginesem spolecznym .

A pozniej jacys psychole i idioci napisza w komentarzach na forum ze szkoda ze
      was nie zabil i tak niecelnie strzelal.
      • Gość: Automobilista Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:25
        Masz dużo racji, ale w tym konkretnym przypadku sprawa była raczej
        jednoznaczna - paru chuiganów grało sobie w piłkę na środku jezdni (czego robić
        nie powinni), a poproszeni o umożliwienie przejazdu zareagowali agresywnie i
        ruszyli na tego gościa. No to co miał zrobić, dać się pobić paru dresom i
        pozwolić zdemolować sobie auto i to w sytuacji, gdy wiózł chore dzieci do
        szpitala? A może miał grzecznie zawrócić i jechać inną drogą, bo przecież
        chłopcy muszą pograć sobie w piłkę?

Jednoznaczność sprawy uprawnia moim zdaniem forumowiczów do takich a nie innych
        komentarzy.
        • atob Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? 05.03.05, 08:35
          Gość portalu: Automobilista napisał(a):
          > Masz dużo racji, ale w tym konkretnym przypadku sprawa była raczej
          > jednoznaczna - paru chuiganów grało sobie w piłkę na środku jezdni (czego
          robić
          >
          > nie powinni), a poproszeni o umożliwienie przejazdu zareagowali agresywnie i
          > ruszyli na tego gościa.

No ja juz widze jak on ich poprosil :) CZy sprawa jest jednoznaczna ?
          Nie wiem mnie tam nie bylo .
          Matko jednego z nich w tvn niedawno przedstawila inna wersje .
          Ktos powie ze tak powiedziala bo jej syn jest w to zamieszany .Ale dlaczeo
          bezsprzecznie wierzyc w zeznania policjanta ktory tez jest w to zamieszany?

Koncze ten temat ale pod rozwage powiem Ci jeszcze
          PAmietasz SP Przemka CZaje? Pamietasz pierwsze komentarze policji?
          Pamietasz ?? JA nigdy nie zapomne oczerniania jego rodziny ...ochrony sadysty
          w policyjnym mundurze .I dlatego nie mam zaufania do policyjnych wersji
          wydarzen ...
          • Gość: Automobilista Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:42
            > No ja juz widze jak on ich poprosil :) CZy sprawa jest jednoznaczna ?
            > Nie wiem mnie tam nie bylo .
            > Matko jednego z nich w tvn niedawno przedstawila inna wersje .
            > Ktos powie ze tak powiedziala bo jej syn jest w to zamieszany .Ale dlaczeo
            > bezsprzecznie wierzyc w zeznania policjanta ktory tez jest w to zamieszany?

Cóż, innej wersji niż wersja tego policjanta wykluczyć nie można, ale na chwilę
            obecną bardziej jestem skłonny dać wiarę jemu niż kolesiom, ktorzy już mają na
            karku wyroki za przestępstwa umyślne.

> Koncze ten temat ale pod rozwage powiem Ci jeszcze
            > PAmietasz SP Przemka CZaje? Pamietasz pierwsze komentarze policji?
            > Pamietasz ?? JA nigdy nie zapomne oczerniania jego rodziny ...ochrony sadysty
            > w policyjnym mundurze .I dlatego nie mam zaufania do policyjnych wersji
            > wydarzen ...

Sprawę Przemka doskonale pamiętam - sam wtedy drażniłem policjantów w Warszawie
            (było ich sporo na ulicach, bo po zamieszkach w Słupsku wprowadzono pogotowie
            policyjne w calym kraju), ostentacyjnie demonstrując szalik Legii i egzemplarz
            Wyborczej z napisanym na pierwszej stronie ogromnymi wołami tytułem dotyczącym
            morderstwa Przemka.

Ale ja bym tak nie porownywał 13-letniego wracającego z meczu chłopca z kilkoma
            podpitymi drabami awanturującymi się na srodku ulicy.

Nie zrozum nie źle, nie twierdzę, że wersja policjanta jest na 100% jedynie
            słuszna. Ale na chwilę obecną wydaje mi sie zdecydowanie bardziej wiarygodna,
            dlatego sprawa wygkąda dla mnie jednoznacznie. Być może okaże się inaczej -
            tego nie jestem w stanie przewidzieć.
            • atob Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? 05.03.05, 08:56
              Alez ja tez nie twierdze ze ten policjant klamal.Moze w jego sytacji
              zachowalbym sie tak samo .Ale na milosc Boska widze ze juz wszystcy wydali
              wyrok .
              A niestety znajc nasza policje i jej sklonosci do tuszowania kryminalnych
              zachowan swoich funkcjonariuszy...moglo byc roznie .
              Zobacz nawet te sformulowanie :
              "Nadkom. Mariusz Sokołowski, rzecznik Komendy Stołecznej: - Zatrzymani
              przewijali się w naszych kartotekach - jeden z nich ma na koncie oszustwo i
              jazdę po pijanemu, drugi był zamieszany w rozbój, zaś ranny Daniel O. -
              podejrzany o kradzież z włamaniem."

Podejrzany\przewijal sie ...wiec nie byli skazani a tym samym uznani winnymi.
              Wiec po co to mowili ?
              ITD ...
              I wlasnie to zachowanie policji mnie denerwuje .
              • Gość: Automobilista Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:14
                "jeden z nich ma na koncie oszustwo i jazdę po pijanemu" - udowodniono mu
                oszustwo i ukarano go za to, ukarano go też za jazdę po pijaku

"drugi był zamieszany w rozbój" - był albo sprawcą bezpośrednim rozboju (lub
                jednym ze sprawców) albo pomocnikim (np. stał na czatach) i za to został ukarany

Tak to zrozumiałem.
                • atob Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? 05.03.05, 09:34
                  No dobra wychodzi na to pan rzecznik powinien wyrazac sie bardziej precyzyjniej.
                  Zamieszany to rowniez mogl byc zatrzymany przesluchany i zwolniony bez
                  postawienia zarzutow.Ale to nie ma znaczenia .Mi chodzilo o ukazanie
                  postepowania policji w tej sprawie .A nie o zastanawianie sie kto byl skazany
                  winny czy podejrzany .
                  Zreszto jasno i do konca sobie wyjasnilismy co sadzimy o tej sprawie.

JA wiecej pisac juz o tej sprawie nie zamierzam .Bo widze ze oprocz Ciebie z
                  nikim powaznie i rozsadnie podyskutowac sie nie da .

PS A kto wie moze sie dzis miniemy i nawet nie bedziemy wiedzieli ze my to
                  my :):):)
              • Gość: Ja Dzielny policjant IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 09:24
                "Nadkom. Mariusz Sokołowski, rzecznik Komendy Stołecznej: - Zatrzymani
                > przewijali się w naszych kartotekach - jeden z nich ma na koncie oszustwo i
                > jazdę po pijanemu, drugi był zamieszany w rozbój, zaś ranny Daniel O. -
                > podejrzany o kradzież z włamaniem."
                >
                > Podejrzany\przewijal sie ...wiec nie byli skazani a tym samym uznani winnymi.
                > Wiec po co to mowili ?
                Zębyś atob wiedział jakie to niewinne karczki.
              • Gość: :/ Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:37
                wlasnie przez takich popier* glabow jak ty normalni uczciwi ludzie boja sie
                wyjsc wieczorem na ulice, a karki czuja sie bezkarne. bo zawsze znajdzie sie
                jakis pojeb* obronca praw czlowieka, ktory tak naprawde broni przestepcow, a
                ludzi, ktorzy dzialali w obronie koniecznej pakuje do pierdla.

jakby gliniarz byl psycholem to by im te lyse lby poodstrzelal, wiec nastepnym
                razem pomysl zanim cos napiszesz, chociaz widac ze z mysleniem to ty masz
                ogromne problemy. zatem lepiej wracaj do swoich lysych kolesi bez karkow (i tak
                sie dziwie, ze w ogole umiesz obslugiwac klawiature).
              • hayek1 Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? 05.03.05, 10:00
                Wiesz, nikt tutaj sądem nie jest, dlatego wyroków tutaj się nie wydaje, a jedynie prezentuje swoje poglądy na sprawę. A jednomyślność prawie wszystkich na tym forum w tej akurat sprawie jest moim zdaniem usprawiedliwiona. Przywoływanie śmierci Przemka Czai o tyle nie ma sensu, że po piersze sytuacja jest ZUPEŁNIE inna, po drugie policjantów mamy w Polsce ponad 100000 - jak średniej wielkości miasto. Nie ma więc sensu stosować zbiorowej odpowiedzialności za przewinienia i kłamstwa niektóych z nich.
                • unhappy Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? 05.03.05, 12:44
                  Jakie żywe reakcje :) Fakty to, że dwóch wylądowało w szpitalu z niegroźnymi
                  ranami postrzałowymi, że przewijali się w policyjnych kartotekach więc na pewno
                  nie można o nich powiedzieć, że byli porządnymi ludźmi oraz, że policjant nie
                  udzielił im pomocy ani jej nie wezwał. Cała reszta to zeznania świadków i
                  uczestników zdarzenia oraz zbieranie dowodów (łuski, ślady po pociskach itd.) i
                  nikt rozsądny tutaj nie ustali żadnej sensownej i wiarygodnej wersji :)

Uczciwy obywatel ma po wezwaniu policjanta wykonywać jego polecenia. Nie
                  jesteśmy w stanie wojny a policja to nie okupanci więc ktoś kto ucieka przed
                  policjantem lub nie wykonuje jego poleceń ma prawo oczekiwać kulki lub co
                  najmniej rozpłaszczenia na chodniku i nie ma prawa oczekiwać sympatii ze strony
                  uczciwych obywateli. I nie dla przyjemności policji tylko dlatego, że tak się
                  dzieje w normalnym społeczeństwie którym chcemy być. Byłem świadkiem na pradze
                  zatrzymania kilku "karków", którzy zostali przez policję bardzo "konkretnie"
                  potraktowani z całowaniem chodnika włącznie - no aż mi się ich żal zrobiło.
                  Niestety widząc fragment pracy policji widzimy tylko fragment właśnie i
                  wyrabianie sobie na tej podstawie opinii jest nieracjonalne.

W moim mniemaniu policja w Polsce jest niestety nieprofesjonalna, ma żałosne
                  wyposażenie i działa siłą rozpędu. Jest, bo jest. Brak profesjonalizmu
                  policjanci nadrabiają wulgaryzmami i brutalnością. Oczywiście nie wszyscy ale
                  nasza policja to spadek po milicji. Mam znajomego policjanta, dzielnicowego -
                  pracuje w warunkach urągających logice - Państwo nie ma pieniędzy na
                  profesjonalną i skuteczną policję. Godzi się więc na to, że w ten sposób
                  jesteśmy słabiej chronieni i jednocześnie jesteśmy wystawieni na zwiększone
                  ryzyko błędów w działaniu policyjnej machiny. Za tym idzie wzrost poczucia
                  zagrożenia i akceptacja brutalności policji na co dowodem są listy w tym wątku.
                  A policja nie jest od eksterminowania "karków" tylko od łapania i zbierania
                  dowodów.
                  • hayek1 Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? 05.03.05, 13:23
                    Wyciągasz bardzo daleko idące wnioski z tej dyskusji. Większość postów tutaj nie jest przejawem poparcia dla "brutalności policji" tylko poparcia dla czynu tego policjanta. Nie wiemy dokładnie co się stało, ale jeśli wersja policjanta jest najbliższa prawdzie, a wszystko na to wskazuje, to naprawdę nie wiem co jego zachowanie miało wspólnego z brutalnością Twoim zdaniem. Szło na niego siedmiu chłopa, obok w samochodzie żona i chore córki, a Ty puszczenie im paru kulek w nogi nazywasz "brutalnością"? Cóż, współczuję Twojej żonie...

Trochę nie na miejscu wydaje się poruszanie akurat w tym wątku tematu braku profesjonalizmu policji. Psychologiem nie jestem, ale wyobrażam sobie, że aby w takiej sytuacji celować gościom w nogi, a nie gdzie popadnie byle trafić, trzeba być bardzo profesjonalnie przygotowanym do tego typu sytuacji.

Przymyślałbym też na Twoim miejscu tezę, że policja jest od "łapania dowodów". Rozumiem, że jak ktoś Cię będzie napadał, to jedyne, czego będziesz oczekiwał od przejeżdżającego obok patrolu to "zebranie dowodów"...?
        • Gość: amona13 Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? IP: *.task.gda.pl 05.03.05, 18:00
          a skąd masz pewność że tak było?
      • Gość: motorniczy Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 08:26
        jednego na pewno. plac abonament RTV to bedziesz spal spokojnie.
      • Gość: Ja Atob ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 09:28
        A pozniej jacys psychole i idioci napisza w komentarzach na forum ze szkoda ze
        > was nie zabil i tak niecelnie strzelal.
        Atob - wstydź się za kolegów zaczepiających policjanta jadącego do szpitala z
        chorymi dziećmi.
      • hayek1 Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? 05.03.05, 09:52
        Od takich ludzi (?) jak te dresy w mordę można dostać za wszystko, a nawet za nic. Wystarczy popatrzeć na te mordy na zdjęciu. Dziwię się więc, że z takim trudem przychodzi Ci uwierzenie, że po prostu na zwróconą uwagę chcieli go sprać, co wydaje się scenariuszem nie tylko bardzo prawdopodobnym, ale wręcz prawie pewnym - takch zdarzeń jest zapewne dziesiątki dziennie w całej Polsce.
      • Gość: zbud Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? IP: 195.205.223.* 05.03.05, 10:57
        Widzę ,że nie jeżdzisz podmiejskimi pociągami,autobusami i nie bywasz
        wieczorami na ulicy.Nikt cię nie "kroił" i nie nakazywał ci
        wykonywania poniżających cię rzeczy,A pomocy -z nikąd Dlatego jeden
        odważny i przepisowo dzialający policjant- to może jaskółka
        poprawy w policji.Daj Boże by wreszcie wyszli zza biurek i
        przestali sie bać!!!!!!!!!!!
      • Gość: Fe Rozpoczynamy sezon polowań na karki ;-) IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 13:00
        -
      • Gość: thebutcher Re: A moze powinien postrzelic forumowiczow ? IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 21:14
        Podziwiam i popieram trzeźwy głos w dyskusji!
    • Gość: glock Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.05, 08:23
      gratulacje za srtanowczość i odwagę czasami mam sam ochotę gnoja rozjechać na
      drodze ciąnącego za sobą spodnie na półmdupie zasłoniętego kapturem
    • Gość: violka Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:23
      nasz młodziesz ni zna szacunku więc trzeba jej tego nauczyć odpowidnimi karami
      ze strony prawnej i pokazać że na wszystko imsie nie pozwala
    • meritum3 Re: Policjant strzelał do ludzi 05.03.05, 08:23
      Szkoda ze strzelał nieskutecznie, byó by o jednego bandyty mniej.
    • omd54 Re: Policjant strzelał do ludzi 05.03.05, 08:26
      WIELKIE brawa dla tego POLICJANTA, zachował się tak jak każdy powinień w swojej obronie, szkoda że ich nie pozabijał, paru chu....ji mniej
    • Gość: MIeszaniec Cóż za eufemizm! IP: *.pl / 217.173.202.* 05.03.05, 08:31
      "Policjant strzelał do ludzi". A może lepij byłoby napisać "policjant strzelał
      do bandytów" ? Jakiś gnój zrobi dobrze zpalanowany przekręt, to media
      piszą "biznesmen oskarżony o wyłudzenie.." albo temu podobne.
      Czy nie byłoby właściwsze "Oszust oskarżony ..."
    • Gość: basia Re: Policjant strzelał do ludzi IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 05.03.05, 08:46
      wielkie brawa dla tego policjanta, ma facet jaja,
      a bandyci - do wora!!!
    • turbogenerator I tak ma byc! 05.03.05, 08:46
      • Gość: underdog ??? IP: 81.171.133.* 05.03.05, 11:11
        hwdp
        • Gość: hajka Re: ??? IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 21:26
          CHWDP stary! Ale karkom też!
    • Gość: cocolinko I TAK TRZYMAĆ! GRATULACJE DLA POLICJANTA!!!! IP: *.piotrowice.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:49
      Gowniarze myślą że im tak jak w szkole wolno wszystko i wszystkich lekceważyć!!
      STrzelać a jakiś wymądrzałek na forum napisał że może do forumowiczów też
      strzelać??! OWSZEM TAKICH JAK ON I JEMU PODOBNYCH KRETYNÓW!!!!11
    • Gość: Kacper Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:52
      I bardzo dobrze, tez bym strzelał do takich kurew
    • Gość: Gość Re: Policjant strzelał do ludzi IP: *.info-test.pl 05.03.05, 08:53
      Decyzja policjanta prawidlowa i działanie też tylko szkoda ile kłopotów będzie
      mieć niepotrzebnie, bo prawo w tym kraju jest dla bandytów a uczciwych ludzi
      nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka